- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Züleyha Ablam Cana kardeş gelecekti desene :) herşey kısmet yaa Rabbim isteyen herkese versin inşşallah.Sen ben nurdan bu hafta regl olduk.Dönemlerimiz aynı oldu.Bu arada menüde sıkıntı yok ablam sıkma canını arada olacak öyle sürekli dikkat ettiğin için bazen kriz geliyor.Dondurma çok hafif hem
Nilgün canım listeye seni yazacktım ama güncel kilonu bilmiyodum kusura bakma.Pazar günü bildirim yaparsan seni de eklerim canım.Zaten bi haftada artı çıkmayalım da eksi ne görsek karımızdır.
Doğacım yeni salon araştırmanı çok faydalı buldum.İnşşal içine siner bir an önce başlarsın bayrama yaklaşıyoruz malum.Ben aç karnına spor ypılması taraftarı değilim biliyorsun.Ramazan ayında heleki kasdan su dan kaybedildiğini düşünüyorum.Haftada kaç gün yapılması kişiden kişiye göre değişir ama ideali 4 gün bence.Bana bakarsan hergün yapıcam çünkü sıkılaşmam lazım.Menünü beğendim canım.Her açıdan güzel olmuş.Gözlemeyi dengelemişsin.Afyet olsun.
Neslicanım eşinle sana birlikte uzun ve mutlu aşklı sağlıklı yıllar diliyorum.Rabbim ömür boyu hiç ayırmasın sizi.Bu arada eksiyle dönmüşsün tebrikler canım .Ben normal olarak artı beklerdim ama sanırım stres hastalık iştahını kapattı.Çok da geçmiş olsun.Taziye evlerini kimse sevmez elbette ama ben bi kötü olurum.Rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah.Olmadı formasyon ...Ayyy içim dolu olsada kısmt nasip diyip geçiyorum.Keşke olsaydı ama neslim Rabbim büyük hayırlı kapılar açar inşallah.Sen de mi regl oldun ???
Serapcım bütün gün topiği canlı tutmuşsunuz valla bıcır bıcır ne güzel maşallah.Bu arada senin öğretmen olduğunu bilmiyordum.Ben de tde okuyorum.Öğretmen aday adayıyım.Topikte 3 öğretmen bir de aday var ne güzel :)
Nurdanım gelen giden misafir falan yoğunsun sen de.Allah kolaylık versin.Ramzanın bereketi işte.Bende misafiri çok severim.Gelsinler gitsinler.Tatlı yorgunluk bunlar.Regl bitiyor sanırı m hadi bakem misafirleride yolcu et spora saymaya devam.Bayrama kadar inceliyoruz ben anlamam.Hem bak yeni yeni arkidişler gelmişş biz örnek olicezzz.Bu nasıl bir türkçe olduysa artık sen idare et bebeimmm :))
Evet topigimiz ogretmenlerimiz ile doldu bir nurdan bir ben farkliyiz. Ha bir de topik buara regli hatunlar doneminde.nasil ama.ayagini surtun ben de geleyim kosa kosa.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.