Giderek Kötü Bir İnsan Oluyorum Sanırım.

ramazanda yatılı mısafır mı olur ?
bir de yarım kılo tatlı demıssınız ya hıc yoktan gorgululermıs:))
benım kv dem
bir paket turk kahvesı getırır:)
hem de baska sehırden bıze kalmaya gelırken
Onu kendi içtiği için mi getiriyor :D

Bence öyle düşünmeyin eve gelen misafiriniz olarak düşünün. Birde iftar yemeği vereceksiniz o da ayrı sevap. Böyle düşünürseniz içiniz rahatlar ( ben öyle yapmaya çalışıyorum )

Haklisiniz aslında ama ben bir kere sogudum sanırım bir türlü geri isinamiyorum. Ama hocanın kızına yakışıyor tavrı en sinir olduğum şey. Kaynimda da bolca var.

Haklisiniz aslında ama ben bir kere sogudum sanırım bir türlü geri isinamiyorum. Ama hocanın kızına yakışıyor tavrı en sinir olduğum şey. Kaynimda da bolca var.
1 Günden bişey olmaz bence çok takmayın. Taktıkça moraliniz bozulur.

Bize de her sene baba tarafı yazlığa kalmalı gelir bikaç günlüğüne.. Zaten sevmeyiz, sevmediğimizi de hissettiririz ister istemez aslında ama babamın hatrına gelmeyin etmeyin de diyemeyiz. Sevmeyince zaten her şey göze batar. Bir geliyolar elleri kolları bomboş. Hani desen ki kendilerini misafir olarak görmüyolar, aileden bir birey gibi görüyolar ondan gerek görmüyolar diye anlarız. Ama madem öyle kalk da iki işin ucundan tut, evinde tek öğünle gününü bitirirken bizde beş öğün yemek yemesini biliyosun derler adama. Konu iş yapmaya gelince misafir oluverirler birden. Öyle gelmeyin etmeyin de denilemiyor ne yazık ki.. Siz de lütfen kusursuz ev sahipliği yapcam diye kendinizi paralamayın ki biraz rahatsızlık duysunlar.

Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.

Bize de her sene baba tarafı yazlığa kalmalı gelir bikaç günlüğüne.. Zaten sevmeyiz, sevmediğimizi de hissettiririz ister istemez aslında ama babamın hatrına gelmeyin etmeyin de diyemeyiz. Sevmeyince zaten her şey göze batar. Bir geliyolar elleri kolları bomboş. Hani desen ki kendilerini misafir olarak görmüyolar, aileden bir birey gibi görüyolar ondan gerek görmüyolar diye anlarız. Ama madem öyle kalk da iki işin ucundan tut, evinde tek öğünle gününü bitirirken bizde beş öğün yemek yemesini biliyosun derler adama. Konu iş yapmaya gelince misafir oluverirler birden. Öyle gelmeyin etmeyin de denilemiyor ne yazık ki.. Siz de lütfen kusursuz ev sahipliği yapcam diye kendinizi paralamayın ki biraz rahatsızlık duysunlar.

Sırf bu yüzden yazlık aldırmıyorum eşime
Zaten iznimiz az onda da gider bir otelde kalırız. Bu aile varken beni sinir hastası ederler. Eve de hiç dokunmayacagim varsın pis ve dağınık olsun. Biz yabancı miyiz canım :halay:

Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.

Ah reddetmeyi bir basarsam. Gerçi yavaş yavaş öğreneceğim bazı şeyleri sanırım.

inanmıyorum nasıl yaptın. Ben yapmak istesem bile yapamam, beceremem.

Offf ya yarın 10 saat mesafeye gidiyoruz kv lere. Eşimin tüm akrabaları orda. Çocuklara kıyafet ufak tefek hediyeler aldık. Birer gün kardeşlerinde kalırız. Tırstım ya acaba onlar da böyle mi düşünüyor ki. Kardeş insanın canı evlenince bir gün misafirlik bile sıkıntı oluyor demek.

Madem onlar seni arama zahmetinde bulunmadılar sen onları ara kibarca rahatsız olduğunu yada başka bi işin olduğunu söyle ben musait olunca sizi davet ederim de. Bi de başka bi zaman laf arasında davetsiz habersiz misafir sevmediğini söyle onlar piskinse sen de öyle ol emin ol bi adım geride dururlar sen böyle tavrını belli edersen.

inanmıyorum nasıl yaptın. Ben yapmak istesem bile yapamam, beceremem.

Kalkmis sadece kendi de degil milletide toplamis mesaj atiyor sunu bunu topladim geliyoz biz diye. Cildirdim esime soylettirdim bunu iptal etceksin diye esim kibarca red ettikce israr etmeye devam etti resmen esimde zor durumda kaldi daha 5 aylik evliydik o zamanlar ve ilk dogum gunuydu esimin (icine sictilar) birlikte oldugumuz. Boyle terbiyesiz pislik insanlara haddini bildirceksin. Esim onlari agirlasaydi vallahi defokur giderdim. Ustunden bunca zaman gecti hala anlatirken taze gibi sinirlerim bozuluyor.

Offf ya yarın 10 saat mesafeye gidiyoruz kv lere. Eşimin tüm akrabaları orda. Çocuklara kıyafet ufak tefek hediyeler aldık. Birer gün kardeşlerinde kalırız. Tırstım ya acaba onlar da böyle mi düşünüyor ki. Kardeş insanın canı evlenince bir gün misafirlik bile sıkıntı oluyor demek.

Ben size kötü örnek olmayayim. Bir günlük misafirlik sıkıntı değil ama çifte standart sıkıntı. Benim üzüldüğüm nokta benim ailem bu rahatlıkla evime gelemezken onların bu rahat tavırları, Pintilikleri, hep herşeyin en iyisine ben layigim diğerleri tu kaka tutumları. Anlayacağınız soğuttular beni kendilerinden.

En nefret ettiğim şey evin hanimindan habersiz gelinmesi... Ben olsam direk yarın müsait değilim şu gün gelin derdim ki benim evimle ilgili planlarının bana göre olması gerektiğini anlasınlar...

Back
X