Gidenleri Uğurlama

Kırgınligim geçmez ama soğudum çok soğudum kaç yıllık dost ayıp bir kere. Yanimda olmamak ne demek? Ben bir merhabaligim olan insanlara bile "nasılsın" diye soruyorum derdi varsa dinliyorum. Çok ayıptı, unutmam
Zaten unutmamak lazım, zor zamanlarınızda yanınızda olmayan insanları unutmamak lazım ki olur da donerlerse kapıyı göstermek için yeniden:)

Hep giden oldum. Kimseye eyvallahim yoktur. Iyi niyet gosteririm ama deger gormedigimi anladigim an hayatimda temizlik yaparim ben de bir cok arkadasimi temizledigim bir donemdeyim ferahladim:))) gereksiz insan hayatimizda olmasin zaten.
Sizin durumunuzu az once bir yerde okudum once acinizi yasayin sonra zaten donse de tekmeyi basarsiniz :)))

Hep giden oldum. Kimseye eyvallahim yoktur. Iyi niyet gosteririm ama deger gormedigimi anladigim an hayatimda temizlik yaparim ben de bir cok arkadasimi temizledigim bir donemdeyim ferahladim:))) gereksiz insan hayatimizda olmasin zaten.
Sizin durumunuzu az once bir yerde okudum once acinizi yasayin sonra zaten donse de tekmeyi basarsiniz :)))
Sevgilimden ayrilali 2 ay olmak üzere dönse de bir yol olmaz ama egom oksansa keşke insan istemiyor değil

Kafam serinliyor ama cevremde kimse kalmadı yahu :KK70:dusunsenize dertlesecegim kimse yok burada dertleşiyorum çok yalnızım
Arkadaşlarınızla neden yollarınız ayrıldı.Öyle düşünmeyin sizi gerçekten sevselerdi ne olursa olsun bırakmazlardı.

Back
X