Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaresizliği sormuşlar forumda...
En dipsiz çaresizliğimin sen olduğunu anlatacak kelimeler dilimde yok oğul....
İçim kavruluyor hala...
İnsanlar öldüğünde kendini avutacak bir şeyler buluyorsun iyi kötü anıların var
Ama bir evlat, dilsiz sözsüz bir oğul öldüğünde avunamıyorsun, başköşedeki resminle gözgöze geliyorum her gün, susuyorum susuyorum.....
üzüntünüz çok ağır.
Rabbim beteriyle sınamasın diye dua ediyorum
Şükrettiğim bir hayatım var ancak oğlum gittiğinden beri ağız dolusu bir kahkaha ile gülmedim hiç, hayat devam ediyor ama yaşamı ışığım öyle parlak değil☹
Acıyı yüreğimde hissettim yemin ederim. Benim de bir kedim var ve bizim de aramızdaki bağ kuvvetli. Özellikle annemle çok bağlılar, böyle bir şey olsa annem evladını kaybetmiş kadar üzülür eminim. Sabır diliyorum size. Rabbim dayanma gücü versin...Aslında ne yazmalıyım bilemiyorum. Hayatımda en değerli şeyim ,bağlandığım,duygularımın orta yerine koyduğum kedim cumartesi günü öldü. Ani bir kalp kriziyle bir dakika içinde kayıp gidiverdi ellerimden. Doktorunu arama fırsatım bile olmadı. 9 yıldır birtek gece onsuz uyumadım,yıllık izinlerime bile çıkmadım onunla biraz daha vakit geçirmek için. Ama o gitti işte. Kimseye anlatamıyorum bunu , insanlar kedi mi ? deyip gülümsüyor. Acıdan katıldım sanki. Ne yapacağımı bilemiyorum. En iyisi yazmak dedim içimden,belki fikir verebilirsiniz bunu nasıl atlatacağıma dair.Ama ne olur hayvan bu , bu kadar da olmaz diyen yorumlar yapmayın. Bu tür şeylere dayanacak durumda değilim.
Acıyı yüreğimde hissettim yemin ederim. Benim de bir kedim var ve bizim de aramızdaki bağ kuvvetli. Özellikle annemle çok bağlılar, böyle bir şey olsa annem evladını kaybetmiş kadar üzülür eminim. Sabır diliyorum size. Rabbim dayanma gücü versin...
Ne desem kelimeler boş geliyor.. Sevenin halinden seven anlar. Başın sağolsun kuzum![]()
Bende çok severim hayvanları hemde çook. İnsanlar dalga geçiyor Keçiye annelik mi yapıyorsun diye evet yapıyorum onlar keçi gibi görebilir ama ben evlad gibi görüyorum gel bide benim gözümden, gönlümden bak...Gönlünden gelerek o iki satırı yazdın ya Rabbim bin kere razı olsunBin kere binlerce kere
![]()
Bende çok severim hayvanları hemde çook. İnsanlar dalga geçiyor Keçiye annelik mi yapıyorsun diye evet yapıyorum onlar keçi gibi görebilir ama ben evlad gibi görüyorum gel bide benim gözümden, gönlümden bak...
Seni ben çok iyi anlıyorumAnneme babama bu kadar gözyaşı dökmedim
Bir hayvan öldüğünde kötü hiç bir anın olmuyor
Sessiz dilsiz sadece sevgi
Şükürler olsun hayatımın zor dönemeçleri geçti ama onlardan aldığım sevgi hiç bir şeye benzemiyor. Bugün ölen kızım bizim ilk kedimiz, o tanıştırdı beni hayvan sevgisiyle ömrümün 21 yılını onunla geçirdim. Oğlum öleli on yıl oldu, bu ikisi hayatımın en zor zamanlarında bana yaşama sebebi oldular, onlara kimse bakamaz diye ölmedim. Anlatması çok zor, şimdi bir kızım daha var 3 yaşında ama biri sorduğu zaman hep iki çıkıyor ağzımdan, eşim düzeltiyor üç diye anlamıyor, kalbim o zamanın geçmesini, onun da yaşlanmasını istemiyor, anlamıyorlar. Çok yakın dostlarım var, herkes işinde gücünde kızım öğlenden beri yanımda ellerimi seviyor, teselli ediyor, bir an ayrılmadı yanımdan, hayvanla yaşamayan bunu anlamıyor...
Ahhh oğul ...
Aklımı zorluyor yokluğun başıma vuruyor sanki
Öyle özledim ki...
Sadenaz da gittiğinden beri anılarım, renklerim gitti sanki, öyle zor ki...
Ne güzel ki içinde böyle bir sevgiyi yeşertebiliyor, canlı tutabiliyorsun.
Öz evlatlarını sevemeyen yaratıklar var. Güzel kalbini sevecek, sevilecek varlıklarla çevrelesin Yaradan.![]()
evlat gibi oluyor haklısınz..eminim kendini bu kadar seven sahibiyle ne güzel anıları olmuştur. ona mutlu bir hayat verdiniz. o da size güzel bir dostluk. başınız sağ olsunAslında ne yazmalıyım bilemiyorum. Hayatımda en değerli şeyim ,bağlandığım,duygularımın orta yerine koyduğum kedim cumartesi günü öldü. Ani bir kalp kriziyle bir dakika içinde kayıp gidiverdi ellerimden. Doktorunu arama fırsatım bile olmadı. 9 yıldır birtek gece onsuz uyumadım,yıllık izinlerime bile çıkmadım onunla biraz daha vakit geçirmek için. Ama o gitti işte. Kimseye anlatamıyorum bunu , insanlar kedi mi ? deyip gülümsüyor. Acıdan katıldım sanki. Ne yapacağımı bilemiyorum. En iyisi yazmak dedim içimden,belki fikir verebilirsiniz bunu nasıl atlatacağıma dair.Ama ne olur hayvan bu , bu kadar da olmaz diyen yorumlar yapmayın. Bu tür şeylere dayanacak durumda değilim.