Teşekkür ederim, sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Bu arada ben buralarda yokken aramıza katılmışsınız sanırım, hoşgeldiniz diyeyim ben de
Teşekkür ederim Serapçım, dostlar sağolsun. Antep çok çok sıcaktı, hiç alışkın olmadığım bir sıcak, çöl gibiydi resmen havası. Bir de hasta olunca daha kötü oldu benim için. Taziye uzun sürüyor ve çok kalabalık oluyor, kendime gelemedim daha. Bugün dışarda yemek yiyecektik aslında ama bu durumda iptal ettik, çok yorgunum, hastalığı tam atamadım, bir de reglim. İş çıkışı market alışverişi yapıp eve geçeriz artık, dinlenmek istiyorum biran önce.
Sağol Esoşum, iyiyim canım, çok yorgunum ve dinlenmek istiyorum sadece

Ben de sizleri çok özledim. Sen nasılsın? Formasyon olmamış anladığım kadarıyla, sağlık olsun kuzum, her işte bir hayır vardır
Nurdancım, teşekkür ederim canım. Mesajını aldım. Zaten telefonu yanıma almıyordum, odada bırakıp, fırsat bulunca bakıyordum işte. Antep'te daha kötüydüm ama çok şükür şimdi iyiyim, yavaş yavaş toparlanırım inşallah

Yıldönümümüz özel bir tarih evet, güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin de sevdiğin adamı bulup, onunla nice nice yıllar geçirmeni dilerim

KPSS epey ilginçmiş anlaşılan

Allahtan devlette çalışmaya sıcak bakmıyordun, sınavı denemiş oldun işte böylece, içinde kalmamış oldu. Gerçi gelecek puan da belli olmaz, sürpriz de olabilir yani

En kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun inşallah canım.
Bu arada sen de diyet modunda devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla
Sağol Züleyhacım, Allah genç yaşta ölüm vermesin. Kayınpederim yaşlı ve hastaydı ama yine de çok üzüldük. Sağlık sorunları üstüste geldi, regl de eklendi, bu havalarda da daha çekilmez oluyor ama yakınmak yok, Doğaya sözüm var

Cana çook geçmiş olsun, hassas bir yapısı var demek ki, dikkat etmek lazım, ben de öyleyim, onu çok iyi anluıyorum, inşallah iğneler işe yarar da birşeyi kalmaz. Senin regl gecikerek heyecan yaratmış biraz

İsteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip etsin, istemeyenlerden de uzak olsun diyorum