neslicanımmm

senin ismin de benim yüzümden neslican olarak kalacak haa

şikayetçi degilsindir diye umuyorum
cancagızım senin de dedigin gibi bu sistem çok hoşuma gitti benim, baglı kalman gereken bi liste yok, ne istersen onu yiyorsun sadece ölçüsünü bilmen yeterli, kalori hesabı gibi de degil, her an yedigin herşeyin kalorosine bakma derdine düşmüyorsun, kafanda mantıgınca hesaplıyorsun tamamdır

bide saymaya katmadıgın şeyler de oluyor ya en çok onları seviyorum ben

dün iftarda ve sahurda güzelce taze fasulyemi yedim mesela sayma hesabına katmadan çok iyi oldu

bide sonucunu da alınca hepten işime geldi yani, inşallah bu sefer yavaş yavaş kurtulacam bakalım

tabi bu azmimde seneler sonra 77 leri görmemin de büyük faydası var diyebilirim
bedenen yanında olmasam bile ruhum ve enerjim hep seninle canım biliyorsun

ayrıca ingilizcem de fena sayılmaz çeviri gibi birbirimize uzakta da olsa yardım edebilecegim birşeyler olursa eger işsiz ve evde sürekli yatan bir arkadaşın olarak seve seve yardım ederim canımcım aklında bulunsun

ama şimdilik ben yine sana önümüzdeki hafta için bolca enerji gönderiyorum, malum bana pek fazla lazım degil
Ayyy neden şikayetçi olayım şekerim, tersine çok hoşuma gidiyor

Şimdiye kadar Nesliş, Nesli, Neslişah versiyonlarını duymuşluğum vardı ama Neslican'ın yaratıcısı sensin, çok ta güzel bence

Sayma işi kesinlikle bize göre, çünkü sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyoruz, kısa sürede olsun diye uğraşmıyoruz, verdiğimiz kiloyu korumak istiyoruz. Başta tam uyamasak bile bu sayılara zamanla alışırız, azaltırız diye düşünüyorum. En azından her besin grubundan almaya çalışıyoruz böylece

Şimdilik enerjini alıyorum o zaman canım, bana çok lazım çooook

Aslında Temmuz sonunda teslim etmem gereken iş çeviri işi bir bakıma, uluslararası bir kitabı Türkçeye çeviren bir ekip içindeyim, ben de bir bölümü çeviriyorum, tabi işin içinde sadece ingilizce olmadığı için çok yoruyor beni. Tanımlamaları ve terimleri Türkçeleştirmek gerekiyor. Metin kısmını bitirdim ama şekiller ve tablolar duruyor, ayrıca kontrol edip düzeltmem gereken yerler var ve sürem çok az kaldı. Neyse, coştum birden, nasıl bunaldıysam artık

O yüzden enerjin için teşekkür ederim canım, çok hayra geçti
merhaba cnm bende seni gördüğüme sevindim

hoşbulldum ben aynı devam ediyorum aslında dietisyene artık gitmiyorum kendi dedi artık bana ihtiyacın kalmadı istersen gelmeye bilirsin dedi
bende gitmedim ama bayramdan sonra bi gitmek istiyorum aslında bide hamiş olunca gidicem kilomu hamişlikte korumak için

tüp bebek olayımız eylül veya ekim ayında kısmetse başlıcak serüvenimiz
şimdi morfolojileri düzelsin diye biraz daha aylar geçsin tedavi süresi düzelme olur inşlhh...
dersler iyi imam hatipte 2.ci sınıfa geçtim şimdi aağustos sonunda da sene sonu sınavım var kitaplarımı aldım ara da derede bakıyorum malum oruçta yemek misafir iş güç derken gün bitiyor bana kalmıyor... tmm cnm gelirim artık sık sık fırsat buldukça kilom da koruyorum inşlh bayramda da atlatırsam ohh dicem onun ardından full doğru beslenmeye devam

Tekrardan hoşgeldin canım

Güzel haberlerini buradan alırız inşallah

Derslerinde de başarılar dilerim

Bayramdan sonra daimi olarak bekliyoruz seni
Kilo bildirimimi yapayim.idtardan sonra devam ederim gecmise.dunku kilo mu yaziyorum iki gundur ciddi mide sikintim var agri var ozellikle de surekli bulanti. Kasiklarimda agri. Regl belirtisi var bazi.ama gelmiyor oruc degilim bugun.oyizden dunku kilomu yazacagim gecen hafta 105.5 bu hafta 105.3 giden - 200 gr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım, ne oldu bakayım sana? Yediğin birşey mi dokundu acaba? Bugün nasılsın, daha iyisindir inşallah. Regl olsaydın iyi olurdu canım, inşallah tatile gitmeden olursun da rahat edersin
Canim en iyisini yapmissin bu surecte arada nefes almak da sart. Ben de baya yayildim bugun senin gibi. Ooo bebis sevilmis keyifli bir aksam olmus kilo vermissin bu daha da guzel. Dedigin gibi antep yemekleri ve antep tatlisi pimi cekilmis gibi bir bayram seni beklitor ben de bayramdan tirsiyorum acik bufeyi gorunce gozum donmez ins
Yaa çocuğu çok sevdim gerçekten, maşallah lahana bebekler gibi

Kucağımdan indirmedim neredeyse

Komşularımızı da sevdik hem, arada görüşürüz artık

Ayrıca kadın tenis oynuyormuş, bizi oynarken görmüş birkaç kere, oynayalım dedi, ben de bayıldım tabi, bayramdan sonra bir aksilik olmazsa ayarlayıp oynayacağız
Antep'e gidip kilo almadan dönmek zaten çok zor, elimden geleni yapacağım ama bakalım inşallah başarılı olurum

Senin işin zor şekerim

Allah kolaylık versin, açık büfeye dayanmak pek mümkün olmuyor ne yazık ki

Ama her zaman olmuyor böyle şeyler, senin rahatlamaya ve dinlenmeye ihtiyacın var, o yüzden bence tatildeki birkaç gün canının istediğinden ye, kendine izin ver, dönüşte de mutlu, dinlenmiş olarak tam gaz dikkat etmeye başlarsın, hatta belki hep beraber sayarız o zaman
Ooo demek gelin adayiniz ile tanistiniz gorumce mi olacak bizim guzel kalpli arkadasimiz. Canim kalabalik olacakmissin buna sevindim esinin ailesini tanimiyorum ama eger ki egitim is dusunmeyip gelinlik bekleyen bir aile degildir ins cunki bayramda yorulmamani istiyorum ustelik isin de var bayramda calisman da lazimmis. Esin demisken esin nasil canim. Babasiz ilk bayrami olacak. Ruh hali nasil.annenlere ne zaman gideceksin canim
Eşimin ailesine kalsa gelinlik beklerler canım ama ben orta yolu bulmaya çalışıyorum. Bir de işten kaçmam ama kalabalıkta benim elim ayağım birbirine dolaşıyor, her kafadan bir ses çıkıyor, o yüzden birşey yapamıyorum da. Zaten bu bayram çalışmam da gerekecek, bakalım nasıl olacak, göreceğiz:44: Eşim iyi Doğacım, babasıyla çok yakın bir ilişkisi yoktu zaten, o yüzden çok etkilenmiyor, o da bunalıyor kalabalıktan, o yüzden oradayken ana sorunumuz sıcak ve kalabalık olacak:18:
Canim is koymaz bana aslinda.hep yogundum sorunlu isler duzensiz insanlar ile calismak dert veriyordu bir de ani gorev degisimi ve oda degisimi falan.bunlari da kabullendim esim masa degistirmedi bu sebeple departmadan izole edilmis gibi de hissetmekten kurtuldum. Camur banyosu termal su sauna hamam hepsini kullanacagim valla canim.romatizma kirenclenme hepsini iyi gelecek ins. Canim arefe gunu sabah konyadan otubusle gidecegiz uc uc bucuk saat yol. Oglene oteldeyiz carsamba oglen de otelden ayrulayacagiz aksama dogru konyadayiz sinra aksaray otobuse binip aksam evdeyiz afyona gunduz direkt araba yokmus bizum burdan
Kesinlikle bu tatil sana çok iyi gelecek, güneş görme şansın varsa değerlendir lütfen, güneşten kaçma, termal su da şifa olsun inşallah sana

3-3.5 saat yakınmış, severseniz arada fırsat bulunca yine gidersiniz

Konya aktarmalı olacak yolculuklarınız, eşinle yalnız gitmiyordunuz değil mi, kayınvalidenler de geliyordu yanlış hatırlamıyorsam:44:
Ya guzergah nasil olacak gelis gidis canim.keske gorebilsem seni.
Canım biz de Cumartesi günü sabah 04-05 gibi yola çıkmayı planlıyoruz, dolayısıyla karşılaşmamız zor görünüyor, yoldayken mesajlaşırız, belki ters yönlerde rastlaşıp el sallarız arabalardan
[TABLE="class: Grid, width: 0"]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doğa[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]105.3[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesminaz[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD]75.9[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ynga[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]-1.5 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi Ynga Tebriklerrrrrrr

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ellerine sağlık Esoşum, pek güzel bir tablo olmuş

+ olmaması da çok motive edici ayrıca

Ben kilo verdiğime şaşırdım açıkçası, pek dikkat ettiğim söylenemez, spor zaten yok, bir de çok hareketsizim, bu vücudu anlamak mümkün değil valla, dikkat ederim, gün aşırı deli spor yaparım, üstüne kilo alırım, böyle hiçbirşey yapmadan kilo veririm. Neyse ama bugünden itibaren dikkat ediyorum ben de

Nilgüncüm tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsin, önceki hafta regl de olsan yine de dikkat etmişsin demek ki, bu alkışlar benden sana gelsin

Neslicanım;bayramda çalışma yaaa

alma pc yi götürme anteplerde.Kalsın o izmirde.Ama bayramdan sonra rahatlatacaksa seni mecbur alacaksın.Gerçi sizin oralarda varmıdır bilmem ama bizim buralarda biri öldüğü zaman gelen ilk bayrama kara bayram denir.Herkesler o eve gelir bayramlaşmaya.Büyük küçük farketmez.Yemekler tatlılar ikramlar falan çok kalabalık olur.Sizin de öyle olursa fırsat bulabilirmisin ki? İnşallah daha sakin geçer de biraz dinlenip gezebilirsin.Gerçi yoğun olurum diye yazmışsın ama eltilere ve görümcelere selam olsunn.Bizim hatun yoğun çalışıyor yormasınlar onu

Bir şey daha diyim senin saçların ben de olsa inan bende hiçbişey yapmazdım.Çok havalı yaaa.Hatta biliyomusun senle nurdana baka baka bayramdan sonra saçımı kısa kestirmeye karar verdim.Kaynaklar çıkacak çıt çıt olacak.Saçlarım bob model kesilecek.Bakk nasılda heves ettim size.
Ayyy bence de bayramda çalışmayayım canım yaaa, ama çok zor görünüyor, gidene kadar maksimum verimlilikte çalışmaya çalışacağım ama araya başka işler de giriyor sürpriz olarak, o yüzden elimden geleni yapacağım ama bayramda az ya da çok çalışmam lazım. Zaten Anteptekilere de söyledik, eğer uygun olup çalışamazsam Cumartesi yerine Perşembe günü döneceğiz.
Bayramda çok kalabalık olacağını düşünüyoruz biz de canım, daha yeni çünkü, taziyeye gelemeyenlerden gelenler olur, daha önce gelenler bayramlaşmaya gelir, alışkın olmadığım için zor geliyor kalabalık, yoksa problem değil de. Eltilerim ve görümceme iletirim mesajını zevkle

Canım, senin saçların da çok güzel, ama kısa saç candır diyeyim senin deyiminle

Çok pratik, kullanımı rahat, sana da çok yakışır bence, çok güzel bir yüzün var, ne yapsan yakışır, bayramdan sonra yeni imajınla göreceğiz o zaman seni, hadi bakalım, merakla bekliyorum