Günaydın kızlar, sonunda dönüş yaptık, hepinizi çok özledim. Dün akşam geldik. Başsağlığı mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kayınpederim hastaydı, yaşlıydı ama yine de her ölüm beklenmedik oluyormuş onu anladık. Gaziantep'te çok yoğun ve yorucu geçti günlerim. 2. günden itibaren hastalandım, boğazım ağrıdı, öksürük vardı, ateş vardı, doktora gittik, ilaç yazdı, onlar biraz iyi geldi, hala daha tam atlatamadım ama en azından daha iyiyim. Gelmeden önceki gün de regl oldum. Hani geldi mi üst üste gelir derler ya aynen öyle oldu. Taziye için gelenler sürekli yemek getirdiler, gelen giden çok oldu, ben hasta olduğum için ve kalabalık olduğu için sanırım pek iştahım yoktu.
Doğacımla haberleştik arada ama birkaç gündür onunla da görüşmedik, herkes iyidir inşallah

Hızlıca geçmişe bakacağım şimdi, herkes bol bol kilolar vermiştir inşallah

Ben kilo bildirimi yapacağım gün apar topar yola çıktım malum, aslında tartılmıştım, kilo da almıştım, 69 kg olmuştum geçen hafta. Bu sabah tartıldığımda 67.2 kg çıktım. İnşallah almam tekrar.
Bir sürü iş birikti ama bugün pek çalışasım yok, biraz alıştırma olsun bugün, yoğun çalışmaya yarın başlarım inşallah
Bu arada bugün eşimle benim birlikteliğimizin yıldönümü

Hayatımızda birkaç tarih var ama yıldönümü olarak kutladığımız tarih bu

07.07.2007 tarihinde başlamıştı ilişkimiz, 7 seneyi doldurduk bugün