- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
Kızlar merak içindeyim. Şimdi aradılar. Geliyoruz biz tatlıyı alacağız siz almayın diye. Bakalım geleneksel tatlı mı yoksa bir sürpriz mi bizi bekliyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizde sizin ablanızaveya annenize babanıza böyle yaptımı
Afiyet olsunYarım kilo şekerpare ama bu sefer sürpriz yanında dondurma da var![]()
Eşin birşey demedimi böyle yapmana kızıp küsmedimi mesela?ben görümcemin iftar davetine gitmedim diye günlerce surat yaptı...öyle pasta alıp gelecek yok dicem owwww...varsa bunun bir yolu yordamı öğretin arkadaş.Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.
Bilmem ki
Kendi kahvaltı snrası muhakkak içer aaa hiç aklıma gelmedi belki de ondan
Vay beeee şimdi iyice kıl oldum heee :)))tabi ki ondan, ya sende yoksa kahve? Kadın kahvesiz mi kalsın?
![]()
Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.
Ben bu kadar rahat davranan birisine karşı daha rahat davranıyorum. Diyorum ki"aa canim kendi eviniz gibi takılın, ne isterseniz yapin lütfen. Misafir değilsiniz siz." Malzemelerin yerini kısaca özetle tamam işte :)Evet durum bu. Esimin ailesinin rahatligi beni sinir ediyor. Birazdan sehirdisindan gelen kaynim, eltim ve çocukları yatılı olarak bize gelecek. Üstelik ben daha buyrun bile demeden yarın sizde kalacağız yatili dediler. Aradım gelirken kv de getirin diye uzun zamandır gelmemişti demesinler mi biz söyledik ama gelmeyecek diye. Ya ben kimim değil mi teklifimi beklesinler. Calisiyorum zaten çok becerikli birisi de sayılmam yemeğe dışarı çıkacağız yok efendim eve söyleyelim diyorlar. Cesursincap sen de yanina şunları yaparsin. Pintilikleri de ayrı sinir. Her seferinde yarım kilo şekerpare getirirler utanmadan. Durumları yok desem değil. Başkasının çocuğu terbiye görmemiş aşırı şımarık derler kendi çocukları ise sadece meraklı yoksa çok akıllı! Ay bir de eşimin kardeşinin küfürlü konuşma alışkanlığı var. İmdat diye bagiracagim az kaldı. Of ya çok dolmuşum.
Senin yaptigin ayrı terbiyesizlik..Mesafe koymakla saygısızlıgı karıştırmamak lazım..
Eşin birşey demedimi böyle yapmana kızıp küsmedimi mesela?ben görümcemin iftar davetine gitmedim diye günlerce surat yaptı...öyle pasta alıp gelecek yok dicem owwww...varsa bunun bir yolu yordamı öğretin arkadaş.
Afiyet olsun
Allah sabır ve kolaylık versin![]()
ayy o ne yaa. fazla ilgilenme geldiklerinde, tekerrür etmesin 1. sine sabret de 2. olmadan önlem alın gelmesinler. gelen şekerpareninde hepsini siz yiyin onlara vermeyin bitti bana anca yetti deyin![]()
benim kv de arayıp ben Bi çeşit tatlı yapıyorum sen Bi çeşit eksik yap der, ya hu n'olur sanki bende yapayım sende getir, arayıp dile getirmesine sinir oluyorumKızlar merak içindeyim. Şimdi aradılar. Geliyoruz biz tatlıyı alacağız siz almayın diye. Bakalım geleneksel tatlı mı yoksa bir sürpriz mi bizi bekliyor![]()
ayıp ya ayıp. bide ovunuyorsun.Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.
kadin sen az çeşit yap diye soyluyor gene yaranamiyor. hep kaynanalar suclu degil sanki bazen biz cok alinganiz. birde oh olsun demissin. ona niye oh oluyor o gelir yaptığın cesitten yer. sen yoruldugunla kalirsin. sana oh olur yani.benim kv de arayıp ben Bi çeşit tatlı yapıyorum sen Bi çeşit eksik yap der, ya hu n'olur sanki bende yapayım sende getir, arayıp dile getirmesine sinir oluyorumzaten tamam deyip yine bildiğimi okuyorum oh olsun
![]()