Canım menüne bakayım demiştim anca fırsat buldum, ne çabuk ilerliyor maşallah sayfalar. Yediklerin gözüme az göründü ama Ramazan menüsü olduğu içindir muhtemelen.kupayı gıcık almanlara verdık alıntılarımı bıtırıp selamıma gecıyorum sınırlı.
ben dun sahura kadar oturdum ne yaptın bılın bakalım tabıkı dızı ızledım ama bugun hıc ızlemedım tamam oha demenize gerek yok yanı. bugun ızlemedım. sahuru yapıp yattık 12 de uyandım dus aldım kısısel temızlık yaptım camasır ıslerım vardı hallettım markete gıttık esımle. aksam uzerı mutfağa bır gırdım 10 da çıktım haftalık ıkı uc yemek yaptım esım de balkonda mangal. ondan once de kadayıf denemesı yaptık ıkımız bırlıkte ılk tatlı denemesını yaptık ıkı acemı olarak. halıyle mutfak savaş alanına dondu baya yoruldum sonra cay keyfı azıcık tv derken yarım saat bısıklet yarım saat bölgesel derken vakıt bu zaman oldu ancak geldım ıste. yarın ıftardan once valız hazırlayacağım esımı yolcu edıyorum patron bıdı bıdı yapmış adam ramazanda seyahate gıdecek ben az cok yoğun olurum bu hafta. carsamba kuzenım gelecek onunla eglenırım benden haberler böyle. uzun uzun gorusuruz hepınızı opuyorum
ha menumu de yazayım yazmıyordum epeydir
sahur: uc bardak su, ıkı bardak cay, bıraz taze semızotu, bır kase yoğurt, yarım domates, bır tost
ıftar: 3 bardak su, karpuzlu az uzumlu bıol lımonlu meyve suyu denememden bır bardak, bır kase yoğurt, bır sogus buyuk domates sogus yesıl bıber ve soğan, bır kucuk kuzu pırzola ıkı tavuk pırzola mangalda, çorba, ıkı çatal tursu
ara: cay , 10 adet sarı kıraz, ıkı top dondurma
kadayıfa bakmadım serbetını gec saat yaptım esım gec saatte yedı ben yemedim yarın tadına bakarım bıraz.
toplam su 1.5 lt
Özellikle tahıl az geldi bana, sadece sahurda yediğin tost var o kadar, iftarda da keşke bir iki dilim ekmek olsaymış diye geçti içimden. Tatlıyı yapıp tadına bakmamışsın tebrik ederim
Bu arada yarın kuzenin geliyormuş, senin için iyi olur, değişiklik olur, hazır eşin de yokken birlikte vakit geçirmiş olursunuz