Giden Geri Döner Mi ? Ayrıldıktan sonraki hikayelerimiz

Keyfekederr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
72
8
8
İstanbul
Hadi herkes ayrıldıktan sonraki süreçte neler yaptıklarını ve sonrasında tekrardan nasıl bir olduklarını anlatan anılarını bizimle paylaşsın.

Ayrılmıştık şu kadar ay geçti şöyle şöyle oldu ve tekrardan barıştık şu an çok mutluyuz diyenler kimler ? Herkes ayrıldıktan sonra eskisi gibi olmaz derler ama varmıdır böyle hikayeler herkes merak eder.Hadi herkes geçmişin dökülsün buraya :)

Ayrildiktan sonra birlesen nadirdir heralde.. Ben 4,5 yil masal gibi bi ask yasamistim tek sorun ailelerimizdi ama yenildik sonunda pes ettik o Gitti baskasiyla evlendi bende zor gunler gecirdim alismam filan zor oldu ama geciyormus en azindan eskisi gibi siddetli degil sancilar 1,5 yil oldu Hala birisini alamadim hayatima.. Galiba bastan kabullenmek lazim bittigini yoksa zor oluyo sonradan

Son düzenleme:
Giden donmez..zaten donucek olsa gitmez..simdi haber aldim unutamadigim adam evlendi diye duymustum ama nisanlanmis..hala dua ediyorum evet farkindayim yaptigimin kotu bisey oldugunun ama kalbe soz gecmiyo iste ayrilsin bana donsun diye dua ediyorum...ah bi donse keske donsee ama nerde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dönen ve sonrasında mutlu olan çok fazla görmedim. Döndükten sonra Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Ben terkedildim sonra pişman olup geri dönmek isteyen ağlayan yalvaran erkek arkadaşımı affettim ve barıştım hemde bunu defalarca yaptım her defasında inandım değiştiğine. Her affedişimde iki gün geçmeden aynı şeyleri yapıp canımı daha çok yaktı. O yüzden biten bitmiştir bence kimse geriye dönüp bakmasın önüne baksın gidene bir şans vermek büyük hataymış.

Ayrildiktan sonra birlesen nadirdir heralde.. Ben 4,5 yil masal gibi bi ask yasamistim tek sorun ailelerimizdi ama yenildik sonunda pes ettik o Gitti baskasiyla evlendi bende zor gunler gecirdim alismam filan zor oldu ama geciyormus en azindan eskisi gibi siddetli degil sancilar 1,5 yil oldu Hala birisini alamadim hayatima.. Galiba bastan kabullenmek lazim bittigini yoksa zor oluyo sonradan

Çok doğru diyorsunuz kabullenmek gerek unutmayı istemek gerek.Ben unutmayı istemiyorum herhalde unutamıyorum aylardır.

Benımde bıttımı bıtmedımı bılmıyorum ama pazar aksam 9 dan bu gune kdr hıc msj dahı atmadı :(

Back
X