Ayyy neden şikayetçi olayım şekerim, tersine çok hoşuma gidiyor

Şimdiye kadar Nesliş, Nesli, Neslişah versiyonlarını duymuşluğum vardı ama Neslican'ın yaratıcısı sensin, çok ta güzel bence

Sayma işi kesinlikle bize göre, çünkü sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyoruz, kısa sürede olsun diye uğraşmıyoruz, verdiğimiz kiloyu korumak istiyoruz. Başta tam uyamasak bile bu sayılara zamanla alışırız, azaltırız diye düşünüyorum. En azından her besin grubundan almaya çalışıyoruz böylece

Şimdilik enerjini alıyorum o zaman canım, bana çok lazım çooook

Aslında Temmuz sonunda teslim etmem gereken iş çeviri işi bir bakıma, uluslararası bir kitabı Türkçeye çeviren bir ekip içindeyim, ben de bir bölümü çeviriyorum, tabi işin içinde sadece ingilizce olmadığı için çok yoruyor beni. Tanımlamaları ve terimleri Türkçeleştirmek gerekiyor. Metin kısmını bitirdim ama şekiller ve tablolar duruyor, ayrıca kontrol edip düzeltmem gereken yerler var ve sürem çok az kaldı. Neyse, coştum birden, nasıl bunaldıysam artık

O yüzden enerjin için teşekkür ederim canım, çok hayra geçti
Tekrardan hoşgeldin canım

Güzel haberlerini buradan alırız inşallah

Derslerinde de başarılar dilerim

Bayramdan sonra daimi olarak bekliyoruz seni
Geçmiş olsun canım, ne oldu bakayım sana? Yediğin birşey mi dokundu acaba? Bugün nasılsın, daha iyisindir inşallah. Regl olsaydın iyi olurdu canım, inşallah tatile gitmeden olursun da rahat edersin
Yaa çocuğu çok sevdim gerçekten, maşallah lahana bebekler gibi

Kucağımdan indirmedim neredeyse

Komşularımızı da sevdik hem, arada görüşürüz artık

Ayrıca kadın tenis oynuyormuş, bizi oynarken görmüş birkaç kere, oynayalım dedi, ben de bayıldım tabi, bayramdan sonra bir aksilik olmazsa ayarlayıp oynayacağız
Antep'e gidip kilo almadan dönmek zaten çok zor, elimden geleni yapacağım ama bakalım inşallah başarılı olurum

Senin işin zor şekerim

Allah kolaylık versin, açık büfeye dayanmak pek mümkün olmuyor ne yazık ki

Ama her zaman olmuyor böyle şeyler, senin rahatlamaya ve dinlenmeye ihtiyacın var, o yüzden bence tatildeki birkaç gün canının istediğinden ye, kendine izin ver, dönüşte de mutlu, dinlenmiş olarak tam gaz dikkat etmeye başlarsın, hatta belki hep beraber sayarız o zaman
Eşimin ailesine kalsa gelinlik beklerler canım ama ben orta yolu bulmaya çalışıyorum. Bir de işten kaçmam ama kalabalıkta benim elim ayağım birbirine dolaşıyor, her kafadan bir ses çıkıyor, o yüzden birşey yapamıyorum da. Zaten bu bayram çalışmam da gerekecek, bakalım nasıl olacak, göreceğiz:44: Eşim iyi Doğacım, babasıyla çok yakın bir ilişkisi yoktu zaten, o yüzden çok etkilenmiyor, o da bunalıyor kalabalıktan, o yüzden oradayken ana sorunumuz sıcak ve kalabalık olacak:18:
Kesinlikle bu tatil sana çok iyi gelecek, güneş görme şansın varsa değerlendir lütfen, güneşten kaçma, termal su da şifa olsun inşallah sana

3-3.5 saat yakınmış, severseniz arada fırsat bulunca yine gidersiniz

Konya aktarmalı olacak yolculuklarınız, eşinle yalnız gitmiyordunuz değil mi, kayınvalidenler de geliyordu yanlış hatırlamıyorsam:44:
Canım biz de Cumartesi günü sabah 04-05 gibi yola çıkmayı planlıyoruz, dolayısıyla karşılaşmamız zor görünüyor, yoldayken mesajlaşırız, belki ters yönlerde rastlaşıp el sallarız arabalardan
Ellerine sağlık Esoşum, pek güzel bir tablo olmuş

+ olmaması da çok motive edici ayrıca

Ben kilo verdiğime şaşırdım açıkçası, pek dikkat ettiğim söylenemez, spor zaten yok, bir de çok hareketsizim, bu vücudu anlamak mümkün değil valla, dikkat ederim, gün aşırı deli spor yaparım, üstüne kilo alırım, böyle hiçbirşey yapmadan kilo veririm. Neyse ama bugünden itibaren dikkat ediyorum ben de

Nilgüncüm tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsin, önceki hafta regl de olsan yine de dikkat etmişsin demek ki, bu alkışlar benden sana gelsin

Ayyy bence de bayramda çalışmayayım canım yaaa, ama çok zor görünüyor, gidene kadar maksimum verimlilikte çalışmaya çalışacağım ama araya başka işler de giriyor sürpriz olarak, o yüzden elimden geleni yapacağım ama bayramda az ya da çok çalışmam lazım. Zaten Anteptekilere de söyledik, eğer uygun olup çalışamazsam Cumartesi yerine Perşembe günü döneceğiz.
Bayramda çok kalabalık olacağını düşünüyoruz biz de canım, daha yeni çünkü, taziyeye gelemeyenlerden gelenler olur, daha önce gelenler bayramlaşmaya gelir, alışkın olmadığım için zor geliyor kalabalık, yoksa problem değil de. Eltilerim ve görümceme iletirim mesajını zevkle

Canım, senin saçların da çok güzel, ama kısa saç candır diyeyim senin deyiminle

Çok pratik, kullanımı rahat, sana da çok yakışır bence, çok güzel bir yüzün var, ne yapsan yakışır, bayramdan sonra yeni imajınla göreceğiz o zaman seni, hadi bakalım, merakla bekliyorum