Giden Sevgilinin Ardindan Evlenen,nişanlanan Bayanlar!!!

önce sen gittiği için pişmansan bu işin içinden çıkamazsın onu başta söyleyim...gitmek kolay kalmak zordur derler ama sen bu zorluktan kendine ders çıkartabiliyorsan senden şanslısı yok...çünkü bundan sonraki ilişkin için kendi hatalarını görmüş olursun yok ben hatalı değilim diyorsan bundan sonraki ilişkinde de kendini tekrarlarsın bence hayatı fazla ıskalama sağlıktan öte herşey boş bu dünyada ...yazdıklarım tecrübeye sabittir fazla üzülme sonra kaçırdığın günlerine yanarsın ve son söz
RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ HAKKINA HAYIRLI ETSİN
HAKKINDAKİNİ DE GÖNLÜNE RAZI ETSİN....AMİN
şunu unutuyordum erdemli olabilmek güzeldir onun evlilik haberini duyarsan hayır duası et sakın beddua etme kurulmuş yuvanın üstüne konuşmak iyi değidir neticede biz kuluz Rabbim neyin doğru neyin yanlış olacağını bilir hayırlı geceler...

çook sevdim hemde çok ama birleşemedik bir türlü onun ihmalkarlığı yüzünden ve ben ona kızdığım için başkasıyla nişanlandım yaza evleniyorum nişanlım çok iyi beni seviyo ama ben hala onu seviyorum (afs) artık benim için geçmişte kaldı ama krıstal70 in dediği gibi geçmişde kalsada anılar ara sıra yokluyo ve çok acı veriyo....

ben de yeni ayrıldım... birkaç ay sonra da o evlenecek...onu çok seviyorum...unutamak kolay değil...herkesin dediği "sana deger vermeyen birini sen neden düşünüyorsun"ama bu öyle kolay değil...sevmişssin bir kere...bence en büyük yanlış unutmak için başka biriyle beraber olmak...ben öyle yaptım bu daha cok acı verdi...devamlı eskisiyle kıyasladım ve farkettim ki onu daha çok düşünür oldum...en iyisi zamana bırakmak ve birgun yeniden aynı heyecanları yasatan biriyle birlikte olmak....

ben su an nısanlıyım ve nısanlımdan once bırını cok sevmıstım sevmıstık ama hayattakı bazı aksılıkler olmayınca olmuyor dedırttırıyor gerceten bırazda kısmet bazı seyler ınsanın eşi alnına yazılmıs derler.kadere ınanmak lazım allah onu yazmayınca olmazz ben su an dıyorumkı ıyıkıde ozaman delı dıvane tutulduğum ınsanla ewlenmemısım belkı ayrılınca allahıma cok yalvardım barıstır bızı dıye ama...rabbım sankı hayırlısı değil dıye uyarıyordu cunku ole bır nısanlım varkı öle bır ınsan verdıkı bana onu sevmedende ote bır sevgım varr gercekten diğr şahsı sadece sevdığımı sanmısım vede bosuna kendımı uzmusum mayısta dunya evıne gırıcez mustakbel esımle o benm dunyam balım:asigim::nazar:
suan bekar bayanlara dıyorumkı bır sene güleceğiniz seye ağlamayın gidenmıs kalanmıs bunlar boşş evleniceğiniz erkekle bu gıdenlerı bır tutmayın bu gıdenlerden zaten koca olmazz
...

canım ya ne güzel yazmışsın mutluluklar dilerim sana... allah inş benimde karşıma onu unutturacak birini çıkartır...senağlama

herkese katılıyorum.gidince cok ama cok uzuluyorsun hatta "allah'ım benı ona bagışla eger baskasına bagıslarsan al canımı" die isyan dahi edebiliyorsun..2 yıl geciyor unutuyosun duan için pişman oluuoosun allah affettsin.gecmiş için pişman olmayın.aramayın arıyorlar mutlaka.1 sene hatta 2-3 sene sora dahi arıyolar..ama sen artık baskasını sewiyosun..ama aranmak gene de guzel tabi

1 senelik bir birlikteliğim bitmişti sevmiştim ama sevilmemiştim.üstelik aldatmıştı bile.
ve bırakıp gitmişti.
ağlamadım bile giden gitmişti çünkü.
hayat yeniden başladı ve şimdi nişanlı olduğum kişiyle tanıştım iyikide bırakmış beni.allahıma şükür çok mutluyum.
eskisi düşünülüyomu evet bazen aklına geliyo insanın oda sırf meraktan başka değil.

bende çok sevdim ve ayrıldım halada seviyorum:çok üzgünüm:
ama giden geri geldiğinde kabul edilmemeli tekrarı gelecektir çünkü:mymeka:
ama onu severken gidip başkasıyla evlenmek haksızlıktır bence zaten aklın ondayken başkasına nasıl dokunabilirsinkiCADIARZUCADIARZU:1no2::1no2:

benim de 3 yıllık ilişkim bitmek üzzere kızlar napcağımı bilmiorm ters giden bişeyler var ama ne olduğunu inanın ben de çözemedim korkuyorum başkası ile ewlenmekten.. hayatına işlemiş bi insanı nasıl bırakıp ewlenebilirsinki başkasıyla... aklım almıo sırf awunmak için forumda bu bölüme girdim..ben de terapi oluyorum bi nevi...

geçmişime sanki format attım zaten 20 yasımda 1 flörtüm vardı ama sevdiğimi zannetmişim hatta o günleri hatırlamaya çalıştığımda sevdiğime dair hiçbir iz yok sevdiğimi bile zannetmemişim ben resmen evleneceğim kişiyi beklemişim hayatımın anlamını beklemişim şuanda nişanlıyım ve iyikide o 20 yasında flört ettiğim kişiyle evlenmemişim zaten onu yeterince sevmemişim sevseydim şuan aklımda kalan bir kaç anım olurdu ama hiç yok

BEN GİTMESİNİ BİTMESİNİ KABULLENMİŞTİM AMA O BIRAKMADI ŞİMDİ GENE ÇIKTI ORTAYA KAFAMI KARIŞTIRIYOR.HATALARDAN DERS ALIP YENIDEN BAŞLAYALIM MI DIYOR?ARDINDAN KAYBOLUYOR GIZEM OLUYOR.ACABA KÖTÜ NİYETLI MI ?? ÖC MÜ ALMAK İSTİYOR ANLAYAMIYORUM AKIL VERİN NE OLUR :çok üzgünüm: senağlama

bu konuyu konuşmak beni aslında çok üzüyor ama paylaşmak istedim
1,5 yıllık ilişkim 1 ay önce bitti bitme nedeni ise ihanet yalan değil şartlar içinden çıkamadığımız bir problemimiz vardı bir türlü çözemiyorduk oda artık beni daha fazla üzmemek için bitir di evet o bitirdi ama deli gibi severken bitti şuan ayrıyız bütün ailesiyle aram çok iyi sürekli görüşüyoruzz ama o artık bir daha olamaz deyip duruyor çok acı çekiyorum herkes çeker unutursun diyor ama geçmedi unutamadım

benimde çok mutlu giden bir birlikteliğim vardı çok da sevdiğine inanıyordum ama günün birinde anneini ve ailesini bahane etti ve bigün telefonlarıma çıkmaz oldu (eşimlede enteresandır ki birbirimizi görmeden mailleşiyor dert yanıyordum ama tabi o sesimden dolayı aşık olmuş hbrm bile yoktu) bayramının 3.günü mesajlar attım falan ama başka biri cvp verdi hattın onda olduğunu falan söyledi o an dünyalar başıma yıkıldı sanki eşimde bir yandan artık görüşsek die baskı yapıyordu taabi arkadaşca bende o sinirle kabul ettim ve o gün eşim bana evlilik sinyalleri verdi bende kabul ettim ex sevgilime dönmemem gerekiyordu çünkü buda yeni bir başlangıç olacaktı bende 2 yada 3. görüşmede annesi ve babası ile tanıştık ve hemen sözlendik evlilik hazırlıkları derken bir gün ex sevgilim int.karşıma çıktı inanmadı evlenek üzere olduğuma sonrasında düğün falan derken ayrıldığımızın birinci senesinde ex ile karşılatım o an inandı işte beni beklediğini sevdiğini ve bir sürü şeyler işte.....:çok üzgünüm:eşimi seviyorum çook mükemmel biri beni hayatımdaki herkezden çok seviyor her hali ile bellide eder zaten ama bazen içim burkulmuyor da değil ama olsun en azından seviyor ve seviyorum ben yahu:asigim:

ben gidenlerdenim. nisanimizdan 2 hafta önce terk ettim onu. herseyimiz hazirdi. ama ailesi beni istemiyordu. onlar trden akraba bir kiz bulmuslardi onu istiyorlardi. nisana 2 hafta kala onu biraktim, aglayarak ayrildik. 6 ay gecti, acisi her gün artti. o yalvardikca ben dönmem diyordum ama icim icimi yiyordu. Ilk askimdi o benim. Cok seviyordum onu. Hastaneye düstü. Vicdan azabindan ölecegim sandim. "ya bana geri dön, ya da buralardan gidiyorum, senin yasadigin yerde sana dokunmadan yasayamiyorum" dedi. "git" dedim. Gitti. Trye döndü. 2 ay hic aramadi. Nefes alamiyordum. Insanlara güclü görünüp yalniz kaldigim her an aptallik yaptim diyordum. Allahima cok dua ettim. Hayirliysa dönsün diye. DÖNDÜ!!! Geri geldi "denedim olmuyor,sensiz yapamiyorum" dedi. Ailesini karsisina aldi, beni ikna etti. Aileside onun biz ayrildiktan sonra icip icip eve gelmedigini görünce, ben olmasamda baskasini istemedigini görünce, kabul ettiler beni. Simdi yine birlikteyiz, o günlerin acisini cikartircasina öncesinden daha mutluyuz. Haftaya nisanimiz var. Iyiki israr etti, iyiki döndürdü beni, iyiki ben yoklugunu hissettim, yoklugunda onun benim icin ne kadar degerli oldugunu hissettim.

benimde çok mutlu giden bir birlikteliğim vardı çok da sevdiğine inanıyordum ama günün birinde anneini ve ailesini bahane etti ve bigün telefonlarıma çıkmaz oldu (eşimlede enteresandır ki birbirimizi görmeden mailleşiyor dert yanıyordum ama tabi o sesimden dolayı aşık olmuş hbrm bile yoktu) bayramının 3.günü mesajlar attım falan ama başka biri cvp verdi hattın onda olduğunu falan söyledi o an dünyalar başıma yıkıldı sanki eşimde bir yandan artık görüşsek die baskı yapıyordu taabi arkadaşca bende o sinirle kabul ettim ve o gün eşim bana evlilik sinyalleri verdi bende kabul ettim ex sevgilime dönmemem gerekiyordu çünkü buda yeni bir başlangıç olacaktı bende 2 yada 3. görüşmede annesi ve babası ile tanıştık ve hemen sözlendik evlilik hazırlıkları derken bir gün ex sevgilim int.karşıma çıktı inanmadı evlenek üzere olduğuma sonrasında düğün falan derken ayrıldığımızın birinci senesinde ex ile karşılatım o an inandı işte beni beklediğini sevdiğini ve bir sürü şeyler işte.....:çok üzgünüm:eşimi seviyorum çook mükemmel biri beni hayatımdaki herkezden çok seviyor her hali ile bellide eder zaten ama bazen içim burkulmuyor da değil ama olsun en azından seviyor ve seviyorum ben yahu:asigim:

Ne güzel doğru insanı bulmuşsun Allah mesut etsin, yanlız dikkatimi çeken bir şey var bu eski sevgili namzetleri tam kendinize yeni bir hayat kurmuşken ortaya çıkıp pişmanlığını dile getiriyor adalet yerini buluyor galiba

ben gidenlerdenim. nisanimizdan 2 hafta önce terk ettim onu. herseyimiz hazirdi. ama ailesi beni istemiyordu. onlar trden akraba bir kiz bulmuslardi onu istiyorlardi. nisana 2 hafta kala onu biraktim, aglayarak ayrildik. 6 ay gecti, acisi her gün artti. o yalvardikca ben dönmem diyordum ama icim icimi yiyordu. Ilk askimdi o benim. Cok seviyordum onu. Hastaneye düstü. Vicdan azabindan ölecegim sandim. "ya bana geri dön, ya da buralardan gidiyorum, senin yasadigin yerde sana dokunmadan yasayamiyorum" dedi. "git" dedim. Gitti. Trye döndü. 2 ay hic aramadi. Nefes alamiyordum. Insanlara güclü görünüp yalniz kaldigim her an aptallik yaptim diyordum. Allahima cok dua ettim. Hayirliysa dönsün diye. DÖNDÜ!!! Geri geldi "denedim olmuyor,sensiz yapamiyorum" dedi. Ailesini karsisina aldi, beni ikna etti. Aileside onun biz ayrildiktan sonra icip icip eve gelmedigini görünce, ben olmasamda baskasini istemedigini görünce, kabul ettiler beni. Simdi yine birlikteyiz, o günlerin acisini cikartircasina öncesinden daha mutluyuz. Haftaya nisanimiz var. Iyiki israr etti, iyiki döndürdü beni, iyiki ben yoklugunu hissettim, yoklugunda onun benim icin ne kadar degerli oldugunu hissettim.

Bence kıymetini bilin bu insanın gerçekten çok sevmiş sizi, Allah ayırmasın bi daha

Ne güzel doğru insanı bulmuşsun Allah mesut etsin, yanlız dikkatimi çeken bir şey var bu eski sevgili namzetleri tam kendinize yeni bir hayat kurmuşken ortaya çıkıp pişmanlığını dile getiriyor adalet yerini buluyor galiba

Amin cnm benim mutluluğum bozulsun istemiyorum,evet adalet yerini buluyor doğru söylüyorsun hatta boşanmam için dört gözle bekliyor diyebilirim ama ALLAH korusun :nazar:

bende severek ayrıldım uzun mesafe yoğun tempo derken stres kavgalar bitmedi ayrıldık sonunda belki iisi böyleydi şimdi duydum nişanlanmış ne kadar görmüyoda olsam içim cız etti çok kötü bi duygu ya:(

zor kızlar valla anlatamam yani acısını çeken bilir ama unutuluyormuş...:teselli:senağlama

Back
X