Himm güzel soru olmuş ben de yazayim bişeyler o zaman
Ise geri dönmek
Hic ummadigim birinin gerçek yüzünü görmem beni sanirim bu yil etkikeyen en büyük olaydi unutmadim unutamam ofkem gecmedi hala
Evet Doga seninle yeni yila dargın girmistik şükür hallettik
Esrayla yeniden görüşmek
Bu topigi acmak
Isntagramdaki diyet hesabim
Bir de deger verdigim birini hayatima aldim

Kredilerim bitti sayılır
Okulla ilgili netlesen bi takim seyler
Şimdilik bunlar geldi aklıma
Yerim senin bilezigini yaa :)) Ameliyat konusunu arastirip sakince düşünüyoruz zaten hayırlısı olur inşallah...
Ben neler istiyorum
Finallerden AA ile gecmek
Pilates le incelmek
Kpssden iyi puan almak
Formasyon almak
Diyetime devam etmek
Amannn sirala sirala bitmez benim isteklerimm kuzu yaaa :)))
Saol bitanem 😚 utanma hiccc senin enerjin yetiyor bize :)
Kurs isi guzel olacak zor olacak ama değecek inşallah canim eğer seneye kpss kalkmazsa o zamanda lisansa birlikte hazirlaniriz bu girecegim önlisans çünkü
Yas takıntısı deil be guzelim millet aldi yürüdü ben daha basindayim ama diyorum ya hep bu ikinci hayatim birincisi gecti bitti şimdi kullerimden doguyorum inşallah hersey daha güzel olacak sabir sabir sabir
Evet balim tek onu yedim çünkü tam iki aydir kiymali börek diye inliyordum ben tam ara öğün yapacakken arkadaş getirdi annesi yapmis ben de bir kibrit kutusu büyüklüğünde yedim o yüzden öğle dengelemeye çalıştım ekmek bugün sadece sabah yedim
Yağmur yagsin da ciftcinin yüzü gülsün böylece herkesin yüzü güler ama haziran ayina girecegiz daha hala ufo yakiyoruz ve bizim yüzümüz pek gulmuyor
Sicagi mi sevmiyorsun cok sicagi mi ? Misal ben asla soğuk hava da duramiyorum usudugum icin agladigimi bilirim
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)