• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canım öncelikle seni tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin maşallah boyunda süper 76 kilo ile zaten şimdiden zarif duruyosundur eminim.Ancak ben diyetini tam anlayamadım bunu sana bir diyetisyen mi önerdi ?

Canım sıkılaşma konusunda ben de senin gibi muzdaribim o yüzden pilatese başladım etkisi mucize gibi kilonda müsait sana bunu önerebilirim.Kas ölçümüde diyetisyende yaptırabilirsin :16::16::16:

Tekrardan tebrikler

saol canım cevabın için diyetisyen onermedı kendım yaptım sence bu bı açlık diyetimi yoksa sağlıksız bi yanı varmı yanı kalori ihtiyacımı alırsam kilo alırmıyım ben bı yerde okumuştum gunde bır ogun aksıne daha saglıklı vücut 8 10 saat aç bırakılırsa sağlıklıymış ama 48 saati geçmemek gerekiyormuş ben hiç geçmedim 5buçuk ay oldubu dıyetım sımdı 69 kıloyum ben zaten kadın vücudu gibi deilim erkek vücudu gibi oldugum için çok zayıf gözüküyorum bana senın vucudun boyle oldugu ıcın bıraz kılo alman lazım dıyolar 75 olman lazım dıyolar ama yeme psikolojim bozuk her yedıgımın kalorisini sayıyorum kilo almak istiyorum ama psikolojik olarak hep az yiyorum

canım mesaj biraz uzun oldu kusura bakma bide diyetisyen nasıl yapıyor bu kas ölçümünü kan vs ile mi ?? şimdiden teşekkürler :) :) :) :)

Mrb kizlarr nasilsiniz yaz geliyor ortam sakinlesiyor sanki. Gerci hep boyle olur. Ben kuzenimle guzel bir dogumgunu gecirdim pasta bile aldik sinema yemek. Evde girgir derken gec uyudum bugun is sakin.sinava calisacam cok az kaldi esim de dondu su an istambulda.yarin sabah burda olur aksam.is cikisi islerim var onu halledecem.dun esime saat aldim evlilik yildonumumuz icin. Umarim begenir dogumgunu faslim henuz bitmedi annemin ve kardesimin hediyesibi bugun alacam bskalim esim ne alacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel ben çok seviyorum hediye alıp vermeyi.eşinde mutlaka beğenecektir saati.
Kaçıncı evlilik yıldönümünüzü kutluyorsunuz canım.

doğa'ya mutlu yıllar diliyorum.
bugün öğleden sonra yola çıkıyoruz. bakalım ikizlerle otobüs yolculuğu nasıl olacak. merakla bekliyorum.
bu hafta 1 kilo daha vermişim. 65 'im artık. evlendiğim kilolara geldim. ve hiç kendimi zorlamadan, sıkmadan normal hayat düzenimde giderken kilo veriyorum. darısı isteyenlerin başına...
yarın akşam 1. düğün var.
haftaya cmt 2. düğün :)
ben de 2 düğünle evlenmiştim. Gelinliğimi iki kere giyebildiğim için çok mutlu olmuştum :D çok sevmiştim çünkü onu :)
çok uykusuz, yorgun ve yarı hasta olarak iki haftalığına aranızdan ayrılıyorum. umarım döndüğümde ben dahil herkes iyi olur.
sevgiler....

Nilgüncüm umarım harika zaman geçirirsin.
Gelinliğimi 2 kez giymeyi bende çok isterdim.şanslıymışsın..

Günaydın ballarım ;

Bugun karne alan her cocuğumuzu tebrik ediyorum.Bir gün karne verebilmek ümidiyle inşallah...

Haftasonu bi gelmedi bu hafta,hoş temizlik ve düğünden yine bana fırsat kalmıcak.Ben bi pazar hiç bişey yapmamak istiyorum yatışşşşş böyle.Uzun uzun kahvaltı banyo bakım falannn bu ne yaaa her pazar güme gidiyor :47:

Bugün annem dönüyor yani inşallah biraz rahatlarım ben de.İnadına gelmeyen 78imle bir türlü kavuşamadık.İnşallah en kısa sürede o gül yüzünü bana gösterir.Dün akşam pilates sonucu bugün tutulan bacaklarım üstüne ayağımı vurmasına rağmen ısrarla giydiğim topuklularım!!!!Ah biz kadınlar yada ah bu bennn :37::37:

Diyet güzel gidiyor diyet yapmayı seviyorum ramazana kadar bir beden incelme hedefim var.Ebru şallı öyle diyor 2 haftada bir beden gerçi benim toto bazı hareketleri yapmama izin vermiyor ama olsun dönmek yok:47::47:

Önümüzdeki hafta özellikle doğa ve nurdanı bu tempoma dahil etmeyi planlıyorum kacışları yok :41::41::41::37::37:

Hepinizi öper muhteşem mutlu bir gün dilerim :16::16:

Esram benide al kampa.

saol canım cevabın için diyetisyen onermedı kendım yaptım sence bu bı açlık diyetimi yoksa sağlıksız bi yanı varmı yanı kalori ihtiyacımı alırsam kilo alırmıyım ben bı yerde okumuştum gunde bır ogun aksıne daha saglıklı vücut 8 10 saat aç bırakılırsa sağlıklıymış ama 48 saati geçmemek gerekiyormuş ben hiç geçmedim 5buçuk ay oldubu dıyetım sımdı 69 kıloyum ben zaten kadın vücudu gibi deilim erkek vücudu gibi oldugum için çok zayıf gözüküyorum bana senın vucudun boyle oldugu ıcın bıraz kılo alman lazım dıyolar 75 olman lazım dıyolar ama yeme psikolojim bozuk her yedıgımın kalorisini sayıyorum kilo almak istiyorum ama psikolojik olarak hep az yiyorum

canım mesaj biraz uzun oldu kusura bakma bide diyetisyen nasıl yapıyor bu kas ölçümünü kan vs ile mi ?? şimdiden teşekkürler :) :) :) :)

Diyetisyenlerde özel bir tartı var.sizi tartarken vücudunuzdaki kas,yağ,su,ödem hepsini ölçüyor.vücudunuzun yaşını herşeyi ölçüyor.

Hoşgeldin.nurdancım nasıl gidiyor hayat

gezmelere başladım ya şuan çok keyifli gidiyor ablam :1::1: senin de tatil başladı ohh miss :16::16:

Canim cok sagol.ne ozuru ya.telasliydin hem olabiliyor boyle seyler normal zamanlarda bile

ayy valla çok özür dilerim canım yaa utandım çok :17: nasıl geçti doğum günün :16:

Oğlumu söylüyor bunu.allah allah ne ilginç.
Onun babası öpüyorsa öpsün de.sizden hangi hakla bunu bekliyebiliyor.

Hocam bunlar ne ki. Bizim firma yuz calisani olan altmis ulkeye ihracat yapan bir sirket ce Turkiyede maalesef o bildigimiz buyuk holdingler disinda ne kadar kotu sey varsa hepsini yasiyor calisanlar. Asilma iftira kufur az maas maas gecikmesi sigortasiz calisma asiri mesai yillik izin vb gibi izinlerin olmamasi yetersiz ve kotu ogun. Vb vb. Maas dagitirmis daha alti yil oncesinde bu kocaman adam kendi eliyle.sanki elemani yok. Ve elini optururmus zarfi verince. Evet diyen oglu. Aynen kendi babamizinkini esimizinkini boyamadik opmedik beklentiye bak allah sabir versin kurtarsin hepimizi ne diyim.

Ne güzel ben çok seviyorum hediye alıp vermeyi.eşinde mutlaka beğenecektir saati.
Kaçıncı evlilik yıldönümünüzü kutluyorsunuz canım.

Aynen.hocam. en.buyukozelligimdir benimde.almayi da vermeyi de cok severim. 2008 haziran 21 hocam. Altinci yilimizi dolduracagiz

gezmelere başladım ya şuan çok keyifli gidiyor ablam :1::1: senin de tatil başladı ohh miss :16::16:

ayy valla çok özür dilerim canım yaa utandım çok :17: nasıl geçti doğum günün :16:

Ohhhh sefan olsun guzelim.sukur bitti.zorbir yildi.tatil biter sonra bi de mis gibi bir ise girersin ins. Cok hediye aldim bu kez.bu cok eglenceli kismiydi. Bir de kuzenim.yetisti tek kalmadim burda arkadasim yok benim. Sinema yemek pasta girgir samata guzel oldu keyifliydi

Gunaydinnnn guzeller guzel bir haftasonu olsun ins hepimiz icin. Ben cok gec yattim calustim etken kalktum calisiyorum esim yolda.kahvaltiya bekliyorum. Dun sonanda ogrendum sinavim bugunmus gazladim calisiyom umudum yok gerci.cunku cok azfirsatim oldu ilk yardim en kolayi guya o bile tipcilarin ders notlari gibi ha...evim tertemiz utum yok rahat bir haftasonu olacak sadece esimin kiyafetleri yikanacak hatta yemek de yaptim Iki uc tencere yemegim var yayilacam.yani ins bu haftasonu.bol kitap yuruyus planim var diyet alakali bir suru mortive edici kitap siparis ettim onlari bugun alacagim sinavdan sonra. Buara kargocular hasir nesirim baya zaten. Yatakta kitap okumak icin abajur aldim bir de isikli kitap ayrici gibi birsey aldim bakalim. Duzenli kitap okuyacagim bu sekilde.uzuluyorum icimde eksik kalan bisey oluyor aksi durumda. Aksam gorusuruz artik. Bol bol dua edin bana emi. Gurur yaptim ya ins gecerim opuyorummmm

Selam arkadaşlar.
Karne vermek için beklemedeyiz.
Bu okulda okuttuğum ilk öğrencilerim mezun oluyor.tuhaf bir duygu.
Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah.
Birazdan karneleri dağıtıp yemeye gideceğiz.
Hepinize şahane bir gün diliyorum.görüşmek üzrre.

Emeğinize sağlık hocam çok güzel bir duygu olduğundan eminim heleki senin gibi bi öğretmenin öğrencisi olarak mezun olanlar çok şanslılar.Yemeğe falan gitmişsiniz gördüm eğlenceniz bol olsun yine çok hoştun ablacım :16::16:

Sahalara geri donecegim .merak etme tatlim ama sen de abartma emi. Deli kizniye giydin ya. Dugunde simdi daha kotu olacak ayagin. Bu pazar dinlenelim.kesinlikle yaaa. Ben evi supurdum sildim yeni supurgenin gaziyla. Camasir cikar sadece. Utuyu hallediyor komsum. Rahat olacagim ins cumartesi full ders calisirim zaten.

Sabırsızlıkla bekliyorum ben ayça kaya yyapıyorum güzel gidiyor canım sen de başla biran önce.Şu sınavınıda bir hallet de.

Düğüne kıyafet ablamdan ayarladım seveceksiniz eminim.Annem dedi pazar günü kendinle ilgilen temizlik yapma :52::52: nasıl mutlu oldummm :33::33:

Kizlar aksam supriz bir resim.ekleyecegim gozlerimi dolduran beni aglatan candost esosun hediyesi. Suprixin en dibini yasadim.hediyenin en oxelini aldim canim canim yaaa. Bayilacaksiniz siz de eminim

Güzel kalpli arkadaşım mutluluğun mutluluğumdur ben daha ne isterim :16::16::16:

Yasli patronumuz yNimizda ayaklabisini boyuyor masasinda otururken.yarim saat sonra gidiyor ve oglu geliyor. Patrona yalakalik degil saygidan alip siz boyasaniza diyor kocaman adamdir bizim buyugumuz atamizdir diyor ben ayakkabasini boyamak degil operim bile diyor. Yoruma acik sacma bir isyeri olayimiz daha.

La havle bu nedir yaaa mal mıdır? Böyle uslupsuz insanlardan hiç haz etmem :47::47: AZ YESİN DE KENDİNE UŞAK TUTSUN HADSİZ

Yani canım bunları söylemek bana düşmez biliyorum ama ben senin yaptığın diyeti sevmedim.Yani bi kere az yemişsin sağlıksız olmuş.3 ana en az 2 ara öğün yapsaymışsın keşke ama neyse artık olan olmuş kilolarından kurtulmuşsun.Bu dönemde verdiğin kilonun kas yüzdesi daha yüksektir.Bu şekilde kas kaybetmiş olamalısın.Boyunu düşündüğümüzde ideal kilodasın.Artık yeterli beslenip vucudünü şekilllendirmen lazım.Pilates tavsiye edebilirim.

Altta züleyha hocam da yazmış onların kendi tartıları var ordan ölçüm yapıyolar bir an önce git canım bakalım ne çıkacak.Hatta benimde gitmem lazım ihmal ediyorum sürekli

Back
X