• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kızlar yeniden herkese merhaba;
Nasılsınız? Ben yoğun bir pazarın ardından burdayım.Aslında sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.Şöyleki ; yoğun ders çalışmam iş günlerindeki yoğunluğumve kendi özel hayat yoğunluğumdan dolayı artık buraya yazamıcam.Üzgünüm ama bu kararı almak zorunda kaldım.Hepinizle özelden görüştüğüm için sizlerden değil sadece topikten ayrılıyorum.Bayaa bi girebileceğimi zannetmiyorum.Sizler devam edebilirsiniz.Yani bunu söylemem bile abes aslında.Diyetim devam edecek tabiki.Sizlerin beni anlıyacağını düşünüyorum.Umarım topiği ben açtım diye bana gücenmezsiniz.Hepinizi öpüyorum görüşmek üzere...

mrb kızlar nasılsınız cok cok sessız kalmıs evet buralar. nurdancıgım ıle baslayım canım o donemde senınle ozelden ılgılenemedım kusura bakma. gunluk ıkı uc kez wc, 15 dk yemek derken belkı de toplam 1 saat bıle ara vermeden calısıyorum yedı bucukta bır baslıyorum 6 ya kadar full. dıreksıyon sınavına hazırlık, yatılı mısafır, lokantanın kıslık hazırlıgına baslama da ek oldu buna. hastane trafıgım de devam edıyor full. o yuzden kusura bakma. ıyı olmana da senı burda gordugume de cok sevındım artık daha fazla gorusebılırız ınsaallah. gercı ben telefondan gıremıyorum zaten uzun zamandır da eskısı gıbı sık yazamayısımın sebebı bu. neler yapıyorsun nasıl gecıyor hayat anlat bıraz bıze yıne bıdı bıdı.

nurdancıgım soylemeyı unuttum. tabı kı ozledık, merak ettık. moral vermek adına hep yazdık okuyabıldın mı bılmıyorum gercı. arkadasımızsın, zor gunlerınde ıcını ferahlatabılırsek senın kafanı mesgul eden o dusuncelerı yok edebılırsek ne mutlu bıze.

zuleyha hocam gelmıs gercı kendısı ıle bır kac gun once ozelden de gorustuk cocuklarına kavustu sukur. annesını babasını yolcu etmıs kardeslerı ılgılenecek aklı kalmamıs olur yazık kıyamam okul da acılıyor yazın hıc dınlenemedı de . ama ıste anne baba. mecbur. ınsaallah seneye cok daha guzel bır tatıl ımkanı olur hocamızın. cocuklarınıza kavusacaksınız yanı okuldakı cocuklarınıza. nekadar ozlemıssınızdır emınım. sız cok ayrı sevıyorsunuz onları. buarada hocam cıddı cıddı dusunuyorum obezıte amelıyatını. su tahlıllerım netlessın hem bebek ıcın tedavıde son sayfaya hem bu konuda son sayfaya gececegım kararım oyle. ılgılendıgınız, doktor ısımlerı, ornek ısımler vb derken detaylı konustugumuz ıcın ozellıkle soylemek ıstedım bunu sıze.

cemrem gelmemıs. ıyıdır ınsaallah. serap da aynı sekılde gelmemıs. musaıt olunca ozelden sormaya calısırım tabı kı unutmazsam. ramazan ayı ama ozellıkle de bayram donusten berı ınanılmaz yogun hem ısım hem ozel hayatım. gorusemıyorum kımseyle. hatta cogu zaman erkenden uyuyup kalıyorum

neslıcıgım de buaralar gelmemıs. o da cok yogundu proje yetıstırıyordu kolay gelsın arkadasıma. annesıgıle denızlıye gıtmeyı dusunuyordu her gun olmasa da 3-4 gun ıcınde gorusuyoruz onunla whatsuptan. topıktekı sakınlıgı ve benım gergınlıgımı hıssedıp de gelmemıs olabılır canım. bılırım hıc sevmez kacar boyle zamanlarda. ama merak etme canım, kızgınım ama sızlerı uzecek gerecek bir tepkı vermem burda. kaldı kı esraya kızgın olsam da cırkefce bır karsılık , cevap mumkun olmaz. ıyı dostuz, bu yakısmaz. o yuzden bu sebep etkılıyse rahat olabılırsın bu acıdan

su an tv actım. torunları ıle vakıt gecırmek ıcın 2 mılyon dolarlık havuz yaptıran bır dedenın havuzunu goruyorum harıka bı sey ya. yer altı magarası ve selalesı bıle bu havuzun

kızlar dıreksıyon egıtımler basladıgından berı dıyet yapamıyorum dısarda hazır yemek zorunda kaldım ıkı hafta boyunca. su anda da hem esımın evde olmayısı hem ıs yogunlugu ıle duzenlı beslendıgımı soylemem. kılon ne durumda desenız bılmıyorum uzun zamandır pılı bıtık. almaya bıle ugrasmadım ınanın. kımı zaman unuttum kımı zaman aman gereksız dedım. dıyet konusunda hayatımın en berbat yılı olan bu 2014 yılının bıtmesını dılıyorum bır an once. ya da amelıyat ıle ben bır fınal yapacagım belkı. bakalım hayırlısı.

benden haberlere devam. gecen pazar dıreksıyon sınavına gırdım heyecandan mahfoldum ve 10. dk da kaldım berbattım ya. kıtlendım resmen. hocalar da farkettı. bır suru ovgu alsam da egıtım, ıs , sevımlılık, arabaya gozlerı parlayarak bırı olmak vb. ama sınav da kaldım. bana bu ekstra 300 tl demek oluyor yenı yonetmelık geregı kurstan ek suruc dersı almak zorunlulugu var. 7 eylul de yenı sınav. son bır hafta araba surecegım. kıralarım da belkı ekstra tek gun. para para para yanı. stres doldum ben bu araba olayı ıle. bır de cebım delındı :))))) aynı gun kuzenım kpss denemelerıne gırdı yatılı olarak geldı gun boyu gezdık ona dugun kıyafetı baktık yenı nesıl olarak catlattı benı tabıkı :)))) cok da sıcaktı o gun. cehennem meleklerını ızledık. sınema, kuzenle sohbet gezme ıyı geldı bır gun olsa da. esım de cumartesı sabah yolcu oldu gurcıstan, ermenıstan gıttı. pazartesı gelecek. haftasonu yıne mısafırım var ankaradan teyzem gelecek o rahatsız. oyuzden dısarı gezme olmaz. muhabbet , evde takılmaca olur.

haberler devam. cumartesı gunu mr cektırdım yumurtalıktakı yumurtalara bakıldı ıste. ultrasonda hıc gorunmedı ıcın. mr da da bısey gorulmedı dıyebılırım bugun fakulteden aradı hoca, aılemden herkesın kan tahlılı yapılacak. ozel bır saklama seklı vb sekılde bır ozel program yaparak kan gonderecegız konyaya. onlar arastıracak. ozelde para harcamalıyım dıye dusunmusler benı 1000 tl masraftan kurtardılar ay cok rahatladım cok dua ettım her acıdan. bugunden ıtıbaren de bu ısın takıbıyle ugrasacagım

ve kapanısı yapıyorum. esraya cok kızdım evet sana cok kızdım. cunku sen farket ya da farketme ben sana destek olmak ıcın mutlulugunu paylasmak ıcın herkese topıgınden bahsettım eskısınden daha bır aktıflık olmasına sebep oldum senden feyz almak ıcın , sohbet etmek ıcın, bırarada olmak ıcın sebep ne olursa olsun bırcok kısının burda aktıf olmasına sebep oldum vesıle oldum baslangıc olarak yanı. bu topık senın topıgın. ben gıdıyorum demek dogru bısey degıl bence. bır ev gıbı dusun bunu. ya da bılmıyorum ben bu ıslerı hep cok derın dusundum ve yasadım. yogun olabılırsın dıyet bıle duzgun yapmıyoruz spor yok bıldırım cogu zaman yapmıyoruz sana bu acıdan şevk veren ınsanlar degılız belkı ve bu senı tokezletıyor olabılır cunku farklı arayıslara gırerek yoluna hep devam eden bır ınsansın. ısten part tıme calısıp sadece dıyet ve kpss odaklandın. o yuzden senın gıbı hedefıne odaklanmayan ınsanları gormek sıkmıs olabılır ben sana hak verırım . kpss konusu zaten cok onemlı. sırf daha fazla ders calısabılmen ıcın ben sana saclarını sade kullanmanı, az mnakyaj yapmanı zamanı kısaca ıyı degerlendırmenı bıle soyledım o yuzden topıge bır ay gırmeyecegım ya da az yazarım arada ugrarırım desen anlarım anlarız. ya da herseyı bır tarafa bırak. uc cumleden daha uzununu yazmalıydın bence. ozen beklıyor ınsan. bır anlık bır yel ıle yazılmıs bırsey gıbı hıssetım skıntın varsa soyleseydın belkı cozum bulsaydık. ya da sız boyle boylesınız desen, alırdık sapkamızı onumuze ve dusunurduk.

bunlar sebepler degılse de dıyorum ya kalmalıydın, gıdeceksen de kısa olmalıydı ara olmalıydı. hadı tamamen gıttın, bukadar kısa bır veda olmamalıydı bence.

senın gıdısının benım bu sorumluluk duygusunu hısseden bırı olarak bana yuk olacagını, uzecegını , kızdıracagını tahmın etmenı beklerdım. ben dıyet yapamıyorum hayatımın yogunlugu bır yıldır ortada. ama ben sana ve senın topıgıne ısrarla davet ettıgım arkadaslara, burda guzel sohbetler ettıgım dıger arkadaslara ayıp olmaması ıcın veda etmeyı dusunmedım. cok nadır de olsa uzak kalsam sucluluk hıssettım karsımdakı ınsanlara sorumsuzluk sergılıyormusum gıbı geldı.

bu topık senın tıopıgın. ıster eglencesıne ac, ıster kalıcı olsun.bızler buraya geldık ama bı sekılde. bızlerın de sımdı gıdıyorum demesı lazım. ama demeyecegız. cunku bırbırımıze ayıp etmemız lazım. hep sen de kendını toparlayıp gelırsın dıye dusunmek lazım. ozelden hepımız gorusebılıyoruz ama burda olmanın da bır anlamı var burdakı paylasımın da bır farklılıgı ve amacı var. oyuzden suana kadar ben de yokum dıyen yok ve sanırım hepımız toparlanırız eylul ayında.

kendıne ıyı bak esra, kendınıze ıyı bakın kızlar. gorusuruzzzzzz

• Beğen
Reactions: lep
Filizcim yazın beni çok etkiledi.eminim herkes etkilenmiştir.
Ben tüm kalbimle herkesin burda kalmasını isterim.burası bana nefes aldıran bir yer.çok güzel şeyler paylaştığımız bir ortam.
Nesli nurdan ve nilgünüde özledim.dilerim burdaki arkadaşlığımız bitmez.sohbete devam ederiz.esrada dersleri kolaylayınca özler bizi gelir mutlaka.
Filizim bu yıl gerçekten stresli bir tatil geçirdim.ilk günler süperdi annem hastalanınca malesef sıkıntılı günler geçirdik.yolladım onları berline.
Bu sefer ayrılırken çok ağladım.yaşlandılar artık.
Okulu ve öğrencilerimi çok özledim.il içi tayin istemiştim.çıkmadı.hiç üzülmedim.kuzularımdan ayrılmak istemiyordum.
Filizcim 2 gün sonra evdeyim.o xaman daha uzun yazarım.öpüyorum hepinizi.

nilgun mrb nasılsın ? cocuklar nasıl ? sınava hazırlık nasıl gıdıyor ?
valla bu ara tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum çocuklarda. Fena gitmiyo, öğrendiler sayılır. ama ben biraz yoruldum ve uyakusuz kaldım. bu sabaha 5.30'da kalktığımda ıssız bi adaya tek başıma gidip uyumak istiyorum diye düşünüyodum. uyku düşkünü biri olmamama rağmen çocuklar doğduğundan beri uykuya hasret kaldım valla...
sınava bu hafta hiç çalışamadım. uykusuzluktaan sanırım o da. motivasyonum gitti.
bir de kilo konusunda 65 ve üstüne takılı kaldım. gitmiyo kilolar. diyetime de dikkar ediyorum halbu ki. öyle işte.
senin tetkiklerin de devam ediyomuş. kolay gelsin.

valla bu ara tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum çocuklarda. Fena gitmiyo, öğrendiler sayılır. ama ben biraz yoruldum ve uyakusuz kaldım. bu sabaha 5.30'da kalktığımda ıssız bi adaya tek başıma gidip uyumak istiyorum diye düşünüyodum. uyku düşkünü biri olmamama rağmen çocuklar doğduğundan beri uykuya hasret kaldım valla...
sınava bu hafta hiç çalışamadım. uykusuzluktaan sanırım o da. motivasyonum gitti.
bir de kilo konusunda 65 ve üstüne takılı kaldım. gitmiyo kilolar. diyetime de dikkar ediyorum halbu ki. öyle işte.
senin tetkiklerin de devam ediyomuş. kolay gelsin.
Tuvalet eğitimi gerçekten çok sabır istiyor.kolay gelsin sana.
Benim kiloda 65 de sabitlendi.eve varınca ciddi bir şekilde diyete başlıycam.esra dukan yapıyordu.bende 3 güne dukana başlayabilirim.gördüğüm resimler çok heveslendiriyor beni.

canlarım cigerlerim işte geldim burdayımmm, hem de yepyeni bir iş sahibi bir bayan olarak :KK52: dün bugun görüşmeleri yaptım, şimdi evime döndüm. eşyalarımı toplayıp pazartesi iş başı yapmak üzere ankara ya gidecem tekrardan. artık ankaralı oldum sayılır yani, en azından iş devam ettigi sürece :KK48:

geçmişte yazılanları da okudum. Filizcim öncelikle asla üstünde sorumluluk veya suçluluk duygusu hissetme bu dönemde benimle ilgileenemedin diye. aslında o suç tamamen bana ait, ben hiç ilgilenemedim seninle. ama inan aklıma ne zaman gelsen hep yoğun oldugunu düşünüp aramaktan yada msj atmaktan vazgeçiyorum. gerçekten çok büyük bir yogunlugun var, Allah yardımcın olsun canımcım. bu süre içerisinde eger benim elimden gelen bişey olursa lütfen söylemekten çekinme. elimden gelenin fazlasını yapar istedigin şeyi oldururum sana :KK15:
direksiyon sınavına da üzüldüm ama ben kendi adıma, aldıggım ehliyetten yana içim hiç rahat degil mesela, sınav günü olmadık hatalar yapmıştım çünkü. o yuzden sen hiç olmazsa gönlün rahat şekilde alırsın ehliyeti, biraz daha sabır canım bitecek bu yogunluk inşallah, yeter kiş huzurun daim olsun :KK68:

züleyha ablam, evine dönmüşsün sanırım. aklının annenlerde kalması çok normal. ben bile herhangi bir hastalık durumu olmamasına ragmen şimdi annemleri bırakıp ankara ya gidecem diye içten içe mutsuz hissediyorum kendimi. eksik kalıyor insan en sevdiklerinden uzaklaşınca. ayrı ayrı da olsa Rabbim onlara da sizlere de saglık ve huzur versin. :KK68:
ayrıca dukan diyetiyle ilgili de face teki o sayfayı ben de takip ediyorum ama orda diyet yapanların hepsi çok büyük kilolardan zayıflayan bayanlar. az kilo vermek isteyenler için dukan expres öneriyorlar genelde, ki senin fazlalık kilon yok denecek kadar az, o yuzden nacizane bir kardeş tavsiyesi olarak dukan yerine spor ve saglıklı beslenmeyi öneririm ablam. tabi karar senin ama dukan yapanlar arasında saglık problemi yaşayanlar da oluyor aşırı protein yüklemesinden, sen de öyle bir sıkıntı olmasını istemem. ki ordaki kızlar da 3 5 kilo için dukan önermiyorlar pek.

nilgüncüm ( bu arada yaşını bilmiyorum ama çok fark yoktur diye düşündüm, umarım pot kırmamışımdır ) ikizlere bayılırım ben, gerçi ben genel olarak çocuklara bayılırım o da var tabi :KK48: baya da uykusuz kalmışsın inşallah çocuklar daha az sorun çıkarırlar tuvalet konusunda da uykunu alırsın bu aralar. diyet konusunda da bazen takılınıp kalınıyormuş aynı kiloda. ama o takıldıgın noktayı bir kırabilirsen gerisi birbiri ardına gelir. tez vakitte olsun inşallah :KK68:

esra konusunda da ben yorum yapmak istemiyorum. eger biz burada diyet yapmıyoruz o tamamen diyete odaklanmak istedi diye çıktıysa buradan çok üzülürüm. boşuna onun topiğini işgal etmişiz diye düşündüğüm için üzülürüm, istedigi gibi arkadaşlıklar kurmasına engel odlugu için üzülürüm. ama eger vakit ayıramadıgı için çıktıysa içten içe evet kırılmış olsam da saygı duymaktan başka bişey gelmez elimden. karar onun sonuçta. ama ben eksildigimiz zaman üzülüyorum,buraya girip bikaç günde bir bikaç satır yazmanın çok da vakiy kaybı olmadıını da düşünüyorum ama herkes kendi kararında özgür sonuçta.

şimdilik benden bu kadar kızlar. eşya toplama, akrabalarla vedalaşma derken bikaç gün yogun olurum sanırım. buralarda yakalarsam birileriniizi görüşürüz :KK68:

canlarım cigerlerim işte geldim burdayımmm, hem de yepyeni bir iş sahibi bir bayan olarak :KK52: dün bugun görüşmeleri yaptım, şimdi evime döndüm. eşyalarımı toplayıp pazartesi iş başı yapmak üzere ankara ya gidecem tekrardan. artık ankaralı oldum sayılır yani, en azından iş devam ettigi sürece :KK48:

nilgüncüm ( bu arada yaşını bilmiyorum ama çok fark yoktur diye düşündüm, umarım pot kırmamışımdır ) ikizlere bayılırım ben, gerçi ben genel olarak çocuklara bayılırım o da var tabi :KK48: baya da uykusuz kalmışsın inşallah çocuklar daha az sorun çıkarırlar tuvalet konusunda da uykunu alırsın bu aralar. diyet konusunda da bazen takılınıp kalınıyormuş aynı kiloda. ama o takıldıgın noktayı bir kırabilirsen gerisi birbiri ardına gelir. tez vakitte olsun inşallah :KK68:

şimdilik benden bu kadar kızlar. eşya toplama, akrabalarla vedalaşma derken bikaç gün yogun olurum sanırım. buralarda yakalarsam birileriniizi görüşürüz :KK68:

HArika haber, tebrik ederim. çok sevindim. gerçekten çok sevindim. nerde hangi semtte çalışacaksın, nerde oturacaksın?
ikizler tuvalet konusunu bayağı halletti, maaşallah diyelim hep beraber. :D kilo konusunda da 65-66 arası gidip geliyorum bi düşemedim altına. geçen hafta gene 65tim. tamam oldu dedim haftaya düşecek. gene olmadı sanırım. halbuki beslenmemde falan bi değişiklik yok. neyse ya boşver.
senin adına gerçekten çok sevindim, tebrik ederim tekrar. bu arada ben '83 kasım doğumluyum ;)

Tuvalet eğitimi gerçekten çok sabır istiyor.kolay gelsin sana.
Benim kiloda 65 de sabitlendi.eve varınca ciddi bir şekilde diyete başlıycam.esra dukan yapıyordu.bende 3 güne dukana başlayabilirim.gördüğüm resimler çok heveslendiriyor beni.
tuvalet eğitimini bayağı kolayladık gibi, tahmin ettiğim gibi yorucu olmadı. kilo konusunda napçaz bu 65'i yaw, lanetli rakam oldu :)
Dukan bana gelmez. daha doğrusu oyle sabit kuralları olan diyetler gelmiyo bana. esnek olucam ben, dilediğimde bişeylerin yerini karıştırıp her şeyden yiyebilcem. baklava da yiycem mesela ama sonraki öğünde ekmek yemeyip az yağlısından sebze-salata yicem falan... bi de bence hayatta herşey denge üzerine kurulu. benim genel olarak hayata bakışım da bu zaten. bi şeye fazla yüklenip diğer tarafı azaltırsan denge bozulur. bu tür diyetlerde belli besin türlerine odaklanılıyo ya, bana biraz da oyuzden uymuyo.
dukandır, karataydır, vs. bunları yapabileni tebrik ederim tabi.

Back
X