Ooooo tablomuz hayırlı uğurlu olsun

Ellerine sağlık Esoşum

Kilo veren herkesi, başta Nurdanı kutluyorum

Benimki biraz hastalıktan oldu ama çok şükür daha iyiyim artık, bugünden itibaren ben de dikkat etsem iyi olacak, yoksa eşim bana epey kilo aldıracak gibi görünüyor
Doğacım sınavı atlatmışsın, güzel bir not gelir merak etme, sonra da direksiyon öğrenciliği başlar

Sen de menü yazmışsın, bakıcam birazdan detaylı
Nurdancım sayarak ve eğlenerek güzel kilo verdin, helal olsun sana canım

Bundan sonra biraz daha az gidebilir, moralini bozma sakın, dikkat etmeye başlayınca ilk bir iki hafta güzel veriliyor, sonra bir azalma oluyor

Gördük ki sen de biraz dikkat ederek güzel kilo veriyormuşsun

Serapçım sen de vermişsin kilo, tebrik ederim, çocuklusun ve annenin yanındasın, o yüzden -100 gram bile başarı

Krizantem annen rahatsızmış, geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim, dualarımız sizinle

Fırsat bulunca haber ver bize gelişmeleri.
Züleyhacım öncelikle tebrik ederim, güzel kilo vermişsin

Sen eşine bakma, erkeklerin metabolizması sinir bozucu, bizde de durum benzer, o azıcık dikkat edince hemen kilo veriyor, ben dikkat edip, spor yaparak kendimi paralamama rağmen onun kadar veremiyorum

Bizim de aramızda 10 kg fark var yaklaşık, bir dönem ben epey yaklaşmıştım ona ama çok şükür geride kaldı o günler

Oğluna tekrardan geçmiş olsun diyorum, daha önce de sormuştum ama arada kaynadı galiba, neye alerjisi olduğunu tespit ettiler mi? En kesin çözüm o çünkü, tespit edilmesiyse mutlaka test yaptırın derim ben. İç çamaşırlarına kadar herşeyi ütülüyormuşsun, tebrik ederim valla, bana kalsa daha üst kıyafetlerimizi bile ütülemeyeceğim

Doktorlar çok önermiyorlar diye biliyorum ama duruma göre de değişiyordur tabi. Biraz bağışıklık sisteminin gelişimi açısından iyi değil diye biliyorum ben. Ama o kadar çok farklı bilgi var ki ortalıkta hangisi doğru hangisi yanlış emin olmak zor.
Esoş ta sayılı menü bildirimine başlamış, insan gaza geliyor valla böyle olunca

Güzel bir haftasonu geçirmişsin ablanlarla, bayrama kadar idare eder artık, bayramda da yeniden enerji dolarsın

Bu hafta part time başlayabilir demişsin, hadi gözün aydın diyeyim kuzu, sana çok iyi gelecek bence bu düzen

Kızlar aklımda kaldığıyla yazdım, atladığım varsa affola. Yine yoğun bir haftaya başladım ben, sabah sabah öğleden sonra toplantı olacağını öğrendim, böyle sürpriz toplantılar da süper oluyor yani

Toplam iki haftadır yapmam gereken işleri yapamıyorum, bu hafta ve sonrasında bayrama kadar maximum verimde çalışmam lazım.
Yazdıklarımı yollamadan önce ofise biri geldi ama bu sefer kaybetmedim, hemen kopyaladım ve kurtardım

Şimdi de başka bir şey çıkmadan yollayayım