Esracım part time çalışma haberine çok sevindim canım, senin için çok iyi oldu bence

Hem yoruluyordun, hem işyerin stresli, hem ders çalışman gerekiyor, varsın maaş yarıya insin, ailenle yaşıyorsun sonuçta, ilerisi için daha iyi bir adım olmuş bu, hayırlı olsun kuzum

İnsülin direncin olmasına diğer arkadaşlar gibi ben de şaşırdım açıkçası. Çok zor bir tahlil değil, yanlışlık yaptıklarını sanmıyorum ama artık güven de olmuyor sağlık sistemine, bence de bir yerde daha yaptır tahlillerini. Kolesterol de yüksek çıkmış, genetik olabilir canım. Ben de 70 kg'ı geçtiğimde trigliserit değerim yüksek çıkıyor. Dişlerin için de geçmiş olsun, bu ara detaylı tetkikten geçmiş oldun, iyi oldu
Canım kolay gelsin, bu sefer geçeceksin inşallah sınavı merak etme

Kot gömlekli fotoğrafını bekliyorum

Yüzüğün kaybolmuş, inşallah çıkar ortaya, çalındığından şüpheleniyormuşsun ama emin olmadan kimsenin günahını alma kuzum, korkarım ben böyle şeylerden. Diyet devam ediyor demişsin, arada yediklerini yaz görelim, genelde sayma yapılıyor, sen katılmadın, sen ne yapıyorsun görelim ara ara

İki haftadır ben de diyetten, spordan uzak kaldım malum, hastalık nedeniyle kilo verdim ama almaya başladım bile, demek ki iyileşiyorum
Daha iyiyim canım, teşekkür ederim, iş yoğunluğum olmasa yatar dinlenirdim ama öyle bir şansım yok maalesef bu ara. Hatta haftaya perşembe günü İstanbul'a gideceğim günübirlik iş için, o zamana kadar incelemem gereken raporlar var, nasıl yetişecek ben de bilmiyorum.
Zorlamamana çok sevindim canım, hep dediğim gibi önemli olan yoğun spor yapmak değil, düzenli ve uzun süre yapmak
Hoşgeldin canım, oğluna geçmiş olsun, alerji çok fena birşey, Allah başka dert vermesin, bazen diyorum Tıp herşeye çare buldu alerjilere bulamadı diye

Neye alerjisi olduğu tespit edildi mi? Alerji'nin en iyi çözümü alerji yapan şeyden uzak durmak, bazen bunu sağlamak mümkün olmuyor ama en azından neye alerjisi olduğunu bilirseniz daha dikkatli olabilirsiniz.
Maşallah diyetini ve sporunu devam ettirmişsin, ben de azıcık daha toparlanayım da döneceğim aranıza

Şimdilik bulduğum her fırsatta yatıyorum
Aynen öyle Züleyhacım, ben bu tarz şeylerde biraz da hassasım galiba, dün akşam da erkenden uyudum, haftasonu da dinlenmeyi planlıyorum, inşallah yeni haftaya sağlam başlarım

Dikili'ye gelecek olmana çok sevindim, sana çok iyi gelecek eminim, epey buralardasın sanırım, fırsat bulunca uğramak istiyorum zaten

Senin de İzmir'e yolun düşerse ben de beklerim canım
Ben de özledim seni kuzucuğum

Bugün daha iyiyim şükür, her fırsatta yatıyorum ve gerçekten iyi geliyor
Oyyy kıyamam yaa, geçmiş olsun canım, bugün ağrın geçmiştir inşallah, uzun bir süre diş problemi çekmezsin inşallah. Hassasiyet için ben de sensodyne iyi diye biliyorum, bir de çok sıcak veya çok soğuk şeyler tüketme, hele arka arkaya bunları hiç tüketme.
Diyetisyen işine gelince, daha önce dediğim gibi testlerini bir yerde daha yaptır bence. Sen zaten dikkat ediyordun ve kilo da verebiliyordun, bu yüzden hepimiz şaşırdık. Kolesterol ve yağ olabilir ama yumurta tartışmalı bir konu, bir çok doktor yumurtanın kolesterolü artırıcı etkisi olmadığını söylüyor artık, eskiden yasaklanırdı ama artık yasaklanmıyor diye biliyorum. Sen zaten diyet yaptığın için miktarlara ve yağ tüketimine dikkat ediyorsun. Bu yüzden bir kere daha testlerini yaptır, aynı şekilde çıkarsa sonuçlar o zaman daha ciddiye alırsın.
Geçmiş olsun Serapçım, bu ara hepimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor sanki, tez zamanda dağılır inşallah:44:
Sağol canım, iş yoğunluğu olmasa yataktan kalkmazdım zaten muhtemelen

Haftasonu daha çok yayılmayı planlıyorum

Pazartesi de tamamen iyileşmiş olmayı diliyorum
Dizi izlemek bana da çok iyi geliyor. Hele stresliysem ya spor yapınca ya dizi izleyince kafam dağılıyor, ikisini arka arkaya yapmak daha da iyi geliyor. İşyerindeki problemler nedir? Ailevi neler oluyor, travmatik demişsin, merak ettim gülüm, anlatabileceğin birşeyse her zaman dinlemeye hazırım canım. Genetik tahlil sonucun için de rahat olmaya çalış, her tür sonuç belirsizlikten iyidir, ona göre yolunu çizersin, önlemini alırsın, tedavini olursun. Hem daha ne çıkacağını bilmiyorsun, şimdiden stres yapma, hiç belli olmaz ki sonuç.
Öğrencilik duygusu bende de hiç bitmeyen bir duygu ama bence güzel bir duygu

Yeni şeyler öğrenmek çok keyifli gelir bana hep, tabi işin sınav kısmı olmasa daha iyi ama o da tuzu biberi diyelim
Gözün aydın Esoşum, ablan sana çok iyi gelir, iyi eğlenceler

Pazar günü de bol --- bildirimler olur inşallah
Doğacım, sen uyguladığın yöntem neyse ona devam et bir müddet, bak daha yeni başladın, geçen hafta güzel bir sonuç ta aldın, daha önce dediğim gibi en az 1 ay düzenli sporunu yap, beslenmene dikkat et ve bakalım 1 aylık sonuç ne olacak. Sen çok çabuk sonuç bekleme eğilimine giriyorsun, böyle olunca da duyduğun şeyler kafanı karıştırıyor. Emziren bir kadınla kendini kıyaslama lütfen, herkesin yaşam şekli, vücut yapısı, hastalıkları farklı, onda işe yarayan birşey başkasında yaramayabilir. O kişi akşam 10'da yatıyordur, açlık hissetmiyordur, sen 12'de yatıyorsundur, saatlerce aç kalmak daha kötü etki yapacaktır belki.
Kilo veremiyordu diyorsun arkadaşın için zaten 9 aylık bebeği varmış, hangi ara kilo veremiyormuş anlamadım ben:44: Eğer kiloları hamilelik ve doğum kaynaklıysa zaten anca vermeye başlamıştır. Doğumdan sonra hemen diyete mi başlamış ta verememiş, çözemedim ben:44: