- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
Canim ben menu yorumlama konysunda cok hassasim hic kacirmam.dukkat ederim ama inan sana bisey yazamayacagim cunku bu diyet turunde enaz bilgili olan kisiyim ne desem yanlis olur.byarada calisnaya baslafin mi.ozel arkadasinla ne durumdasiniz diyet moduna girmene de ayri sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani totalda baktıgımda menuye beni rahatsız eden bişey yok filizim, ama 5333 e ne kadar uygun onu bilemiyorum işte :26: evde meyve yokmuş mesela bitek karpuz varmış onu da 1 kere yiyebildim ancak falan, oğlen temizlik vardı annem pratik olsun diye tavuklu makarna yapmış bütün tahıl haklarımı neredeyse orda tükettim dekrne ilk güne göre fena degil diyorum ama bakalım daha esra mudurden ses çıkmadı menuye
daha işe başlamadım canım, daha geleli zaten bugun 3. günüm de ancak temizligim bitti, yarın ananemlere gidiyprum bikaç günlüğüne, orda kpss de bakacagım iş de bakacagım tez vakitte bulurum inşalah da giderim ankaraya
özel arkadaşımla da farklı şehirlerde oldugumuz için ve kendisi çok yogun çalıştıgı için duraklama donemindeyiz şuan
Oh ohhh ne güzel iste yaaa gitsin bu kilocuklar gelmesin annenle konus bebeimm yapmasin pasta börek bizim evde su aralar abla rüzgarı esiyor hersey pisiyor hatta gecen pasta yaptim ablam diyor sen yemezsen yeminle bende yemem mecburen yarim dilim yedim bu aksamda onlar cips falan yrrken ben form kraker yedim oyle oyle toparlamaya çalışıyorum sen de ayarlama yap bebeim onlara kalirsak halimiz yaman
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
konuşacagım zaten bebegim ananemle yoksa ben 4 günde 4 kilo alırım orda