Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallah

Ben perşembe günü İstanbul'a gidip geldim, yoğun bir gündü, dönüşte eşimle AVM'de buluştuk, yemeği orada yedik, bayramda Antebe gideceğimiz için eşimin minik yeğenlerine hediye aldık

Dün de rapor hazırlamayla uğraştım bütün gün, akşam da erkek kardeşim aradı İzmir'e geldim, birkaç saat görüşelim diye, akşam onunla görüştük, kızarkadaşıyla tanıştık, o erken kalktı ama biz epey sohbet ettik

Bugün de raporun kalan kısmını tamamlayıp online olarak gönderdim. Çıktısını alıp, imzalayıp kargo ile de göndermem gerekiyor ama asıl olan kısmı raporu tamamlayıp yollamaktı, pazartesi günü de kargo işlerini halledeceğim.
Önümüzdeki hafta devam eden iki ayrı projeyle ilgili işler var, onları halletmem lazım, bir de bayramdan önce bitirmeye çalıştığım iş var, çok fena sıkıştım yani çoooook:18::18::18:
Haftaya cumartesi Antep'e doğru yola çıkmayı düşünüyoruz

Bir hafta kalmayı planlıyoruz.
Benden havadisler böyle kızlar. Diyetle ilgili olarak ta İstanbulda havaalanında D&R görünce bir bakayım dedim ve Ayça Kaya'nın kitabını aldım

Alır almaz okumaya başladım ve hızla ilerledim, çok hoş yazılmış bir kitap. Bu sayma işi bana mantıklı gelmişti zaten, ufak sapmalar olsa da uygulamaya çalışmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Tek canımı sıkan benim boy-kiloma göre rakamların 5333 değil de 4232 olması, bence 5333 daha uygun

4 tahıl ve 2 et gözüme kesinlikle az göründü, en azından şimdilik

Hastalığı atlattım ama hala tam iyi hissetmiyorum, spora da başlayamadım daha, en çok onu arıyorum valla

Yarın tartı günü, herkes bol bol --- görür inşallah