Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Aaa ben de şaşırdım bu bilgiye:44: ben de birkaç kere çarptım küçük parmağımı ama kendi kendine iyileşti.
Gözlük seçimi de zor valla, benim sürekli kullandığım gözlük elimde kaldı tabiri caizse:1: Şimdi hem rahat, hem şık bir gözlük arıyorum ama kısa sürede bir şey almak zorunda olmanın baskısından sanırım iyice geriliyorum. Bu hafta alacağım bakalım..

Ben geleyim mi yardima. ;) ikizler burcu olmama ragmen hizli secim yaparim aksi halde daralirim zaten :D:D hizli ama kotu de olmaz yani.iyidir secimlerim. Benim ayak bacak incinme burkulma kirilma oldu da parmak ilk kez oldu. Zaten bu sag ayagimin hic sansi yok :what::eek::rolleyes: iki burkulma iki yanik bir kirilma ve ameliyat iki tirnak operasyonu. Ve son parmak incindi :rolleyes::eek::sly::confused::what::(:D:p

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar, hafta ortasını ettik bile, ben aynı yakınmamı tekrar edeyim:1: bir sürü iş var ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum:10:
Diyet modunuz ve azminiz devam ediyor gördüğüm kadarıyla, yeni denemeler de yapılıyor bakıyorum:9: ben de izleyici olarak katılıyorum:1: Markete gittiğimde şu karabuğdaydan alacağım yalnız, çok merak ediyorum:34:

Dur bu ise de el atayim :D:D:p:p:p;););):):):sly::sly: sana bir abla bulak da su ev isini dusunme planlama enazindan. Ben cok uzuluyorum kendim yapacam diye paraliyoz kendimizi biliyom sonra da yetismiyor isler bitmuyor planlar :(:confused: haftasonuni ben de dort gozle bekliyom gecem hafta yogun yorgun gecti dinlenemedim konya isimi bitirip kalmayacam aksam eve donecem sirf haftasinu uyuyum diye :D

Neslicigim.bil bakalim ne oldu :sly:;):) ben karabugday sevmedimmm :(:p;) hicbirseyi sevmeyen kizin telefonindan gonderilmistir ;):):thumbup::D

çok uykusuzum bugun, sabah 5 e kadar sunum hazırladım :53: sonra da akşama kadar gezdim :1: yarın sabah da fabrikaya gidecegiz malzeme seçmeye :47: ordan dönünce çalışrıım artık :31:

Kizim yatsana ne gezmesiiiii :D:D:D:D

Herkese Günaydın bi selam cakip kacacagim :))
Nasılsıniz ballar ? Nurdan gelmiş hosgelmiş :)))
Cidden kisacik oldu ama napayim kizlar affola isler güçler sorunlu müşteriler beni bekler
OPULDUNUZZZZZ

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Kac kac bana kaccc :p:p:D:(:(;):cool::cool::cool:

Çok geçmiş olsun.Göz çok hassas bir konu.Bende geçen ay uzak ve yakını birlikte kullanacağım bir gözlük aldım ama kullanamadım,şimdi sadece yakın kullanıyorum.Bende bir kez küçük parmağımı çarpmıştım doktora gittiğimde"her insanın ömründe birkaç kez küçük ayak parmağının kemiği kırılır ve insanlar fark etmez,çünkü kemikler çok küçüktür ve çabuk kaynar" demişti.Çok şaşırmıştım..

Ben cok memnunum.oyizden kardesimi emin ellere emanet etmek istedim cok da memnun kaldik siz niye kullanamadiniz hocam. :what: aaa bunu ilk kez duydum cok sasirdim :eek::eek:

Hocam bir alintda gordum okudum kitap okumayi cok severim ama siir gibi anlatinca daha keyifli bir rituele donustu ciddi siz kitap yazin daha oncede soyledim tasvir konusunda inanilmaz basarlisiniz duyguyu da cok guzel isliyosunuz karsinizdakine. Cocuklar ile kitap saati bayildim ben esimle yapmaya calisiyorum ayni seyi. Kitap yolculuk ve kahve uclusunu canim cekti ya da yolculugun yerini yagmurlu hava da alabilir ;):):thumbup:

Hanimlar nasilsinizzz ben keyifsizdim ancak gelip yazdim esim son uc haftadur cok uzuyor beni.kucuk gibi seyler ama cok etkiliyor beni.cok hassasim zaten son zamanlarda.surekli regl halindeki biri gibi. Sabrim da azalmis ust uste yorucu seyler oldu bu yil.simdi daha pozitifim ayagim daha iyi. Sizden haberleri alalim

Hayır canım sen de kısa süre sonra pilatese başlıcaksın o zaman kullanırsın.

Sİyah ince çorap değil mi ? Ben de öyle düşündüm ilk kez giyincem siyah ince çorap.Detoksu sana hatılarıtım ama ben bugün bi ilaç aldım ondan mı detokstan mı bilmem başım dönüyor yavrummm

Ne ilaci aldin.ya ben seksen olmadan plates olmaz.80 e de bir ton kilo var sus sen bakem. Ben 30 yasinda pardon 31 yasinda ablayim :p:p evet ince siyah kesinlikle

Oooooo Nurdanım gelmiş, hoşgelmiş:16: Buradan haberleşmenin keyfi ayrı:16: Proje işleri devam ediyor anladığım kadarıyla, kolay gelsin canım. Ben de diyet yapmıyorum ama baktım herkes burada yokluyorum sık sık:1:

Bizde çok sıkı diyet yapmıyoruzki canım.Sen gel arada çok özletme..

Nurdan bizi diskoya götür nurdan bizi diskoya götür ahahaha :)

Hoşgeldin balım seni burda görmek çok güzel.Biliyorum yoğunsun ama arada haberdar et merakta bizi tamam mı ;)

Diyet olmasa da olur maksat muhabbet olsun öperim ;)

ehh made mbu kadar ısrar ettiniz arada gelirim ben o zaman :33::33:

çok yogunum aslında kızlar bakmayın buralarda fink attıgıma sırf can sıkıntısından :27: konsantre oluyorum inşallah yavaştan :34: bide gezmeyi bıraksam çok güzel olacak ama dayanamıyorum :27:

hepinizi sevgiyle öpüyorum :16::16:

Kizim yatsana ne gezmesiiiii :D:D:D:D

kaç günlük uykusuzlugun acısı bu sabah çok fena çıktı benden :18: sabah ofise gittim fabrikaya geçmek için, bir anda bir mide bulantısı :53: allahtan ki kahvaltı etmemişim, içtigim suyu ve çayı oldugu gibi çıkardım :53: neyse ki çabuk topladım kendimi de fabrikaya da gidebildim ama sanırm isyan çıkıyor artık benden :24: gerçi yine de bunun üstüne gezdim ama olsun, fabrikada bütün gün çalışınca gezmeyi hak etmiş oluyorum bence :27:

Hanimlar nasilsinizzz ben keyifsizdim ancak gelip yazdim esim son uc haftadur cok uzuyor beni.kucuk gibi seyler ama cok etkiliyor beni.cok hassasim zaten son zamanlarda.surekli regl halindeki biri gibi. Sabrim da azalmis ust uste yorucu seyler oldu bu yil.simdi daha pozitifim ayagim daha iyi. Sizden haberleri alalim

Erkekler çok düşüncesiz olabiliyor malesef.bizim ne hissettiğimizi çok düşünemiyor.çok takma dicem ama insanın elinde değil biliyorum.

Bugün çok tuhaf birşey yaşadım kızlar..
Bir kız öğrencim var.babası ölmüş.kadının büyük kızı kan kanseri olmuş onu almış istanbula gitmiş orda hastanede bir adamla kaçmış.6 ay imam nikahı ile yaşamış.sonra babası gitmiş almış.geçen yıl bizim velilerden biri ile evlendi gene imam nikahı ile.babası8000 tl para almış adamdan.nikah yapmamasının sebebi ölen eşinden maaş alıyor.neyse 4 ay sonra ondanda ayrıldı.bugün bana geldi.seneye merkeze taşınacsklarmış.neden biliyonuzmu.babası10.000 tl ye 4 çocuklu bir adama vermiş.ağzım açık dinledim.

Ben geleyim mi yardima. ;) ikizler burcu olmama ragmen hizli secim yaparim aksi halde daralirim zaten :D:D hizli ama kotu de olmaz yani.iyidir secimlerim. Benim ayak bacak incinme burkulma kirilma oldu da parmak ilk kez oldu. Zaten bu sag ayagimin hic sansi yok :what::eek::rolleyes: iki burkulma iki yanik bir kirilma ve ameliyat iki tirnak operasyonu. Ve son parmak incindi :rolleyes::eek::sly::confused::what::(:D:p

Ooo çok çekmiş ayağın.bu son olur inşallah.

Canim selam getirmissin sagol. Sen de selam soyle. Ben senin migren agrilarini duymadim ya da unuttum buaralar cok unutkanim zaten.normaldir :confused::rolleyes:

[/QUOTE]

Yaa bu çok ilginç oldu.esram kitap okumayla ilgili bişe yazdım yolladım.senin yolladığını ben,benimkini sen yollamışsın gibi oldu

Günaydın kızlar, hafta ortasını ettik bile, ben aynı yakınmamı tekrar edeyim:1: bir sürü iş var ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum:10:
Diyet modunuz ve azminiz devam ediyor gördüğüm kadarıyla, yeni denemeler de yapılıyor bakıyorum:9: ben de izleyici olarak katılıyorum:1: Markete gittiğimde şu karabuğdaydan alacağım yalnız, çok merak ediyorum:34:

Neslicim spor yaptığımız arkadaşlarda yaptılar bu detoksu hepside sonuçlurdan çok mutlu.tadını çok sevemedim ama genede yenilebilir.yoğurtla dene.esram domatesle yapıyor.

Utu yapiyorum hem.kardesimin valixini hazirladum hem.gunubirlik kendime. Neslicigim valla tek gunluk :thumbup::p:D:cool::)

Nasılsınız arkadaşlar?Hafta sonuna bir gün kaldı.Bu hafta biraz zordu.Eşim gelmeyince Can çok duygusallaştı.Sokakta bir köpek yavrusu var.Okuldan geldiğinde onu besliyordu.Dün yavru ona patisini uzatmamış.4 kez aradı.Anne çabuk gel.Çok büyük problemimiz var .Bir yandanda ağlıyor.Eve geldim görseydiniz içim parçalandı.Çok ağladı.İçim parçalandı.Evde hayvan besleyemem kedi ,köpek ya da tavşan istiyor,onlarıda ben istemiyorum.Bugün kuş bakıcam .Ona ikna oldu.

Gunaydinnnnn nasilsiniz bakalim ben az uyudum ama gayet iyiyim kardesimle guzel vakit gecirmek onun tahlil sinuclarinin iyi cikmasi keyifli yapiyor beni. Bu sehirde iki kisilik bir hayat boguyor beni cogu zaman. Bugun oglen gidiyor maalesef kardesim. Gece vedalastik ben de is cikisi konya yolcusuyum yarin aksam isim bitince donecegim haftasonu evimde dinleneyim dedim yorulurum orda kalirsam. Benden kisaca havadisler boyle

Neslicim spor yaptığımız arkadaşlarda yaptılar bu detoksu hepside sonuçlurdan çok mutlu.tadını çok sevemedim ama genede yenilebilir.yoğurtla dene.esram domatesle yapıyor.

Karabugday cok faydaliymis diye duydum pilavlarini bundan yapan kisiler varmis detoks amacli ya da amacsiz deneyebiliriz ben detokslari. Cok zor yapan biriyim dayaniksizlik yok ama damak tadim tutmuyor cogu seye.bugdayi da sevmedim ama domatesli yapacam.bide.

Erkekler çok düşüncesiz olabiliyor malesef.bizim ne hissettiğimizi çok düşünemiyor.çok takma dicem ama insanın elinde değil biliyorum.

Benim esimi anlat anlat bitmez hocam.nesli kabaligi iyi bilir cok tanik oldu. Yine benzer seyler iste son donemdeki.cok keyfim kacti konustum buiraz boyle gidip sonra eskiye doner.enazindan su an yapmiyor takmamak elde degil cunku konunun saygi ve gurur temelli olmasi kucuk gibi gorunse de derinden etki yapiyor

Back
X