Canım öncelikle seni tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin maşallah boyunda süper 76 kilo ile zaten şimdiden zarif duruyosundur eminim.Ancak ben diyetini tam anlayamadım bunu sana bir diyetisyen mi önerdi ?
Canım sıkılaşma konusunda ben de senin gibi muzdaribim o yüzden pilatese başladım etkisi mucize gibi kilonda müsait sana bunu önerebilirim.Kas ölçümüde diyetisyende yaptırabilirsin
Tekrardan tebrikler
saol canım cevabın için diyetisyen onermedı kendım yaptım sence bu bı açlık diyetimi yoksa sağlıksız bi yanı varmı yanı kalori ihtiyacımı alırsam kilo alırmıyım ben bı yerde okumuştum gunde bır ogun aksıne daha saglıklı vücut 8 10 saat aç bırakılırsa sağlıklıymış ama 48 saati geçmemek gerekiyormuş ben hiç geçmedim 5buçuk ay oldubu dıyetım sımdı 69 kıloyum ben zaten kadın vücudu gibi deilim erkek vücudu gibi oldugum için çok zayıf gözüküyorum bana senın vucudun boyle oldugu ıcın bıraz kılo alman lazım dıyolar 75 olman lazım dıyolar ama yeme psikolojim bozuk her yedıgımın kalorisini sayıyorum kilo almak istiyorum ama psikolojik olarak hep az yiyorum
canım mesaj biraz uzun oldu kusura bakma bide diyetisyen nasıl yapıyor bu kas ölçümünü kan vs ile mi ?? şimdiden teşekkürler :) :) :) :)