- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
valla ablacım sen deyince düşündüm de şarkı meselesini, muzik o kadar hayatımın içinde var ki her ruh halime göre farklı dinledigim muzikler var. ama beni çivi gibi bulundugum yere çakan tek bir şarkı var, 3 yıldan fazla zamandır da dinlemedim hatta bu şarkıyı. eski nişanlımla olan " bizim şarkımız " dedigimiz şarkı. ÜMİT SAYIN ın GÜLBEYAZGÜL şarkısı.. seneler geçti hala açıp dinleyemedim, neden bilmiyorum tesadufen bi yerde denk gelse bile içim acıyor.
öyle yani..
valla malesef dolmayı ben de seviyorum yaabi de zaten onu yeyince genel olarak ekmek yemedigim için pirinciyle beraber yiyiveriyorum atrtık napalım

bazı ınsanların uzerınden zaman geçer asır geçer gıbı gelır hatta ınsana. ama bır anı bır sarkı canlandırıyor sankı kalbımızdekı huzun hayal kırıklığı cıceklerını. ınsaallah bundan sonra sadece mutluluk cıceklerı acar kalbınde canım. o cok sevdıgın papatyalar gıbı yalın güzel kucak dolduran kalp dolduran huzur dolduran bır ılıskın olur canım. her yaprağında sadece sonsuz sevgı bulduğun bır adam.
dolma sevilmez mı yaaaaaa. zaten güzel olan hersey cısss oluyor anlamıyorum bu ısı. canım sen cok dıkkat etmesen de olur ama benım kılom ve ınsulın dırencımı dusununce ben dıkkatlı olmalıyım elımden geldıgı kadar. pırınc, ınsulın dırencı olanlar ıcın bır numaralı yasaklardan. sadece dıyet yapıyoruz dıye degıl yanı.

tam alışmışken de hiç iyi olmadı benm için ama napalım mecbur
 tam alışmışken de hiç iyi olmadı benm için ama napalım mecbur  umarım karın agrım artmaz da tamamlarım
 umarım karın agrım artmaz da tamamlarım  

bide eger kızartmalar bol yagın içerisinde kızartıldıysa o da biraz sıkıntı tabi
 bide eger kızartmalar bol yagın içerisinde kızartıldıysa o da biraz sıkıntı tabi  ama yine de bütün  bunlardan dönmenin bir yolu var, o nazik arka tarafını koltuktan kaldıracaksın veee hemen leslie 3 mil yapacaksın benle beraber hadi bakalım
 ama yine de bütün  bunlardan dönmenin bir yolu var, o nazik arka tarafını koltuktan kaldıracaksın veee hemen leslie 3 mil yapacaksın benle beraber hadi bakalım