Selam kızlar ;
Hep okuyup hem buraya yazmaya çalışıcam.Şimdi sayfaları doldurmayayım
Doğacım ; bu hafta izinlisin inşallah pazar güzel bir bildirim aldırız senden.Kadın doğumda ultrasyon yeterli olmayacaksa erteliyorum canım daha sonra giderim.En azından şimdi gidemem strese gerek yok.Şekersiz kahve denemişsin canım nasıldı?Bak ben sütlü kahve de çok rhat tüketiyorum hatta sıcak içeçeksem kesinlikle tatlı koymuyorum.Ama soğuk içeceksem buzlu ıce latte yapıyorum bir tatlandırıcı ekliyorum.Türk kahvesi de öyle yanında bişey olacaksa ( hurma,kuru kayısı...) sade yapıyorum ha yoksa bir tatlandırıcı ekliyorum.Aklında bulunsun böyle yaparak alışabilirsin.
Evet tartımı çok seviyorum çok da memnunum.Bi kere pili zayıfladığında 68 göstermişti keşke pili zayıf olmadığında da o rakamı görebilsem.Sen benim gönlümün edebiyatçısısın.Kaldı ki bu konuda yetenekli olduğunu düşünüyorum.Hatta arada şiirlerinden yaz buraya da okuyup güzelleşelim.Gel gelelim asıl mevzu dukana.Bugün telde konuştuk.Hep söylerin bir diyeti yapabilmek için öncelikle onu istemek lazım,en küçük bir detay bile soğumamıza neden olur ve biz o diyeti bırakırız.Sen artık bu konuda bilinçli bir kızsın.Sana güveniyorum.Ne yapacağını en iyi sen bilirsin.Ama ben makarna pilav sözümü kaptım

Hadi hayırlı olsun

Bizim burada hergün yağmur var.Demek oralara da geldi.Az ferahlarsınız.Evinde miss gibi olmuş ohh güle güle kirlet balım.
Krizantem ; canım tebrik ederim 42 beden abiye tabi ki güzeldir.Bak ben de 42 giyiniyorum.Ama unutma 38 daha da güzeldir

Şimdi dukanı düşünürsen eğer iyice araştırmanı öneririm.Ama şunu söyleyebilirim dukan sağlıksız bir diyet değil.Protein ağırlıklı evet ama karbonhidratta yiyorsun sebze de .Etin sütün yoğurdun desen var.Zytin peynir dom sal ile kahvaltı yap.Çeşit çeşit tarifleri var.Ama dediğim gibi öncelikle iyice araştırmanı tavsiye ederim.Uzun bir süreci var.Bence hayatından kaçamağı çıkar yerine ödülü koy.Mesela ayda 2 kere tatlı ödülü gibi yada ne istiyorsan.Ama dikkat et canım yani incelmek kilo vermek istiyorsan yasaklı şeylerden yeme çok yeme.Beni anlıyorsun değil mi ? Başka türlü gitmiyorki kilolar.Ayrıca pazar günü geçen haftaki kilonla birlikte güncel kilonu da yazmayı unutma ki listeye ekliyim
Nilgüncüm ; evet bu haftayı güzel atlattık verdik artıları.Asıl bu hafta eksileri görmek istiyorum ben.Aslında sana da soramadım hiç sen ne düşünüyorsun dukan hakkında ? Fikilerni alalım canım
Neslicanım ; hemen ilk aklımdayken yazayım sen adımsayar kullanıyorsun kaldı ki en sağlıklı ve doğru rakamı ondan alıyoruz ama hani günlük sen unutsan da alamasanda sana önereceğim bişey var.Malum artık akıllı telefonlarımız var.Play storedan noom walk dşye bir uygulama var onu indirdiğin zaman gün içinde attığın adımları sayıyor.Hani aklında bulunsun balım.Dukan diyeti pek sana uymayabilir canım anlıyorum.Evet saf protein günlerinde sebze yok.Yani bir gün var bir gün yok.Evde vakit geçirmem çoğaldığı için ben de dukanı seçtim.Umarım güzel sonuçlar alırım.Şimdide ben sana sorayım spor listemi görmüşsün.İyi kötü spor geçmişimi de biliyorsun ve tabiki şu anki beslenmemi.Bana bu listemin yanında cardio ya da özellkile sıkılaşmak için ne önerirsin? Ciddi anlamda sıkılaşmam lazım.Çok aklım karıştı.Bu hareketleri seviyorum.Nerdeyse her akşam yapıyorum ama yeterli değil gibi.Aklım karıştı ne yapmalıyım ? yürüyüş hariç bizim buraları biliyosun.
Cemrem ; canım bildirim günümüz pazar.Aklına ne gelirse ne yazmak istiyorsan onu yaz canm.İster menü ister spor ya da başka bişey.Sohbet edip birbirimizden fikirler alıyoruz.Kafana göre takıl yani
Züleyha ablam ; annen için bir kere daha geçmiş olsun.Almanyaya gitmek istemiyorlarmış ama ablacım haklı değiller mi ? Artık vatanlarında yaşamak istiyolar.Sonuçta yabancı ülkeyle burası hiç bir mi ? Annen babana elbette bakıyordur bi sıkıntı mı olur ? Sen neden istemedin ? Artık dukan arkadaşım diyeyim sana

Bak detaylı yazıcam neler yaptığımı sen de bi incele.Yanlışım varsa düzelt
Nurdanım ; yoksunnnnn

keşke olsan özledim seni.Özelden rahatsız ederim bende kaçışın yok bebeimm.