Tekrardan merhaba kızlar, hızlıca baktım ne var ne yok diye, öncelikle gördüğüm kadarıyla bayramda pek kilo alınmamış, maşallah diyorum

Ben gitmeden önce tartıldığımda 68 kg idim, bu sabah tartıldığımda tam 67,0 kg gördüm tartıda, muhtemelen gitmeden önce şişkinlik vardı, regl öncesi nedeniyle, zaten regl de 5-6 gün erken geldi. Yani anlayamadığım bir şekilde kilo almamışım, elbette mutluyum bundan dolayı

Belki de Antebin sıcağı nedeniyle yediklerim yaramadı

Züleyha ara ara gelmiş, günleri keyifli geçiyor belli

Fırsat bulalım ve mutlaka görüşelim diyorum arkadaşım

Nurdancığımın canı sıkkınmış, uçsun gitsin inşallah sıkıntılar, hepsi geçecek, sadece zaman gerek. Ayrıca bayramda kilo almadığın için tebrik ederim canım

Esoşum güzel bir bayram geçirmiş

Kilo da almamış

Lütfen kadın doğum muayeneni ihmal etme, ben de gideceğim en kısa zamanda, ben de rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok canım. Kaynaklarını çıkarıp rahat etmişsin, ben de Antep'te çok bunaldım, saçlarım zaten uzun değil ama fenalık geldi, ben de bu hafta kısacık kestirmeyi düşünüyorum, hatta 3 numara erkek traşı yaptıracağım diyorum

Doğacımla ara ara mesajlaştık zaten, tatilin tadını tam çıkaramadın canım biliyorum ama inan benden iyi durumdasındır, ben üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum resmen

Bu arada tahliller devam ediyormuş, en kısa zamanda sonuçlarını al inşallah artık yaaa, ne kadar uzadı, eziyet oldu böyle.
Nilgün de bol dinlenmeli ve güzel bir bayram tatili geçirmiş

üstelik kilo da almamış

Serap henüz gelmemiş, iyidir inşallah, Cemrem de bayramdan sonra gelirim demişti, o da iyidir inşallah

Bu arada Dukan diyeti konuşulmuş, hatta yapılmaya başlanmış, ben de bakayım bir, uğraştırmalı birşeyse bana uymaz da, kolaysa olabilir

Ben bu hafta spor yapmak istiyorum artık, Leslie olur, yürüyüş olur ne yapsam kardır