- Konu Sahibi sevgizeynep
arkadaşım tecrübelerine dayanarak söylüyor;
DENENMİŞİN, DENeNMİŞİ OLMUYOR.
karar sizin:44:
DENENMİŞİN, DENeNMİŞİ OLMUYOR.
karar sizin:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giden geri gelir . Hem de tıpış tıpış kafası önünde geri gelir .
Her şeyden yaptığı her şeyden bin pişman vaziyettedir . Seni geri kazanmak için her yolu dener . Ve sen ona delice aşık olmuş sen yine ona karşı yenilirsin . Eskisi gibi olmayacak mantığıyla geri barışırsın ve sonuç? Bir insanın karakteri asla değişmez . Seni bir kere terk edip gittiyse yeniden gider ! Öyle de oldu, gitti . Ardına bile bakmadan gitti . Ben onu tekrardan affetmenin suçluluğuyla kaldım . Tekrar döneceğinden de eminim ama asla kabul etmeyeceğim onu . Ve sizlere tavsiyem de sizden bir kere gitmiş birisini sizden bir kere vazgeçebilmiş birisini asla geri kabul etmeyin . Sevseydi çabalardı gitmezdi . Koşullar öyle gerektirmedi , kendisi öyle istedi . İnsanlar asla değişmez, asla ...Giden geçmişte kalsın, geleceğe taşınmamalı onlar !
Ve bir ilişkide sürekli ayrılık olursa o ilişki laçkalaşır bir fayda gelmez.
Kesinlikle öyle, tecrübeyle sabittir.. dediklerinin aynını yaşadım, üstüne nişanlandı aradı, evlendi hala iletişim kurmaya çalıştı, hatta şu anda eşi hamile ve daha dün 1,5 yıldır bilmediği numarama ulaşıp msj atacak kadar da toplamış cesaretini.. Her katil merak ediyo işte arkasında bıraktığı eserini..!
Bu bahsettiğin "insan"a ne diyeceğimi bilemedim . Madem arayacaktı senden kopamayacaktı o zaman ne diye başka bir kadınla oldu ? Üstelik hamileymiş . Yazık değil mi o kadına . İşte böyle adam olamamış varlıklar yüzünden erkeklere kesinlikle güvenim kalmadı . Canım sana tavsiyem hiçbir şekilde muhattap olma onunla eğer çok ısrarcı olursa eşine ulaş böyle böyle diye anlat . O kadına da yazık böyle birisiyle birlikte olduğu için ..
Öyleler işte ne sahip çıkabiliyolar aşklarına ne de vazgeçebiliyolar.. Evlendiğinden beri hiçbir iletişim kurmadım onunla, hala zarar veriyo bana..şu an bi ilişkim yok ama ne kadar numara değiştirsem bana ulaşabiliyo, ben ne kadar masum olursam olayım böylesi bi durumda karşımdaki insana açıklama yapmak, kendimi savunmak zorunda kalmak istemiyorum.. zamanında deli gibi sevdiğim kişi için bunları yazmak aklımın ucundan geçmezdi.. Zaman ve yaşananlar nası da değiştiriyo herşeyi..!
1 sene önce tanışmıştık facebookta 1 kere buluştuk farklıyız dedi gitti.dediğine göre o zamanlar ciddi düşünmüyormuş beni üzmek istemiyormuş(yalan kimseyi bulamadı bana kaldı
)
ve 1 ay önce tekrar döndü.şimdi çok mutluyum.çok aşığım.ciddi düşünüyoruz.evliliği bile düşünüyoruz.1 senedir o kadar dua ettim ki Allah'a yalvararak ağlayarak.1 sene çok zor geçti.pes etmedim.ona mesajlar attım.rahat bırakmadım.beni azarladığı bile oldu.bu sefer anladı ciddiyetimi
bence pes etmeyin.benimki imkansızdı oldu.![]()
kızlar imkansız aşkımla çok mutluyuz.
ramazan'dan sonra istemeye geliyorlar.
sakın pes etmeyin.ve inanarak dua edin.![]()
Adınıza çok sevindim. Ne kadar süre beklediniz? Neler yaptınız bu süreçte?
Giden geri geliyor fakat benim hayatımda şöyle oluyor, ne zaman ilgimi kessem o zaman geliyor. O zaman da ben istemiyorum. Zaten bence araya uzun süreler girmişse tadı tuzu kalmıyor o ilişkinin. Ve dönmesinin altında da başka sebepler arıyorum o zaman ben.
Vay suanki durumunuzu merk ettim birlikte misiniz hala? Bnm de bi hikayem var size anlatayim da akil verin bana yaa1 sene önce tanışmıştık facebookta 1 kere buluştuk farklıyız dedi gitti.dediğine göre o zamanlar ciddi düşünmüyormuş beni üzmek istemiyormuş(yalan kimseyi bulamadı bana kaldı
)
ve 1 ay önce tekrar döndü.şimdi çok mutluyum.çok aşığım.ciddi düşünüyoruz.evliliği bile düşünüyoruz.1 senedir o kadar dua ettim ki Allah'a yalvararak ağlayarak.1 sene çok zor geçti.pes etmedim.ona mesajlar attım.rahat bırakmadım.beni azarladığı bile oldu.bu sefer anladı ciddiyetimi
bence pes etmeyin.benimki imkansızdı oldu.![]()