Daha önceden bir konu açmıştım 8 yıllık sevgilim 1 ay sonra sözümüz olacakken üniversiteden itibaren sevgilimdi beni başkasıyla aldattığını öğrendim işin kötü tarafı aldattığı kız beni biliyor ve benim icin bundan sonraki hayatı önemli dedi beni aldattığını öğrendiğimde cocugu defalarca aradım acmadı sonra mesaj atmıs hayatımda kimse yok kimseyi sevmiyorum kafam cok karısık bılmedıgın seyler var hakkını helal et varsada hakkım helal olsun yazmıs ama birkaç gün sonra kızla facebooka söz fotolarını ekledıgını gördüm annesi beni hic istemiyordu cınkü ben okuyordum oglu okumadıgı icin ama oda sorun cıkartmıyordu kabullenmişti cocukla aramızda hıcbır problem yoktu hatta bigün ayrı kalsak diğer gün yemin ederim sensiz plmuyor benim cocuklugum gencliğim herseyim sen olmussun derdi barısırdık hemen uzun bir kavgamızda olmazdı cok alısmıstık bırbırımıze ben senden baskasıyla evlenırsem ölürüm diyordu yapamam diyordu ama yine gördüm facebookuna kızla fotosunu atmıs güzel sözler falan yazmıs kıza ailesi falan hep beraber mutluluk pozları verıuorlar bu olay 2 aydır var ve ben birtürlü toparlanamadım sürekli onu düsünüyorum bunu bana nasıl yapar neden yapar madem sevmiyordu neden evlilik kınustuk okadar diyorum hergece rüyamda görüyorum o baskasını özlüyor belki suan ama ben ınu çok özliyorum sarılmak istiyorum omzunda aglamak istiyorum hic iyi değilim.. Annesi sürekli kızın fotografını oaylasıp manken gelinim yazıo kızın boyu uzun benim boyum kısa diye hoş kısa da değil normal ama kız uzun diye yapıo bırde kızda cocukya birtane fotografını bıle arkadaslarına acık yapmıyor butun fotografları herkese acık. Ben ise hersey normalmıs gibi davranmaya calısıyorum sosyal medyada hıcbir sekilde sitem dolu üzgun mutsuz bırşey paylasmıyorum yaza düğünleri var ben nasıl yapacam arkadaslar nolur yardım edin unutmayı cok istiyorum unutamıyorum.. Onunda hiç aklına GELMİŞMİYİMDİR.? Hic ÖZLEMMİŞMİDİR ? YAPTIKLARINI PİŞMAN OLUR mu? AH ettim gercekten ettiğm ah tutar mı? 2 aydır aralıksız hergece aglıyorum