Gidenin dönme ihtimali

civcivgunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
112
27
28
28
1.5 aydır ayrıyız. Benden sudan sebeplerden dolayı ayrıldı. Çok emek verdim hep yazdım ama her seferinde daha acımasızdı. Benim hayatıma devam etmem gerektiğini kendisinin de karşısına biri çıkarsa duygusal bakmayıp hayatına dahil edeceğini söyledi. Çok ama çok emin konuştu. İstemiyorum dönmem kimse beni yolumdan döndüremez falan dedi
Aramasını isterim. Tekrar birlikte olmak için değil ama benin kocaman sevgimi hor gördüğü için pişman olmasını çok istiyorum
Çok büyük konuştu kendinden aşırı emin aradan baya zaman da geçti ama pişman olma ihtimali var mı sizce
Başınızdan böyle bir olay geçti mi veya tanık oldunuz mu ? ( lütfen yargılamayım tekrar birlikte olur muyuz umuduyla sormuyorum sadece beni bu kadar üzdü pişman olup dönebilir mi onu merak ediyorum

Döneceği varsa döner zaten , seneler sonra bile dönebilir ama dönse ne fark edecek siz eskisi gibi olmazsiniz. Birini gereksiz yere uzup te pişman olmayan görmedim illa ki oluyor ama siz takilmayin , pişman olsun isteği de en çok sizi yıpratır , ne hali varsa görsün.

Döneceği varsa döner zaten , seneler sonra bile dönebilir ama dönse ne fark edecek siz eskisi gibi olmazsiniz. Birini gereksiz yere uzup te pişman olmayan görmedim illa ki oluyor ama siz takilmayin , pişman olsun isteği de en çok sizi yıpratır , ne hali varsa görsün.
Eskisi gibi olmaz biliyorum onu istemiyorum artık sadece pişman olsun yaptıkları yanına kalmasın istiyorum

Eskisi gibi olmaz biliyorum onu istemiyorum artık sadece pişman olsun yaptıkları yanına kalmasın istiyorum
Ama pişman olsun diye beklemek yine sizi üzer , emin olun ki bir gün pişman olur size haksızlık etti ise. Belki haberiniz olur ,belki olmaz ama o pişman olur. Sadece siz bunu bekleyerek gunlerinizi heba etmeyin.

Neden pişman olsun istiyorsun ki , sil kafandan , yeni ilişkilere de kapatma kendini ,şans ver .. bırak giden gitsin ,bir daha pişmanlığını bildirmek için bile dönmesin .onu beklemediğini hissetsin ,biraz sarsilsin. Pişman olursa görür ,duyarsın zaten ..ölmüş adamın dirilmesini beklemek gibi birşey seninki .

Bakın anlamıyorsunuz ben onunla tekrar olayım umuduyla yazmadım sadece bana çok çektirdi kendisi bir gün ne kaybettiğikaybettiğini anlayıp dönet mi onu soeuyorum . dönse de kabul etmeyeveğim otası ayrı Daughter of your father, post: 56810304, member: 800636"]Neden pişman olsun istiyorsun ki , sil kafandan , yeni ilişkilere de kapatma kendini ,şans ver .. bırak giden gitsin ,bir daha pişmanlığını bildirmek için bile dönmesin .onu beklemediğini hissetsin ,biraz sarsilsin. Pişman olursa görür ,duyarsın zaten ..ölmüş adamın dirilmesini beklemek gibi birşey seninki .[/QUOTE]

Çok iyi anlıyorum ben seni. Bizzar yaşadığım duygular. Bende senin gibi dönsün ama barışmam diyodum. Döndü pişman oldu yalvardı. İyice kötü oldum. Emin ol affetmeyeceksen dönmemesi daha hayırlı.

Bizim 1.5 ay oluyor geçen haftaya kadar hep yazdım ama dönmezmiş o. Kendi istemedikten sonra kader falan da hayalmiş öyle söyledi. Büyük konuştu
İşte sen peşinden koştuğun için havalara sokmuşsun o yüzden öyle konuşmuş. Ben 2 ay hiç muhatap olmadım heryerden sildim tamamen çıktım hayatından yani.

Çokkk büyük konuştu asla pişman olup dönmez
Orasını bilemem ama bence sen hayatına bak bi an önce . İnan terk ettikten dönmesi hiç birşey ifade etmiyor. Yani için de soğumuyo , diyeceğin şeyler varsa onları da diyemiyon dediğim gibi dönmemesi daha hayırlı.

Orasını bilemem ama bence sen hayatına bak bi an önce . İnan terk ettikten dönmesi hiç birşey ifade etmiyor. Yani için de soğumuyo , diyeceğin şeyler varsa onları da diyemiyon dediğim gibi dönmemesi daha hayırlı.
Ben onun beni üzüğü için pişman olmasını istiyorum yoksa zaten istemiyorum

Hata etmişsin aramakla. Adamı resmen havaya sokmuşsun.
Onunla iletişimini tamamen kesmelisin. Sosyal medyadan her yerden sil onu.

Sana dönmesini istiyorsan bunları yapmalısın.

1.5 aydır ayrıyız. Benden sudan sebeplerden dolayı ayrıldı. Çok emek verdim hep yazdım ama her seferinde daha acımasızdı. Benim hayatıma devam etmem gerektiğini kendisinin de karşısına biri çıkarsa duygusal bakmayıp hayatına dahil edeceğini söyledi. Çok ama çok emin konuştu. İstemiyorum dönmem kimse beni yolumdan döndüremez falan dedi
Aramasını isterim. Tekrar birlikte olmak için değil ama benin kocaman sevgimi hor gördüğü için pişman olmasını çok istiyorum
Çok büyük konuştu kendinden aşırı emin aradan baya zaman da geçti ama pişman olma ihtimali var mı sizce
Başınızdan böyle bir olay geçti mi veya tanık oldunuz mu ? ( lütfen yargılamayım tekrar birlikte olur muyuz umuduyla sormuyorum sadece beni bu kadar üzdü pişman olup dönebilir mi onu merak ediyorum
Canım üzme kendini inan değmiyor. 3 senelik iliskim vardı ben de cok emek verdim bir anda terkedilmiştim 2 ay sonra döndü bin pişman bi şekilde yalvardı günler boyu başka sehirdeydim geldi yalvardı evlenelim dedi. Yani hatan yoksa illaki dönüyorlar fakat tavsiyem arama ben asla aramadım mesaj atmadım kötü lafta etmedim hicbir sekilde haber alamadı eğer ararsan dönmez bu hep böyledir....

canıım öncelikle kişi kendini bilerek konuşursa büyük konuşmuş olmaz.
benimde zamanında ortaklaşa kararla ayrıldığım birisi vardı. aynen bende dedim gelsin kendisiyle devam etmem diye. insanlar büyük konuşma dediler neyse bu kişi geldi geldiği gibi ben postaladım. yine gelse yine postalarım.

pişmanlık konusuna gelince Allah tan bunu iste gelsin pişman olsun de.
mesela benim yine başka bi adamdan ayrılmam olmuştu beni terk etmişti. tabi benim için bu hiç iyi olmamıştı seviyordum hak etmemiştim de. dedim ki Allah ım gelsin peşinden koşsun ama ben ona dönüp bakmayım. neyse aradan bi iki sene geçti geçmedi tam tamına bir iki sene peşimden koştu bende dönüp bakmadım bile :D

sen kendini üzme yeniden başla salla peşinden koşmaları bile sorun. şuan duygulların etkisinde böyle istiyosun ama soguyunca unutunca gelirse bide gelmesini çekersin demedi deme.

hayata kısa, erkek çok :)

Back
X