ankarayla ilgili sıkıntım yapacak pek bişey olmaması aslında, ulaşım olarak istanbul kadar sıkıntılı degil ama haftaiçi otobusler, haftasonu sokaklar çok fazla kalabalık

kafan bunaldıgında sokaga çıkayım da biraz sakinleşeyim yalnız kalayım deme imkanın yok, biz hep ufak şehirlerde yaşadıgımız için sanırm bunlar da ankarada olmayınca sanırım o yuzden sevmedim ankarayı :26:
ama bu saydıgım herşey memleketimde var, orda da dostlarım eksik :26: ve dostlarımın olmaması bu saydıgım şeylerden çok daha büyük eksiklik benim için o yuzden sanırım ankarada kalmak daha iyi gelecek bana, bide hayat hiç ummadıgım bi anda böyle yönlendirdi beni ya diyorum ki ablam vardır bunda da bir hayır
emrah konusu da bildiginiz kadar zaten aslında, yıldönümünü geçiştirerek kutladı, bende tepki gösterince kafa dinleyecegim dedi ve bir daha aramadı sormadı, gerçi arayamazdı da zaten benm hayatıma devam ettigimi gördü, onu beklemedigimi gördü

emrah reddedilmekten korkar o yuzden iyi de oldu, sadece kaybettigim 1 yıla yanıyorum işte de onda da vardır bir hayır diyorum
yeni ilişki için tavsiyeleriniz de benm için çok önemli ablam, ve inanın aklımdan hiç çıkarmayacagım

bu bahsettigim insan herşeyden önce 2 senelik arkadaşım benim, hem o arkadaşlıgı tehlikeye atmamak için hem de daha yavaş daha saglam ilerlemek için herşeyi yavaştan alıyoruz zaten, o sebeple aklınız ben de kalmasın, ben aklı başında 29 yaşında genç bir bayanım
dua et benim için de canım züleyha ablamm

valla emrah konusunda ukalalaık gibi olmasın ama kaybeden o oldu filizim, kendi kısıtlı dünyasında mutlu olsun artık, benim dünyam onunkinden çok daha geniş

ve bu dünyamda yanımda olacak birini istiyorum artık, beni kendi küçük dunyasına çekecek birini degil
ankara konusunda da züleyha ablama yazdım uzun uzun, sevmedigim şeyleri var bu şehrin, yaşaması zor geliyor bana, ama iş imkanları çok daha fazla, üstelik dostlarım burda ki az çok biliyorsunuz beni ben kalabalık arkadaş gruplarını severim, adapazarında çok yalnız kalıyordum, sanırım böylesi daha iyi olacak, bide hiç ummadıgım anda karşıma çıkınca böyle bir durum vardır Rabbim in bir bildigi elbet
moral konusunda benden destek alabilirsin canım, ben göbegimle gayet mutlu mesut yaşıyorum

moral olarak hiç bir sıkıntım yok

ama şuan yeşil kahvemi içerek başlıyorum güne, hayatım iyice karışık olabilir ama dikkat edebilecegim kadar edecegim mutlaka