- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Neslicigim sormus esosum sormus serapcigim sormus.toplu bir alinti yapayim annem ve kardeslerinde degisik turlerde romatizma hastaliklari mevcut.kas romatizmasiymis anneminki. Duzenli yuruyus duzenli yuzme normal mesai saati olmazsa suna pekuysal gibi iki buklum olurmus annem. Romatizmanin 1000 farkli cesidi varmis teyzemin de basi dertte.onunki de kas.ama daha farkli.kaslari aniden tutiyor bu hastalik ve o an beyin kaslarinda olur felc.akciger de olursa nefessiz kalma gibi seyler yasiyor sinir uclari ölmus annem de ayrica o yuzden bunlari hareketlendirmek icin sara hastalarina verilen haptan kullaniyor kusma gorme kaybi uyk ani tansiyn dusmesi yapiyor ciddi sıkıntıli bir hap ama on yldir agridan uyuyamsyan annem uyuyabilitor ustelik uyku ilaci bile etki etmeyen biridir agrilari hafiflemis yani sukur. Yan etkilerini kabul eder vucudu ins. Gunluk dort adet icecekmis su an bir tanesi bile bu etkileri yapiyor icmem diyor annem.calisamitorum diyor biz de iste o yuzden kesin olmasa da devir isini dusunur olduk neslicigimin de dedigi gibi adi bile ozel.icime dognustu bu isim. Sonra kizimin da adi olsun niyetlendim artik hayirlisi ne diyim saglik olsun en onemli sey bu benim icin. Uzulurum kizarim ama kabullenirim kotu seyleri ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.