Günaydın kızlar, herkes hafta biran önce bitsin ve bayram tatili başlasın diye bekliyor biliyorum ama ben de günler biraz daha uzun geçse de bayram tatili geç başlasa diyorum:18: Gündüz işyerinde yoğun çalışıp, akşam yemek yedikten sonra biraz dinlenip tekrar başlıyorum, dağılmış durumdayım anlayacağınız

Akşam üye girişi yapmadan cepten baktım geçmişe, ne çok kaynatmışsınız böyle, kıskanıyorum ama
Öncelikle Esoşum mesajını geç bir vakitte de olsa gördüm, senin de kandilin kutlu olsun balım, istediğin gibi ibadet ve dua dolu bir gece geçirmişsin, çok mutlu oldum. Başta kendin için olan duaların olmak üzere, temiz kalbinden geçirdiğin herkes için duaların kabul olsun canım

Eşimle benim için yazdığın güzel cümlelerine ne diyeceğimi şaşırdım inan

Çok teşekkür ederim canım, sen de Nurdan da eminim vakti gelince ruh eşlerinizi bulacaksınız ve çok ta mutlu olacaksınız

Ben de etrafımda pek çok mutsuz evlilik gördüğüm için evliliğe hiç sıcak bakmıyordum. Benim gözlemlediğim, iki insan ayrı ayrı çok iyi olabilir ama bir araya geldiklerinde uyum sorunu yaşayabilirler, hele de birbirlerini değiştirmeye çalışırlarsa ilişki değil savaş başlamış oluyor. Uyum varsa huzurlu bir birliktelik olabiliyor ancak.
Esoşum, bayram için, cumartesi için geri sayıyorsun artık, çok güzel geçecek tatilin eminim, kilo, diyet falan düşünme, tadını çıkar canım

Yeğenin çok tatlı bu arada, çok zarif, çıtı pıtı bir kız, bayıldım kendisine, gördüğünde yanaklarından bir kere de benim için öp

Züleyha ve eşinin ilişkisinin de çok pozitif bir enerjisi var bence

Dile kolay 18 yılı geride bırakmışsınız, iki tane aslan gibi delikanlılarınız olmuş, nice yıllara diyorum canım, aranızdaki sevginin, saygının, aşkın çoğaldığı yıllarınız olsun

Biraz gecikmiş bir kutlama oldu ama kusura bakma, bu ara dediğim gibi işten başımı kaldıramıyorum doğru dürüst. İzmir'e uğrayacakmışsın sanırım, benim çıkmam zor ama sen bana uğrayabilirsin vaktin olursa, çay/kahve içeriz, sohbet ederiz biraz

Gelebilecek gibi olursan araman yeter

Serap ameliyat olmuş, geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim. Hastanede yatmaman da iyi olmuş, yalnız evde dinlenmeye çalış, doktor ne dediyse yap lütfen. Oğluşuna da geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun, olur böyle şeyler, çocuk bu, hele de erkek çocuk, düşe kalka büyüyecek derler ya büyüklerimiz, öyle gerçekten

Benim erkek kardeşim de benzeri bir kaza atlatmıştı, şimdi bazen hatırlayıp güleriz, nasıl becerdi diye, kendi de güler

Senin oğlun da ilerde anlatıldığında gülecek buna

Nurdancım bayram moduna geçiyorsun gördüğüm kadarıyla

Elbiseli halini çoooook beğendim fıstık, gerçekten çok yakışmış sana, daha sık elbise giymeni öneriyorum

Renkli kıyafetler konuşulmuş, ben de sizden etkilenip kırmızı bir pantolon giydim bugün

Yalnız biraz bol oldu ama olsun, o da ayrı keyif oluyor

Ben de bir fırsat bulup becerebilirsem fotoğraf atacağım sizlere de, bir türlü yapamadım.
Doğacım annene geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim, sağlık herşeyden önemli, dediğim gibi gerekirse bu lokanta kapanır, ilerde çok daha güzelleri sizin olur, hiç üzme kendini balım

Annen de iyileşir, çok şükür İstanbul gibi bir yerde yaşıyor, en iyi hastaneler, doktorlar var orada, işe yarayan bir ilaç ta vermişler, herşey yoluna girer inşallah. Genetik testle ilgili gelişmeler olmuş, aileden de istemeleri normal bence, sende muhtemelen bir şey çıkmış olabilir ama senden niye kan istiyorlar tekrar anlamadım, belki de bir şey çıkmadı daha detaylı tarama yapacaklar, bilemedim açıkçası. Sonuçta uzun zamandır farklı yorumlar duyuyorsun doktorlardan, bu sonuçlarla inşallah net bilgiler alırsın ve ona göre tedavi olursun veya ne gerekiyorsa yaparsın. Ailen ihmal etmesin yaptırsın bence bu testi. Tatile az kaldı gülüm, dinlenip stres atacaksın inşallah, orada düşünme hiç bunları, tadını çıkar, hem termal suyun, hem açık büfenin

Ehliyet sınavından 80 almışsın, tebrik ederim canım

geçmiş olsun, bayramdan sonra direksiyon başına geçeceksin inşallah artık, bu kısmı daha keyifli olacak

Ben girdiğim zamanlarda 3 ayrı sınav oluyordu ve 3 ayrı not alınıyordu, şimdi sistem değişmiş sanırım, direksiyonda nasıl acaba sınav, yenilikleri senden öğreneceğiz artık

Nilgüncüm ben henüz yazını okumadım ama bugün çalışma arasında okuyacağım, eminim güzel bir yazı olmuştur, güzel bir yazım dilin var

Kızlar atladığım varsa affola, şimdilik çalışmaya kaçıyorum, fırsat bulursam arada gelirim