Bende cok zor zamanlar gecıyorum cok üzüüyorum sürekli telefon basında hekliyorum 2 aydır cokc canım yanıyor o fotoları ıster ıstemez görüyorum daha çok canım yanıyor söz fotolarnu görünce sabaha kadar aralıksız agladım nasıl yaptınbunu diye düğün günü ne yapcam hıcbılmıyoeum3 yıllık bir ilişkim vardı üniversitede okul bitti benim aileme haber gönderdiler gelicez diye. Sonra aradan biraz zaman sonra durduk yere ayrıldı nedenini hiç anlamadım defalarca aradım mesaj attım hiç cevap vermedi. ben sonra öğrendim oysa halasının kızıyla konuşmuşlar anlaşmışlar tek engel benmişim beni de ortadan kaldırdılar 1 ay içinde evlenmeye karar vermişler ve evlenemediler tabi ben bunları sonra duydum o arada geri dönermiki özlermiki ararmıki ile geçirdim. İnan hiç beklemene üzülmene değmiyor onun beklerken düşünürken bir çok fırsatı kaçırdım hayatımı düzene koyamadım. Hiç ama hiç düşünme üzülme de kendine vakit ayır zamanını değerlendir. Bırak onlar kendi hallerinde olsunlar mutsuzluk üstüne mutluluk çok zor derler illaki Allah hesap sorar merak etme Allah'a havale et kardeşim.