Giden erkek bir gün döner mi?

Aileniz hayır dememiş ki.
Mantıklı bir gerekçe de sunmuş üstelik.
Bunun için bırakıyorsa ee bırakın da dönmesin.
Mantık yok sanki onda....

ailenin kıymetini bencede bil "ikinizden birinin işi" ne demek yaa?daha nasıl ılımlı yaklasabilirler tebrik ediyorum aileni.bunu anlayamayack kadar olgun değilms maalesef adına da gurur demis.

Yüzük takalım diye bu kadar inat etceğine, iş başvurusunu yapsaymış daha iyi olurmuş.
Gururlu erkek gerçekten zor. Bence yol yakınken ayrılmanız en doğrusu.
Allah yardımcın olsun canım.

Gurur inadı yüzünden bitti ama aileme de hak veriyorum. O da çok güvenilir biri ailemi suçladı hep. Yüzük takılmayınca onların vermeyeceklerine inandı. Onun ailesi de oyaladıklarını düşünüyo. Kime anlatsa herkes oyalıyo demiş. Aklı iyice karıştı. İş konusu onun çok moralini bozdu. Şartlı olmasını istemiyo çünkü. Daha ailem bana hiçbir konuda şart koşmadı dedi. Ben öle şaRTLI işlere gelemem tarih yazmaz dedi. Ama bekliyorum dönse de dönmese de o benim için ilk olduğu için seveceğim hep...

ailen hıçte haksızlık etmemiş ona..

bırınızın işi olsun barı demiş..bu ne kadar ılımlı olduklarının işaretı..

ailenın kıymetını bıl derım başta..

ikincisi ise..ortada bı sorun yokken gıtmesı hoş değil..

belalar okyup gıden bıle 6 ayda doner dönmesınedeeeee..

bu adam nıye trıp yaptı anlamadım..sen başka bişey olmadığına ya da söylenmedığıne emin mısın?
Çünkü beni ona vermeyeceğine inandı. Aileme güvenmedi inanmadı. Şartlı işlere gelemem ben dedi. Ailemden soğuduğunu söyledi

Gururlu bir erkek görünce ıyyy diyesim geliyor artık!!
Dibine kadar gururu olsa ne yazar ya seninle ayrılmayı göze nasıl alabilir bukadar yıldan sonra?
Tamam deseydi bir iş bulmaya çalışsaydı elinden geleni yapsaydı daha kolay olmaz mıydı?
Ah tabi ya o lanet olası gururunu ayaklar altına alamamış beyefendimiz!!
Nefret ediyorum gururlu erkeklerden yaa !!:113::113::113::113::113::113:

bende böle kız gibi kaprisli nazlıı gururlu naz yapan erkeklerden nefret ediyorum.Bi erkeksin sonucta braz çabalaman bazı seyleri yutman gerek eger sevdgn insan soz konusuysa ve sen bunun için zorlugu yenmek için çaba göstermiosan o yaptıgın gurur bosuna onurunn gururunn olmadıgı zaten sevdigin insanla zorluga gelince çekip gitmenden belli.Erkek dedigin her zaman arkanda olcak zorlukta sıkıntıda belada bile arkanda olacak.Bazı kızları görünce ve kendimide diyorum ya ben erkek gibi kızım onla nelere katlanrm nelere gögüs gererim neler yaparım onun için diyorum tersine döndü dünya heralde cabbar ne kızlar var seviyosa sonuna kadar gelir herseyi yapar erkekler smdi oldu nazlı bi kız en ufak bişide kaçıyolar :)

Gururlu bir erkek görünce ıyyy diyesim geliyor artık!!
Dibine kadar gururu olsa ne yazar ya seninle ayrılmayı göze nasıl alabilir bukadar yıldan sonra?
Tamam deseydi bir iş bulmaya çalışsaydı elinden geleni yapsaydı daha kolay olmaz mıydı?
Ah tabi ya o lanet olası gururunu ayaklar altına alamamış beyefendimiz!!
Nefret ediyorum gururlu erkeklerden yaa !!:113::113::113::113::113::113:

bende böle kız gibi kaprisli nazlıı gururlu naz yapan erkeklerden nefret ediyorum.Bi erkeksin sonucta braz çabalaman bazı seyleri yutman gerek eger sevdgn insan soz konusuysa ve sen bunun için zorlugu yenmek için çaba göstermiosan o yaptıgın gurur bosuna onurunn gururunn olmadıgı zaten sevdigin insanla zorluga gelince çekip gitmenden belli.Erkek dedigin her zaman arkanda olcak zorlukta sıkıntıda belada bile arkanda olacak.Bazı kızları görünce ve kendimide diyorum ya ben erkek gibi kızım onla nelere katlanrm nelere gögüs gererim neler yaparım onun için diyorum tersine döndü dünya heralde cabbar ne kızlar var seviyosa sonuna kadar gelir herseyi yapar erkekler smdi oldu nazlı bi kız en ufak bişide kaçıyolar :)

Çünkü beni ona vermeyeceğine inandı. Aileme güvenmedi inanmadı. Şartlı işlere gelemem ben dedi. Ailemden soğuduğunu söyledi

nasıl soğumaktır o?? tamamen senı bırakmış gıtmiş..

ailen çok haklı bnce..kendı kızı olsa verırmıydı şartsız şurtsuz..

senı kırmızı kurdeleyle o gun paketleyıp verecek hallerı yok heralde ınsanların..

oğullarının iş bulmasını sonra gelmesını soylemelerı onun ailesının zoruna gıtmiş ve bence doldurulmuş..yanında konuşulanlardan etkılenmiştır o..

sizin ailecek yanlışınız olmadıysa ıçin rahat olsun..

gun gelir onun içi sızlar hatta dank eder..sırayla bu işler..

....................................................

Son düzenleme:
sartlı islere gelemem de ne demek?kız alıyo ailenin elbet sartları olcak ayrıca olağan seylr istemisler ona hak veriyo gibi konusuysn üzgünüm haksız.

sartlı islere gelemem de ne demek?kız alıyo ailenin elbet sartları olcak ayrıca olağan seylr istemisler ona hak veriyo gibi konusuysn üzgünüm haksız.

banada öyle geldı.. konu sahıbı arkadaş ailesıne bu yuzden tavır alırsa vay onun haline ılerkı yaşamında..

ailenın kıymetını bılırse ınsanın sırtı yere gelmez..ailesız olmuyor o işler..

ailenden mı soğumuş..pardon neden neydı,saygı duyacaksın dıyeceksın.. kımse kımseye katlanmak zorunda değil ama; saygı göstermek zorunda..

"senın ailen vermez ben işsizim" deyıp küçük emrah gıbı gıden adamada; "madem oyle " deyıp senın ailende saygı duymaz..

herşeyden geçtım kendı ekmeği için olan mucadeleye senınle olan hayallerını ekleyıp daha çok çalışmayan adama sen saygı duyabılecek misin??

Son düzenleme:
Back
X