canlarım cigerlerim işte geldim burdayımmm, hem de yepyeni bir iş sahibi bir bayan olarak

dün bugun görüşmeleri yaptım, şimdi evime döndüm. eşyalarımı toplayıp pazartesi iş başı yapmak üzere ankara ya gidecem tekrardan. artık ankaralı oldum sayılır yani, en azından iş devam ettigi sürece
geçmişte yazılanları da okudum. Filizcim öncelikle asla üstünde sorumluluk veya suçluluk duygusu hissetme bu dönemde benimle ilgileenemedin diye. aslında o suç tamamen bana ait, ben hiç ilgilenemedim seninle. ama inan aklıma ne zaman gelsen hep yoğun oldugunu düşünüp aramaktan yada msj atmaktan vazgeçiyorum. gerçekten çok büyük bir yogunlugun var, Allah yardımcın olsun canımcım. bu süre içerisinde eger benim elimden gelen bişey olursa lütfen söylemekten çekinme. elimden gelenin fazlasını yapar istedigin şeyi oldururum sana
direksiyon sınavına da üzüldüm ama ben kendi adıma, aldıggım ehliyetten yana içim hiç rahat degil mesela, sınav günü olmadık hatalar yapmıştım çünkü. o yuzden sen hiç olmazsa gönlün rahat şekilde alırsın ehliyeti, biraz daha sabır canım bitecek bu yogunluk inşallah, yeter kiş huzurun daim olsun
züleyha ablam, evine dönmüşsün sanırım. aklının annenlerde kalması çok normal. ben bile herhangi bir hastalık durumu olmamasına ragmen şimdi annemleri bırakıp ankara ya gidecem diye içten içe mutsuz hissediyorum kendimi. eksik kalıyor insan en sevdiklerinden uzaklaşınca. ayrı ayrı da olsa Rabbim onlara da sizlere de saglık ve huzur versin.

ayrıca dukan diyetiyle ilgili de face teki o sayfayı ben de takip ediyorum ama orda diyet yapanların hepsi çok büyük kilolardan zayıflayan bayanlar. az kilo vermek isteyenler için dukan expres öneriyorlar genelde, ki senin fazlalık kilon yok denecek kadar az, o yuzden nacizane bir kardeş tavsiyesi olarak dukan yerine spor ve saglıklı beslenmeyi öneririm ablam. tabi karar senin ama dukan yapanlar arasında saglık problemi yaşayanlar da oluyor aşırı protein yüklemesinden, sen de öyle bir sıkıntı olmasını istemem. ki ordaki kızlar da 3 5 kilo için dukan önermiyorlar pek.
nilgüncüm ( bu arada yaşını bilmiyorum ama çok fark yoktur diye düşündüm, umarım pot kırmamışımdır ) ikizlere bayılırım ben, gerçi ben genel olarak çocuklara bayılırım o da var tabi

baya da uykusuz kalmışsın inşallah çocuklar daha az sorun çıkarırlar tuvalet konusunda da uykunu alırsın bu aralar. diyet konusunda da bazen takılınıp kalınıyormuş aynı kiloda. ama o takıldıgın noktayı bir kırabilirsen gerisi birbiri ardına gelir. tez vakitte olsun inşallah
esra konusunda da ben yorum yapmak istemiyorum. eger biz burada diyet yapmıyoruz o tamamen diyete odaklanmak istedi diye çıktıysa buradan çok üzülürüm. boşuna onun topiğini işgal etmişiz diye düşündüğüm için üzülürüm, istedigi gibi arkadaşlıklar kurmasına engel odlugu için üzülürüm. ama eger vakit ayıramadıgı için çıktıysa içten içe evet kırılmış olsam da saygı duymaktan başka bişey gelmez elimden. karar onun sonuçta. ama ben eksildigimiz zaman üzülüyorum,buraya girip bikaç günde bir bikaç satır yazmanın çok da vakiy kaybı olmadıını da düşünüyorum ama herkes kendi kararında özgür sonuçta.
şimdilik benden bu kadar kızlar. eşya toplama, akrabalarla vedalaşma derken bikaç gün yogun olurum sanırım. buralarda yakalarsam birileriniizi görüşürüz