Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Dışarıda müthiş yağmur ve biz oğlumla migrosta mahsur kaldık.şimdi o karnını dooyuruyor bende çok açım ama buğdağ diyetimi bozmuycam.

Ayyy nasil aksilik olmys oyle.tuh uzuldum hocam yaaa. :(:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dışarıda müthiş yağmur ve biz oğlumla migrosta mahsur kaldık.şimdi o karnını dooyuruyor bende çok açım ama buğdağ diyetimi bozmuycam.

Cuma gunu bizim de oyleydi ekinler zarar gordu oyle bir dolu yagdi kiii

Emeklilik hayalimi beğenmenize çok sevindim.inşallah gerçekleştiririm ve sizleri ağırlama şansı yakalarım.

İns hocam ins.bayildim resmen icine cekti cumleleriniz. Resim.gibi canlandi gozumde

İyi geceler nasilsiniz guzel hanimlar. Yngayi goremedim.bir kacgundur. Ben cok yogun ve yorgunum. Annrmi sekizde yolladil bufun.katdesim.burda.kutuk burda oldugu icin resmi bazi isleri var.camasir katlayip yatacam.ibadet yapamiyorum regl.oldum birax program izliyoruz hepinize hayirli kandiller dualariniz kabul olsun yarin uzunca anlatirim.optum

Gunaydin herkese iyi haftalar. Ben iyi baslsyamadim yotrgunlugumu atamadim 12den gecti uyudugum. Kardesim.bizde. erken yatmsk istemedim zaten market yaptim onu yerledtir evi topla camasit katla ancsk. Annem.bizde diye dayimlar anneannem falan grlmisyi hepsi gidince baya is cikti evde. Gece 1.30 da annem aradi motoru boxuk otobusle yola devam etmis sofor ve sonunda patlamis motor. Bolge jandarma falan aradik firma ilgilenmeyince. Sirf lokantaya erken varmak icin erken bindi ama cok sikintili ve gec ustelik de tehlikeli bir yolculuk yasamis oldu cok az uyudum bugun. Kardesim bizde. Resmi isleri var amcam ve halamda vakit gecirecek aksam bulusup disari cikariz cay bahcesi falan. Sali gidecek.

Dugune gelecek olursak kina kotuydu dugun guzel oldu hernekadar eski dugunlerinizr benzrmesr de guzeldi resim ekletecegim laptop girmem lazim. Dugun saatine kadar hep disardaydik zaten bukadat tempolu bir hayat bukadar yuruyis ve annemin deyimiyle boyle biyuk bir ev varken ben nasil sismanim anlamiyorum

Hepinizi optum. Tekrar gorusuruz kendinize iyi bakin

Bugün çok güzel bir gün.Oğlum CANın doğum günü.Çok alem bir sabah yaşadım bugün.Sabah 5.30da kalkıp duşa girdim.6.10 da Canı kaldırdım.Doğum günü çocuğu ya çok nazlıydı.Kahvaltı yaptı ,aşağı indik.Yanımıza ekmek aldık her sabah kuşları besliyoruz.Bekle bekle servis yok.Arıyorum açmıyor.Arkadaşın oğluda aynı serviste .Onu arıyorum açmıyor.büyük oğlumuda uyandırdım.Oda kahvaltıya başladı.O ara arkadaş aradı.Hayrola dedi.servis yok dedim.Ne servisi kızım saat 6.15 dedi.hadi canım derken bir baktım aaa.saat 4.30 da kalkmışım ben ya...:15:

net bağlantım sık sık kesiliyor.YAZDIM YAZDIM BOŞA GİTTİ.
Doğacım senin anne olman için inan hep dua ediyorum.Allah gönlüne göre verir inşallah canım.
İkizler burcunu iyi tanırım evde 2 tane var.eşimde,canda ikizler burcu.Duygularını çok yoğun yaşar ikizler.Çabuk kırar çabuk pişman olur.Alışverişte inanılmaz kararsızdır.Bu yüzden eşimle alışverişe gitmeyi hiç sevmem.Gönlü zengindir.sevgisini gösterir.Ya diğer topkte bir arkadaş vardı ne güzel yorumlar yapardı burçlarla ilgili.

Gunaydin herkese iyi haftalar. Ben iyi baslsyamadim yotrgunlugumu atamadim 12den gecti uyudugum. Kardesim.bizde. erken yatmsk istemedim zaten market yaptim onu yerledtir evi topla camasit katla ancsk. Annem.bizde diye dayimlar anneannem falan grlmisyi hepsi gidince baya is cikti evde. Gece 1.30 da annem aradi motoru boxuk otobusle yola devam etmis sofor ve sonunda patlamis motor. Bolge jandarma falan aradik firma ilgilenmeyince. Sirf lokantaya erken varmak icin erken bindi ama cok sikintili ve gec ustelik de tehlikeli bir yolculuk yasamis oldu cok az uyudum bugun. Kardesim bizde. Resmi isleri var amcam ve halamda vakit gecirecek aksam bulusup disari cikariz cay bahcesi falan. Sali gidecek.

Üzüldüm anneninin çektiğine,kötü olmuş.Baya yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.bu hafta dinlenirsin inşallah.

Gerçi hepiniz uysnmışsınız.bende oğlumun basket kursundayım şimdi.telden yaxmayı çok beceremiyorum .
Esramın saçlarını çok merak ettim.eminim müthiş olmuştur.doğanında kına kıyafetlerini çok merak ettim.eminim oda harika olmuştur.neslicim sporunu yapmış ne güzel ikizlerin güzel annesi bugün gelmemiş henüz.
Esracım bugün karabuğday diiyetini yapıyorum.daha önce almıştım ilk öğün sonrası yapamamıştım.bugün ilk öğünümü yedim.inşallah bozmadan bitiririm.tadını çok sevemedim ama yenmeyecek gibi değil..
Yaşlarımızı sormuşsun.buraya yazsam ne kadar ysşlı olduğum çıkar ortaya.gerçi sen yaşımı biliyorsun....burcum kova.uğurlu sayım hiç bilmiyorumki..oğullarım uğurum o yüzdem 2 sayısını çok kullanırım

Züleyhacım ben Tibet hareketlerini senden duymuştum ilk, sonra araştırıp başladım ama bir süre sonra bırakmıştım, şimdi yeniden başladım, bana çok iyi geliyor. Eskiden yoga yaptığım için zorlanmıyorum da, fazla uzun sürmemesi de iyi. Bir de benim barsaklar hassas, ona da iyi geldiğini farkettim, o yüzden bir rahatsızlık olmadığı sürece devam edicem:8:
Aşkolsun, kendine yaşlı deme bakayım, ne yaşlısı:19: Burcumuz da aynıymış bu arada:34:

Haftasonu İzmir çok sıcaktı, keşke bu tarafa da azıcık yağmur gelseydi.. Senin diyet konusundaki azmine şapka çıkarıyorum:42:

Kimseler gelmemiş bugün.
Ben oğlumun basket kursundayım gene.onu beklerken bir uğruyayım istedim.
Esram dün karabuğday diyetimi yaptıö.63.900düm bugün 63.400 .çok az gitmiş değilmi.sonucu görünce bugün yapmasam mı diye düşündüm.sonrada neden küçümsüyorsun ki yola devam dedim.yanlız bugün içine 2 kaşık yoğurt ekledim.evden çıkmadan 1 salatalık yiyip 1 fincanda yeşil çay içtim.yarın sonucu yazarım sana.
Bu hafta diyet yapmam zor olacak.okulda mangal yakılacak.bir günde benden kısır istediler.eh yanına bişelerde yapılır ama yoldan çıkmam dikkat ederim mutlaka.öpüyorum hepinizi.

Züleyhacım sen zaten güzel bir kilodasın, hem mangal da kısır da sağlıklı şeyler, afiyet olsun, eminim kararında yersin:46: Ben de bu karabuğdayı merak ettim, bir ara alıp deneyeceğim, muhtemelen Esoşun dediği gibi pilav gibi yaparım ben, diyet olarak değil de yemeğin yanında denerim:1:

Neslicigim.dinlendin mi sen bakem. Erkenciymissin.ama tibet yapilmis sen yoga yapiyordun eskiden. Tibet iyi gelmistir . Resim.ekleyecem canim laptopdan girerim en kisa zamanda

Yarı dinlendim diyelim canım:34: Evde tavan pervanelerini sildim, klima temizliği yaptım, kışlık kaldırma işini yaptım. Daha ayakkabılara elleyemedim. Alışveriş yaptık. Aralarda da koltuğa yayılıp dizi izledim:16: Yapılacak işlerin listesini yaptım, aceleye lüzum yok, yavaş yavaş yaparım modundayım:1:
Sen kınayı ve düğünü güzel atlatmışsın gördüğüm kadarıyla, en kısa zamanda fotoğrafları bekliyorum.

Haftasonu yogun gecmis yine hocam
Kolay gelsin. Ogullarim ugurum cok guzel bir ifade.cok diygulandim cok. Zaten regl oldum bugun. Dun dugunde agladim.halam.sen oynadin ben dua ettim.allahim..bu kizimin bedenine bebek.nasip et diye. Duygulandim.agladim annem.de agladi cocuk konusuna o da uzuluyormus aslinda.koyverdik o an
Guclu halimizi biraktik. Hocam.ne yasi ya
Keske sizin gibi dolu ve guzel bir yasta saglikli ve guzel olsak hepimiz.maasallahhhh

Oyy kıyamam yaa, ağlamak iyi gelmiştir ama içine atmamak lazım...

Ben yulaf ezmesi aldim.hic sevemedim ama ekmek makinasi alip kendi ekmwgimi yulaf kepek yapmayo dusundum.birara. belki denerim

Canım, bende de var yulaf ezmesi, ben yoğurtla seviyorum. Sen yoğurt ta sevmediğin için ikisini birlikte hiç sevmezsin muhtemelen:1: Ben bazen sabahları yapıyordum, epeydir yapmadım, 2-3 kaşık yulafı bir kase yoğurda katıyorum, üstüne de 3-4 ceviz kırıyorum, bazen 2 tane de kuru kayısı doğruyorum, bana lezzetli ve doyurucu geliyor, tavsiye ederim:56:

İyi geceler nasilsiniz guzel hanimlar. Yngayi goremedim.bir kacgundur. Ben cok yogun ve yorgunum. Annrmi sekizde yolladil bufun.katdesim.burda.kutuk burda oldugu icin resmi bazi isleri var.camasir katlayip yatacam.ibadet yapamiyorum regl.oldum birax program izliyoruz hepinize hayirli kandiller dualariniz kabul olsun yarin uzunca anlatirim.optum

Canım regl olmana çoooook sevindim, gözünaydın:16::16: Sıkıntı hissin hafiflemiştir biraz:16:

Annene geçmiş olsun canım, büyük talihsizlik, sağ salim varmış en azından, her işte bir hayır vardır. Kardeşin Ankara'ya gidecekti değil mi? Sen ne zaman gideceksin?

Bugün çok güzel bir gün.Oğlum CANın doğum günü.Çok alem bir sabah yaşadım bugün.Sabah 5.30da kalkıp duşa girdim.6.10 da Canı kaldırdım.Doğum günü çocuğu ya çok nazlıydı.Kahvaltı yaptı ,aşağı indik.Yanımıza ekmek aldık her sabah kuşları besliyoruz.Bekle bekle servis yok.Arıyorum açmıyor.Arkadaşın oğluda aynı serviste .Onu arıyorum açmıyor.büyük oğlumuda uyandırdım.Oda kahvaltıya başladı.O ara arkadaş aradı.Hayrola dedi.servis yok dedim.Ne servisi kızım saat 6.15 dedi.hadi canım derken bir baktım aaa.saat 4.30 da kalkmışım ben ya...:15:

:16:Öncelikle CAN'ın doğum günü kutlu olsun, nice yıllara, sağlıkla, sevgiyle, huzurla...:16:
Bu kadar erken kalktığın için tebrik edeyim öncelikle:1:, çocuklar da demek ki tam uyanamamış, saatin farkına varamamışlar bile:1: Hele de oğlunun doğum günü sabahında unutulmayacak güzel bir anı olmuş:16:

net bağlantım sık sık kesiliyor.YAZDIM YAZDIM BOŞA GİTTİ.
Doğacım senin anne olman için inan hep dua ediyorum.Allah gönlüne göre verir inşallah canım.
İkizler burcunu iyi tanırım evde 2 tane var.eşimde,canda ikizler burcu.Duygularını çok yoğun yaşar ikizler.Çabuk kırar çabuk pişman olur.Alışverişte inanılmaz kararsızdır.Bu yüzden eşimle alışverişe gitmeyi hiç sevmem.Gönlü zengindir.sevgisini gösterir.Ya diğer topkte bir arkadaş vardı ne güzel yorumlar yapardı burçlarla ilgili.

Doğa için aynı dilekleri ben de paylaşıyorum:16::16::16: İkizler burcu benim de annem, bir de arkadaşım var, sen çok güzel tanımlamışsın yalnız en yakınında iki tane olunca:1:

Günaydın kızlar, alıntıları yaptıktan sonra merhaba diyeyim artık:1: Hepimize güzel ve enerjik bir hafta diliyorum. Benim haftasonu külkedisi modunda geçti:1: Sabah doktora gittim, geçen hafta gözlüğüm kırılmıştı, hem muayene olayım, hem gözlük yazdırayım diye gittim, herşey yolunda, gözlük yazdırdım, bu hafta alırım artık. Bir de güneş gözlüğü alacağım numaralı, birkaç yıl önce bir gözlüğümü numaralıya dönüştürmüştüm ama memnun kalmadım. Konuyla ilgili önerisi olan varsa, önerilere açığım:51:

Günaydın kızlar, alıntıları yaptıktan sonra merhaba diyeyim artık:1: Hepimize güzel ve enerjik bir hafta diliyorum. Benim haftasonu külkedisi modunda geçti:1: Sabah doktora gittim, geçen hafta gözlüğüm kırılmıştı, hem muayene olayım, hem gözlük yazdırayım diye gittim, herşey yolunda, gözlük yazdırdım, bu hafta alırım artık. Bir de güneş gözlüğü alacağım numaralı, birkaç yıl önce bir gözlüğümü numaralıya dönüştürmüştüm ama memnun kalmadım. Konuyla ilgili önerisi olan varsa, önerilere açığım:51:

Ben de numaralı güneş gözlüğü kullanıyorum. gözlükçüler alırken uyarıyorlar. Her güneş gözlüğü numaralı yapılamıyormuş. Bombeli olanlar yapılamazmış. çünkü odak kayarmış. seninki öyleyse belki ondan sorun yaşamışsındır. Numaralı güneş gözlüğünün normal numaralı gözlüklerin şekline benzemesi gerekiyormuş.

Doğacım beni göremediğini söylemişsin. Ben haftasonları bilgisayar başına oturacak vakit bulamıyorum malesef. AKıllı telefonum da yok. Haftaiçi çalışırken ara ara havam değişsin diye giriyorum :) :17:

Gerçi hepiniz uysnmışsınız.bende oğlumun basket kursundayım şimdi.telden yaxmayı çok beceremiyorum .
Esramın saçlarını çok merak ettim.eminim müthiş olmuştur.doğanında kına kıyafetlerini çok merak ettim.eminim oda harika olmuştur.neslicim sporunu yapmış ne güzel ikizlerin güzel annesi bugün gelmemiş henüz.
Esracım bugün karabuğday diiyetini yapıyorum.daha önce almıştım ilk öğün sonrası yapamamıştım.bugün ilk öğünümü yedim.inşallah bozmadan bitiririm.tadını çok sevemedim ama yenmeyecek gibi değil..
Yaşlarımızı sormuşsun.buraya yazsam ne kadar ysşlı olduğum çıkar ortaya.gerçi sen yaşımı biliyorsun....burcum kova.uğurlu sayım hiç bilmiyorumki..oğullarım uğurum o yüzdem 2 sayısını çok kullanırım

Dukan yapmıyorum ama yulaf kepeğini kullanıyorum.migrosta baya indirim var.4 paket aldım.kek yapyorum krep yapıyorum.ilgilenirseniz indirim aklınızda olsun

Kimseler gelmemiş bugün.
Ben oğlumun basket kursundayım gene.onu beklerken bir uğruyayım istedim.
Esram dün karabuğday diyetimi yaptıö.63.900düm bugün 63.400 .çok az gitmiş değilmi.sonucu görünce bugün yapmasam mı diye düşündüm.sonrada neden küçümsüyorsun ki yola devam dedim.yanlız bugün içine 2 kaşık yoğurt ekledim.evden çıkmadan 1 salatalık yiyip 1 fincanda yeşil çay içtim.yarın sonucu yazarım sana.
Bu hafta diyet yapmam zor olacak.okulda mangal yakılacak.bir günde benden kısır istediler.eh yanına bişelerde yapılır ama yoldan çıkmam dikkat ederim mutlaka.öpüyorum hepinizi.

Hocam sen de nezlican gibi kova burcuymuşsun iyi anlaşmanızın nedenini buldum :)) Benim de gayet iyi anlaştığım burçlardan biridir.Yaşa gelince gururla söyeleyebilirsin çünkü kesinlikle göstermiyorsun :) Keşke senin yaşında ben de senin gibi olabilsem :))
Saçlarımı gördün beğenmişsin de çok teşekkür ederim.En kısa sürede nesli için de fotoğraf eklicem bi tek o görmedi.
Karabuğday sonucun çok normal benimde o kadar oluyor hani 500 gram değilde hocam tam yarım kilo vermişsin.Böyle deyince pek göz dolduruyor :) Bende bu hafta bir gün yapıcam.Sonucumu paylaşırım inşallah.
Ayrıca mangal ve kısır bizim için bile tehlike arzetmezken senin için rahat olsun ablam doyaduğun kadar ye :))) İşte diyorum ben zayıf olamam diye :)

Aynen.benim.icin de cok zor. Roflem yapilirken cok slklcl oluyor bile. Ama sen 45 dk makyaj yaopan kokos hatunsun sana hersey kolay gelir :p:( tam bakimli halini goremedim.ama guzel olmus rapunzel gibi. Turk filminden cikmis gibi hele kahkullu ;):):thumbdown: kuzu tsk bu dugune enaz bir aydir plan yapiyorum sukur degdi cok icimr sindi

Kuzu iyi eglenceler buarada. Oh gez mis gibi.cok iyi olmus

Saol fıstık beğenmene çok sevindim :)

Haftasonu yogun gecmis yine hocam
Kolay gelsin. Ogullarim ugurum cok guzel bir ifade.cok diygulandim cok. Zaten regl oldum bugun. Dun dugunde agladim.halam.sen oynadin ben dua ettim.allahim..bu kizimin bedenine bebek.nasip et diye. Duygulandim.agladim annem.de agladi cocuk konusuna o da uzuluyormus aslinda.koyverdik o an
Guclu halimizi biraktik. Hocam.ne yasi ya
Keske sizin gibi dolu ve guzel bir yasta saglikli ve guzel olsak hepimiz.maasallahhhh

Canım bu kadar insan senin için dua ediyorsa Rabbim elbet geri çevirmez.Gçen Züleyha ablama da söylemiştim duan şimdi kabul olmuyorsa elbet günü ,sırası vardır.Dualarımız seninle...Duygusal arkadaşım benim...

Senin de kandilin mübarek olsun kuzum

Kuzumm annenlere üzüldüm ama şükür ki halloldu.Senin için yoğun bir haftasonu olsada eğlendiğine keyif aldığına inanıyorum.Yorgunluklarımız hep böyle güzel günlerden sevdiklerimizden gelsin inşallah.Bu hafta dinlenir yorgunluğunu atarsın.Hem bak kardeşin sizde akşam eve gidince onunla birliktesin ;)

Ahh ablam yaa :) Önce CAN ın doğum günü kutlu olsun.Rabbim sana,ona ve ailen sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah.Sabah erkenden kalkmak aslında güzel şey ama bu kadar erkeni de fazla olmuş :) Sağlık olsun ama Pazartesiye en erken başlayan sizsiniz :)

Aaaa dur ben de yazayım, unutmuşum ben sorunu, 04.02.1978 burcum kova:16: Doğum tarihimden etkilenerek galiba uğurlu sayı deyince aklıma 4 gelir:34:
Şubat ayı kış ayı ben de kışın doğmuşum çok severim :)) İyi ki kışın doğmuşuz :))

Günaydın Neslican;

Külkedisi modu :) tam benim bu haftasonu durumumu anlatıyor :)))

Gözlük konusunda doğa yardımcı olacaktır yakın zamanda numaralı güneş gözlüğü aldı çünkü;)

Doğacım beni göremediğini söylemişsin. Ben haftasonları bilgisayar başına oturacak vakit bulamıyorum malesef. AKıllı telefonum da yok. Haftaiçi çalışırken ara ara havam değişsin diye giriyorum :) :17:

Ben tahmin etmişitm vakit bulamadığını :) İkizler malum :) ama hafta içi yaz bize bak merak ediyoruz :)

Züleyha ablam karauğdayı yoğurtla da tüketebilirsin ben de çooğu zaman öyle yapıyorum ;) Bir de migrostaki yulaf kepeğinden içime doğmuş gibi annemden istemiştim.Dukan ben de yapmıyorum ama dukan kek yapıcam.İndirimde olduğunu bilmiyodum artık bi dahakine yine de çok sağol ;)

Back
X