Gidende özler mi?

3 yıllık bir ilişkim vardı üniversitede okul bitti benim aileme haber gönderdiler gelicez diye. Sonra aradan biraz zaman sonra durduk yere ayrıldı nedenini hiç anlamadım defalarca aradım mesaj attım hiç cevap vermedi. ben sonra öğrendim oysa halasının kızıyla konuşmuşlar anlaşmışlar tek engel benmişim beni de ortadan kaldırdılar 1 ay içinde evlenmeye karar vermişler ve evlenemediler tabi ben bunları sonra duydum o arada geri dönermiki özlermiki ararmıki ile geçirdim. İnan hiç beklemene üzülmene değmiyor onun beklerken düşünürken bir çok fırsatı kaçırdım hayatımı düzene koyamadım. Hiç ama hiç düşünme üzülme de kendine vakit ayır zamanını değerlendir. Bırak onlar kendi hallerinde olsunlar mutsuzluk üstüne mutluluk çok zor derler illaki Allah hesap sorar merak etme Allah'a havale et kardeşim.
Bende cok zor zamanlar gecıyorum cok üzüüyorum sürekli telefon basında hekliyorum 2 aydır cokc canım yanıyor o fotoları ıster ıstemez görüyorum daha çok canım yanıyor söz fotolarnu görünce sabaha kadar aralıksız agladım nasıl yaptınbunu diye düğün günü ne yapcam hıcbılmıyoeum

Aklından atmak zorundasın, resimlerine bakma defalarca söylenmiş zaten. Facebook'tan filan engelle, numarasını sil. Artık yoluna bakacaksın sen. Öyle ha deyince unutulmaz tabii ki ama hayat devam ediyor. Allah başka dert vermesin, inşallah bunları unutturacak iyi insanlar çıkar karşına...

3 yıllık bir ilişkim vardı üniversitede okul bitti benim aileme haber gönderdiler gelicez diye. Sonra aradan biraz zaman sonra durduk yere ayrıldı nedenini hiç anlamadım defalarca aradım mesaj attım hiç cevap vermedi. ben sonra öğrendim oysa halasının kızıyla konuşmuşlar anlaşmışlar tek engel benmişim beni de ortadan kaldırdılar 1 ay içinde evlenmeye karar vermişler ve evlenemediler tabi ben bunları sonra duydum o arada geri dönermiki özlermiki ararmıki ile geçirdim. İnan hiç beklemene üzülmene değmiyor onun beklerken düşünürken bir çok fırsatı kaçırdım hayatımı düzene koyamadım. Hiç ama hiç düşünme üzülme de kendine vakit ayır zamanını değerlendir. Bırak onlar kendi hallerinde olsunlar mutsuzluk üstüne mutluluk çok zor derler illaki Allah hesap sorar merak etme Allah'a havale et kardeşim.
Bende cok zor zamanlar gecıyorum cok üzüüyorum sürekli telefon basında hekliyorum 2 aydır cokc canım yanıyor o fotoları ıster ıstemez görüyorum daha çok canım yanıyor söz fo

Bende cok zor zamanlar gecıyorum cok üzüüyorum sürekli telefon basında hekliyorum 2 aydır cokc canım yanıyor o fotoları ıster ıstemez görüyorum daha çok canım yanıyor söz fo
Yukarıda bir bayanın dediği gibi bence de numarasını sil facesini engelle ben direk facebook adresimi kapatmıştım olaydan 6 ay sonra açtım. onlar fotoğraf koymuşlar yazılmalar yapmışlar ama hiç görmedim başkalarından duydum sadece. Emin ol sürekli bakarak bekleyerek daha çok üzüleceksin. Başka uğraşlar bul kendine

Allaha havale ettimde kardesım dönsün bende o mesajlarına aramalarına cevap vermeyin okadar cok istiyorum ki ama ne yapacagımı bılmıyorum o sana ne yaptı peki yada sen ne yaptında geri dönmek istedi sana.. Benimki cok daha şerefsiz hicbişi olmamıs gibi heryerde fotograflarını paylasıyor kızında kendininde herkese acık bide
hiç bişey yapmadım kardeşim ilk zamanlar beklemekle geçti ama senin yaptığın gibi belli etmedim. Daha sonra kendi hayatıma baktım dönmedim arkama bigün gece nasılsın diye mesaj attı. sana geri dönsün yada dönmesin bırak allahından bulsun unutup alışacaksın hayatını ona bağlı yaşarsan çok yıpranırsın çok hiç bir şey senden önemli değil unutma ;)

adam olsa senden ayrilir ondan sonra ne yapacaksa yapardi. o bi taraftan seni el altinda tutup isini garantiye almis artik geri donse de mindar oldu. insallah guvendigi yerden bulur cezasini mutlu olarak en buyuk intikami alirsin unutma

[QBilda_teacher, post: 38545981, member: 304931"]neden pişman oldunuz başına kötü şeyler mi geldi

Bilmiyorum ne geldiğini sadece zaman geçince o ahi bile hak etmediğini düşündüm kizdim kendime bende çok[/QUOTE]

4 sene once cok sevdigim nisanlim şak diye birakti beni cok ah ettim mutlu olamasin dedim icim yandi eridim bittim 3 sene araliksiz agladim.. sonuc mu benim evliligim 2 ayda cortladi.. ettigim ahlar beni bulup bana girdi canim tutun dilinizi benden soylemesi :KK43:
Allah korusunnn..sizin ahınız haklı miydi..öyle derler ya mazlumun ahı göge ulaşır

Benim ahım çıktı..Gerçi ben Ah etmemiştim sadece gözlerim kan çanağı gibi olmuştu ağlamaktan,gözlerim şiş içinde çok gidip gelmiştim işe...Ona olan sevdamı kalbime gömüp yola devam etmiştim...

10 yıl sonra nasıl kepaze bir hayatın içinde olduğunu nasıl kopek gibi pişman olduğunu,beni kaybettiği için nasıl acılar çektiğini hepsini duydum,gördüm,öğrendim...Allahım öyle büyük ki. Şükürler olsun.

Size yapılan yanlışın bedelide ondan çıkacak merak etmeyin. Ben gördüm sizde görün dilerim.
Inşallah benim ahım da tutar...

Daha önceden bir konu açmıştım 8 yıllık sevgilim 1 ay sonra sözümüz olacakken üniversiteden itibaren sevgilimdi beni başkasıyla aldattığını öğrendim işin kötü tarafı aldattığı kız beni biliyor ve benim icin bundan sonraki hayatı önemli dedi beni aldattığını öğrendiğimde cocugu defalarca aradım acmadı sonra mesaj atmıs hayatımda kimse yok kimseyi sevmiyorum kafam cok karısık bılmedıgın seyler var hakkını helal et varsada hakkım helal olsun yazmıs ama birkaç gün sonra kızla facebooka söz fotolarını ekledıgını gördüm annesi beni hic istemiyordu cınkü ben okuyordum oglu okumadıgı icin ama oda sorun cıkartmıyordu kabullenmişti cocukla aramızda hıcbır problem yoktu hatta bigün ayrı kalsak diğer gün yemin ederim sensiz plmuyor benim cocuklugum gencliğim herseyim sen olmussun derdi barısırdık hemen uzun bir kavgamızda olmazdı cok alısmıstık bırbırımıze ben senden baskasıyla evlenırsem ölürüm diyordu yapamam diyordu ama yine gördüm facebookuna kızla fotosunu atmıs güzel sözler falan yazmıs kıza ailesi falan hep beraber mutluluk pozları verıuorlar bu olay 2 aydır var ve ben birtürlü toparlanamadım sürekli onu düsünüyorum bunu bana nasıl yapar neden yapar madem sevmiyordu neden evlilik kınustuk okadar diyorum hergece rüyamda görüyorum o baskasını özlüyor belki suan ama ben ınu çok özliyorum sarılmak istiyorum omzunda aglamak istiyorum hic iyi değilim.. Annesi sürekli kızın fotografını oaylasıp manken gelinim yazıo kızın boyu uzun benim boyum kısa diye hoş kısa da değil normal ama kız uzun diye yapıo bırde kızda cocukya birtane fotografını bıle arkadaslarına acık yapmıyor butun fotografları herkese acık. Ben ise hersey normalmıs gibi davranmaya calısıyorum sosyal medyada hıcbir sekilde sitem dolu üzgun mutsuz bırşey paylasmıyorum yaza düğünleri var ben nasıl yapacam arkadaslar nolur yardım edin unutmayı cok istiyorum unutamıyorum.. Onunda hiç aklına GELMİŞMİYİMDİR.? Hic ÖZLEMMİŞMİDİR ? YAPTIKLARINI PİŞMAN OLUR mu? AH ettim gercekten ettiğm ah tutar mı? 2 aydır aralıksız hergece aglıyorum

Durumuna üzüldüm ama eski erkek arkadaşının sana olan sevgisi bitmiş demek ki. O başkasıyla mutlu olup evlenirken sen neden bu kadar üzülüyorsun? Aklına gelecek olsan zaten başkasıyla evlenmez. Ah edecek bir durum yok ortada, hayırlısı böyleymiş demek ki. Bence unutmaya çalış ve yoluna bak arkadaşım.

Durumuna üzüldüm ama eski erkek arkadaşının sana olan sevgisi bitmiş demek ki. O başkasıyla mutlu olup evlenirken sen neden bu kadar üzülüyorsun? Aklına gelecek olsan zaten başkasıyla evlenmez. Ah edecek bir durum yok ortada, hayırlısı böyleymiş demek ki. Bence unutmaya çalış ve yoluna bak arkadaşım.

Arkadasım baskasını sevse deseki ben seni sevmiyoeum su kızı seviyprum bitsin dese evet ah edecek bir durum yok ama bana birgün once sensiz yapamam cok seviyorum deyip evlilik hayalleri kırdurup bigün sonra baskasıyla aldatıldıgımı duysam ve hocbı acıklama yapılmadan ve hıcbısı olmamıs gibi her yere fotograflar atılıyyorsa bence ortada büyük bir kul hakkı var arkadaşım...

Böyle şerefsizlerden uzak durmayı ögrenmen ıcın ıyı bır fırsat olmus bu durum..Baksana anası da oglu da hayırsızmıs..Sen merak etme evlılık askı öldurur evlensınler görsunler gunlerını..Davulun sesı uzaktan hoş gelır..Hele de aldatılmayla kurulan yuvada cok mutlu olunacagını sanmıyorum...Ama bı gun gelecek beklıyım dıye ASLA vakıt kaybetme..
İnan hayatta öyle acı olaylar var kı ask acısı en hafıf en basıt yara..Gözyası dökmene asla degmez ..Acıyla kaybedecegın guzel gunlere de degmez..
Hanı dersın ya dıyete baslayacagım ama haftaya baslıyım dıye dıye ertelersın ya; bu da onun gıbı ayaga kalkcam ve hayata devam etcem dersın erteler durursun..Sakın erteleme hemen hayatına basla kaldıgın yerden yalnız ama GÜÇLÜ devam et..

Daha önceden bir konu açmıştım 8 yıllık sevgilim 1 ay sonra sözümüz olacakken üniversiteden itibaren sevgilimdi beni başkasıyla aldattığını öğrendim işin kötü tarafı aldattığı kız beni biliyor ve benim icin bundan sonraki hayatı önemli dedi beni aldattığını öğrendiğimde cocugu defalarca aradım acmadı sonra mesaj atmıs hayatımda kimse yok kimseyi sevmiyorum kafam cok karısık bılmedıgın seyler var hakkını helal et varsada hakkım helal olsun yazmıs ama birkaç gün sonra kızla facebooka söz fotolarını ekledıgını gördüm annesi beni hic istemiyordu cınkü ben okuyordum oglu okumadıgı icin ama oda sorun cıkartmıyordu kabullenmişti cocukla aramızda hıcbır problem yoktu hatta bigün ayrı kalsak diğer gün yemin ederim sensiz plmuyor benim cocuklugum gencliğim herseyim sen olmussun derdi barısırdık hemen uzun bir kavgamızda olmazdı cok alısmıstık bırbırımıze ben senden baskasıyla evlenırsem ölürüm diyordu yapamam diyordu ama yine gördüm facebookuna kızla fotosunu atmıs güzel sözler falan yazmıs kıza ailesi falan hep beraber mutluluk pozları verıuorlar bu olay 2 aydır var ve ben birtürlü toparlanamadım sürekli onu düsünüyorum bunu bana nasıl yapar neden yapar madem sevmiyordu neden evlilik kınustuk okadar diyorum hergece rüyamda görüyorum o baskasını özlüyor belki suan ama ben ınu çok özliyorum sarılmak istiyorum omzunda aglamak istiyorum hic iyi değilim.. Annesi sürekli kızın fotografını oaylasıp manken gelinim yazıo kızın boyu uzun benim boyum kısa diye hoş kısa da değil normal ama kız uzun diye yapıo bırde kızda cocukya birtane fotografını bıle arkadaslarına acık yapmıyor butun fotografları herkese acık. Ben ise hersey normalmıs gibi davranmaya calısıyorum sosyal medyada hıcbir sekilde sitem dolu üzgun mutsuz bırşey paylasmıyorum yaza düğünleri var ben nasıl yapacam arkadaslar nolur yardım edin unutmayı cok istiyorum unutamıyorum.. Onunda hiç aklına GELMİŞMİYİMDİR.? Hic ÖZLEMMİŞMİDİR ? YAPTIKLARINI PİŞMAN OLUR mu? AH ettim gercekten ettiğm ah tutar mı? 2 aydır aralıksız hergece aglıyorum
giden de özler.. kendimden biliyorum fena özler..

Evet aklına gelirsin ve evet özler de..
Ama sana tavsiye bakma profillerine.. Hatta hepsini engelle o bakarsa seni göremesin. O zaman daha çok meraklanır.. Bence kesin girip bakıyordur o da... Senin ne iyi ne kötü hangi durumda olduğunu bilememek onu daha da meraklandıracaktır..
Bırak görme, kendini de gösterme. Dönerse de AFFETME!
engellemesin bence, çünkü hiç görmezse temelli unutur.. ama böyle arada bir bakınca aklı kalır.. bende eskiden engellerdim hemen ama artık engellemiyorum, bırakıyorum görsün..

Böyle şerefsizlerden uzak durmayı ögrenmen ıcın ıyı bır fırsat olmus bu durum..Baksana anası da oglu da hayırsızmıs..Sen merak etme evlılık askı öldurur evlensınler görsunler gunlerını..Davulun sesı uzaktan hoş gelır..Hele de aldatılmayla kurulan yuvada cok mutlu olunacagını sanmıyorum...Ama bı gun gelecek beklıyım dıye ASLA vakıt kaybetme..
İnan hayatta öyle acı olaylar var kı ask acısı en hafıf en basıt yara..Gözyası dökmene asla degmez ..Acıyla kaybedecegın guzel gunlere de degmez..
Hanı dersın ya dıyete baslayacagım ama haftaya baslıyım dıye dıye ertelersın ya; bu da onun gıbı ayaga kalkcam ve hayata devam etcem dersın erteler durursun..Sakın erteleme hemen hayatına basla kaldıgın yerden yalnız ama GÜÇLÜ devam et..
Gercekten evlilik askı öldürürmü? Yoksa askları daha mı kuvvetli olacak? Cocukları olacak belki.. Ona aadayacak bütün hayatını cocugunun annesi olacak bana oladar agır mesajlar attı ki annesiben birtanesine bile cevap vermedim ALLAH a bıraktm sadece ama kadın dedi zaten ben sana daha neler yapcam bak sen diye kadın cok fenaydı gösteril meraklısı bı kadun

merhaba canım sana bi kitap önerisinde bulunucam nacizane... tavsiye ediyorum, hemen alıp okumalısın, çok iyi gelicek...

Eklentiler

• erdal-demirkiran-1.webp
    erdal-demirkiran-1.webp
    44 KB · Görüntüleme: 100
Gercekten evlilik askı öldürürmü? Yoksa askları daha mı kuvvetli olacak? Cocukları olacak belki.. Ona aadayacak bütün hayatını cocugunun annesi olacak bana oladar agır mesajlar attı ki annesiben birtanesine bile cevap vermedim ALLAH a bıraktm sadece ama kadın dedi zaten ben sana daha neler yapcam bak sen diye kadın cok fenaydı gösteril meraklısı bı kadun
Zaten kadın kötuymus sızın evlılıgınız de yurumezmıs boyle dusun..Sen zaten evlenene kadar umut edeceksın dönmesını bekleyeceksın acı cekeceksın..Bence evlendıkten sonra zaten vazgecmen gerekecek..Onun suan ne hıssettıgını bılemezsın ama sana nıspet ıcın o fotografları koymadıgına emın ol,öncelıkle kendınden pay cıkartmayı bı kenara bırak..Sen eskı sevgılı oldun ve kabullenmekten baska caren yok..Evlılık tum büyüyü bozuyor ben buna emınım ..Çocugun oldugu surec de butun evlılıklerın sınav zamanı gıbı bırsey dısardan görundugu gıbı tozpembe degıl evlılık hayatı zaten burdakı dertlerı oku anlarsın....Yanı sana tavsıyem;o ne dusunuyor ya da benı sevıyor vs dıye dusunmeden bır an önce yol alman ve unutup kabullenmen..Basta oyle bır kaynanan olmadıgına dua ederek basla..

Back
X