Tatil resimlerini kaldırdım bile, ooooo sen geç kalmışsın

İstanbul'dan da şimdilik elimde fotoğraf yok, eşim birkaç tane çekti galiba nikah günü, bilgisayara aktarınca paylaşırım

Bana sırt çantası çok rahat geliyor canım yaa, bir de daha sağlıklı, sırtta daha dengeli oluyor yandan asmaya göre. Şehir dışı çıkışlarında pişti oluyoruz seninle hep

Kıyafetim beğenildi genelde

Ayakkabıya göre kıyafet aldım biraz, tek topuklu ayakkabı ve ona uygun iki elbise olmuş oldu, 2. ayakkabı sığmazdı zaten çantaya
Aaaaaaa ben kızacağım şimdi sana, hemen sitem etmeye başlamışsın, kendini de baskı altına alıyorsun, rahat ol biraz bakayım

Hepimiz uzun zamandır iyi kötü beslenmemize dikkat ediyoruz, artık herkes ne doğru ne yanlış biliyor az çok, hatta ben Esoşa sordum menü paylaşımı olacak mı diye, o da isteyen yazar isteyen yazmaz, takılırız kafamıza göre gibi birşeyler demişti. Ben bu sayı işini sevdim, uygulamaya çalışacağım, bu yüzden arada menü paylaşabilirim ama düzenli menü paylaşmayı düşünmüyorum. Sen de dikkat ediyorsun zaten, kendini sıkma lütfen, sonuçları iyi olmuyor sende
Aynen öyle sevdim ama kavradığım pek söylenemez, zamanla oturur diye düşünüyorum. Sıkıntıya gelemediğim için bana uygun geliyor böyle şeyler

Bence sen de bak, uygulanması kolay bir sistem aslında

maşallah arkadaşıma, darısı başıma, tatilde iki kitap bitirdim ama sonrasında hiç elime alamadım. İşle ilgili kitaplar hariç tabi, onlar elimden düşmüyor desem yeridir bu ara
Güle güle giyin canım, sen çok istiyordun, güzel olmuştur ve çok yakışmıştır eminim

Fotoğraf isteriz ama biz deee
Züleyhacım perşembe öğleden sonra gittik, dün akşam da döndük. Diyete başlamıştım ama İstanbulda yalan oldu tabi

4 günde yarım kilo aldım geldim:18: Sıkı diyet yapınca sıkılma kaçınılmaz oluyor, bence sen de rahat bir diyet yap. Zaten adı diyet olmasın en başta. Sağlıklı beslenerek kilo vermek diyelim Esoş gibi

Sayma yöntemi buna müsait aslında, menülerini kendin oluşturuyorsun, duruma göre ayarlama yapabiliyorsun, hele bizim kilomuzda biraz sapmalar da olabilir menülerde, sağlıklı beden kitle indexine sahibiz, çok katı olmaya gerek yok. Yavaş verelim ama kalıcı olsun

Kitabını almayı ben de düşünüyorum aslında.
Maşallah maşallah, sonuçların güzel çıkıyor canım, diğer sonuçlar da iyi çıkar inşallah

Ben de azıcık kendime geleyim ilk iş gideceğim doktora
Doğacım, ne güzel bir bakış açısıyla değerlendirmişsin, çok etkilendim
Ooooo Doğa tam gaz dönmüş diyebiliriz bu durumda

Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım

Regl de olmuşsun

Adım sayın için bu alkışlar benden sana gelsin

Züleyhacım sizin aranızdaki sevgi buradan bile hissediliyor

arada limonilik iyidir, barışmanın keyfini yaşatır
Esoşum ellerine sağlık canım, haftaya hepimiz bol --- görürüz inşallah, ben burada yazanı görsem de yeter
Esracım çok beğendim ben bunu, hatta kopya çekeyim, benzeri bir çizelge hazırlayayım kendime

Bu arada çok güzel, istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsun

75'leri görmen çok çok yakın bence
Ayyyyyy ne güzel gelişmeler bunlar

İnşallah güzel bir başlangıç olur sizin için, mutlu, huzurlu bir şekilde nice yıllar dilerim canım