Giderek Kötü Bir İnsan Oluyorum Sanırım.

Kızlar merak içindeyim. Şimdi aradılar. Geliyoruz biz tatlıyı alacağız siz almayın diye. Bakalım geleneksel tatlı mı yoksa bir sürpriz mi bizi bekliyor :KK70:

Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.
Eşin birşey demedimi böyle yapmana kızıp küsmedimi mesela?ben görümcemin iftar davetine gitmedim diye günlerce surat yaptı...öyle pasta alıp gelecek yok dicem owwww...varsa bunun bir yolu yordamı öğretin arkadaş.

ayy o ne yaa. fazla ilgilenme geldiklerinde, tekerrür etmesin 1. sine sabret de 2. olmadan önlem alın gelmesinler. gelen şekerpareninde hepsini siz yiyin onlara vermeyin bitti bana anca yetti deyin :olamaz:

Eşinin kardeşi nolacak bir gunden..Benim kardeşim abla yarın sana geliyorum , kalicam dese sevinirim..Eşinden izin almak zorundayım mesela? Sonuçta duzenimizi etkilecek bir zaman değil..

Eli dolu gelse nolur,gelmese nolur? Ailesi o yasina kadar gorgu kurallarını ogretemediyse , senin kendini yormana gerek yok.

Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.

Senin yaptigin ayrı terbiyesizlik..Mesafe koymakla saygısızlıgı karıştırmamak lazım..

Evet durum bu. Esimin ailesinin rahatligi beni sinir ediyor. Birazdan sehirdisindan gelen kaynim, eltim ve çocukları yatılı olarak bize gelecek. Üstelik ben daha buyrun bile demeden yarın sizde kalacağız yatili dediler. Aradım gelirken kv de getirin diye uzun zamandır gelmemişti demesinler mi biz söyledik ama gelmeyecek diye. Ya ben kimim değil mi teklifimi beklesinler. Calisiyorum zaten çok becerikli birisi de sayılmam yemeğe dışarı çıkacağız yok efendim eve söyleyelim diyorlar. Cesursincap sen de yanina şunları yaparsin. Pintilikleri de ayrı sinir. Her seferinde yarım kilo şekerpare getirirler utanmadan. Durumları yok desem değil. Başkasının çocuğu terbiye görmemiş aşırı şımarık derler kendi çocukları ise sadece meraklı yoksa çok akıllı! Ay bir de eşimin kardeşinin küfürlü konuşma alışkanlığı var. İmdat diye bagiracagim az kaldı. Of ya çok dolmuşum.
Ben bu kadar rahat davranan birisine karşı daha rahat davranıyorum. Diyorum ki"aa canim kendi eviniz gibi takılın, ne isterseniz yapin lütfen. Misafir değilsiniz siz." Malzemelerin yerini kısaca özetle tamam işte :)

Senin yaptigin ayrı terbiyesizlik..Mesafe koymakla saygısızlıgı karıştırmamak lazım..

Birinin evine davet edilmedigin halde kendinle birlikte milletide toplayip emri vaki yapip gelmeye calismak bence en buyuk terbiyesizlik 1 saat onceden bile haberim yoktu ben 10 kisiyi agirlamak icin 7/24 hazirlikli olamam. Kimse kusura bakmasin.

Eşin birşey demedimi böyle yapmana kızıp küsmedimi mesela?ben görümcemin iftar davetine gitmedim diye günlerce surat yaptı...öyle pasta alıp gelecek yok dicem owwww...varsa bunun bir yolu yordamı öğretin arkadaş.

Eşim beni zorla kimsenin davetine goturmez. Bende öyle. Birbirimize sorariz gitmek istiyor musun diye.
Pasta mevzunda arada kaldi baya ben baya sert ciktim kirildi bana gonlunu aldim oyle uzatilmadi konu.
Sonucta ablasi iyi biseyde yapmak istese akil var mantik var davet edilmedigin eve kendisi yetmiyormus gibi pesinede milleti takarak eve gelmeye calismak mantikli mi? Inan 1 saat onceden bile haberim olsaydi amenna. Direk mesaji yapistirdi biz geliyoruz diye. Ben onca kisiyi agirlamak icin hazirolda beklemiyorum sonucta buyuk saygisizlikti yaptiklari. Bunu esimde anlayabilecek kapasitede kirilsa bile.

Kızlar merak içindeyim. Şimdi aradılar. Geliyoruz biz tatlıyı alacağız siz almayın diye. Bakalım geleneksel tatlı mı yoksa bir sürpriz mi bizi bekliyor :KK70:
benim kv de arayıp ben Bi çeşit tatlı yapıyorum sen Bi çeşit eksik yap der, ya hu n'olur sanki bende yapayım sende getir, arayıp dile getirmesine sinir oluyorum:kızgın:zaten tamam deyip yine bildiğimi okuyorum oh olsun:63:

ayıp ya ayıp. bide ovunuyorsun.

konu sahibi bir gün eşinin hatrina katlanacaksin. kimsenin eşi dostu akrabasi mukemmel degil. sabrediyoruz. bizlerde mukemmel degiliz neticede. burdan verilen gazlarla hareket edersen ilerde çok uzulursun.

benim kv de arayıp ben Bi çeşit tatlı yapıyorum sen Bi çeşit eksik yap der, ya hu n'olur sanki bende yapayım sende getir, arayıp dile getirmesine sinir oluyorum:kızgın:zaten tamam deyip yine bildiğimi okuyorum oh olsun:63:
kadin sen az çeşit yap diye soyluyor gene yaranamiyor. hep kaynanalar suclu degil sanki bazen biz cok alinganiz. birde oh olsun demissin. ona niye oh oluyor o gelir yaptığın cesitten yer. sen yoruldugunla kalirsin. sana oh olur yani.

Back
X