Canim artin gitmis cok sevindim koye gelince elde kitap bahcede temiz hsvada oturup iftar saatini brklemek cok keyifki olur senin sekerin yok sigarada tuketmiyorsun niye okadar gergin oluyon bakem. Aynen brn de cikmus sorulari cozecegim hatta bugun ve yarin iyi olur cunku cumartesi gunlerine guvenemem artik.hani tum gun bosum calusirimdiye artik eski dyzene donuyirum cunartesi de isteyim anlatacagim detayli birazdan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kpss den sonra tekrardan geçeecem inşallah köye canım ama geçen sefer ki kadar sakin olmaz

ananemlerin yan bahçede teyzemler oturuyor da onlar denize gitmişti geçen hafta ben kafa dinlemiştim

ama ramazan oldugundan onlar sürekli evde olacak, büyük ihtimalle iftar saatleri baya gürültülü olur veletler yüzünden

ama yine de oldugu kadar diyip gidecem inşallah kpss den sonra
Aynen canim beklenen birsey ama uzuldum olum olumdur denir ya aynen oyle.mekani cennet olsun ins.kiz kaldir totosu biraz.hrm calisacan hrm yemrk hazirlayacan hem misafir.bu yillara son bir iki kaldi biliyosun ha gayret alistir biraz kendini.bundan sonraki 40 yil icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende büyük ihtimalle gizli şeker gibi bişey var filizcim, ramazana alışana kadar ilk bikaç gün külçe gibi yatıyorum, kafam asla kalkmıyor yerinden

bugun iftar saati babam korku benden görünce, surat bembeyaz gözlerin altı mosmor falan

alışınca böyle olmuyorum ama ilk bikaç gün çok zorlanıyorum o yuzden bikaç gün daha popom yerde olur sanırım

ama alışınca istiyorum spor yapmayı, ramazan pidesine bile direnç gösterdim bugun, sporda yaparsam güzel geçecek inşallah bu ramazan
ayrıca sen böyle deyince gözüm korktu evlenmekten vazgeçtim sanırım

yada zengin koca bulup bütün ramazanı dışarda yemek yierek geçirmemiz laızm
Kizlar iftarlar yapil di mi ? Ne yediniz bakem ?? Biz cay faslindayiz meyve yerim birazdan
Bir kase kiymali sehriye corbasi
2 kasik pilav
tavuk
cacık
bir hurma
sonra semaver cayi iciyorum tam doymadim sanirsam ben belkide gözüm ac hala :) bugun misafirim yarin ve hafta ici duzenimi oturtmus olurum ben jillian yapicam ramazan da NURDANIM bi bak istersen birlikte yapalim hosuna giderse tabi viraz yorucu ama sonuclar cok güzel ha bu arada kizlar nurdana yazdim ona onermek istedim sizin hepinizin spor duzeni var zaten
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
bende yazayım hemen iftarımı
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
2 yk tavuk sote
2 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurtlu kırmızı biber saltası
5 6 adet patatesi kızartması

pidenin de sadece ucundan tadına baktım, tuttum kendimi daha fazla yemedim
şimdi de yeşil çay içecegim de yanına tatlı yiyesim var, kendimi şeftaliyle kandırsam mı yoksa efendi gibi dondurmamı yesem mi diye düşünüyorum :26: ama sanırım şeftali galip gelir, tatlı hakkımı başka birgun güllaçla kulanırım diye düşünüyorum
spor konusunda da esoşum haklısın da filize de yazdım, bikaç gün alışmam lazım, şuan karnımı doyurdugum halde başımın ağrısından gözlerim fırlayacak yerinden

alışayım da bi ondan sonra mutlaka spor da olacak, normalde ramazan da yedigimin 3 te 1 ini yiyorum nerdeyse bunun karşılıgını tam almam lazım