• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giderken bana dedi ki....

banada ben kimseyi mutlu edemem ömür boyu evlenmiycem ayrılalım demişti
SONUÇ: bir buçuk yıllık evliyiz birde bebişkomuz var elinden gelen herseyi yapmaya çalışıyor ii bi koca sayılır birde çok anacı olmasa kaydirigubbakcemile

Aaa canim zamaninda super(!) konusmus...ama onemli olan Hatice degil netice ...mutluluklar hep sizinle olsun..kaydirigubbakcemile3

anlıyorum ama onaylamıyorum dedi.-tatlicadiarzu-

onaylamadıktan sonra anlamamın ne anlamı var.

en azından bitti demiş sizinkiler benim ki buna bile gerek duymadı sanırım bitti deme gereği bile duymayanlarda var ... kim ki bu erkekler ya nekadar içimizi acıtcaklar daha...

''4.sınıfım ben,gidiyorum,önünde çok güzel yıllar var ama ben yanında olamıyacağım... üzülceksin... üzülmeni,kırılmanı istemem... '' dedi pzt günü...sonuç ne mi,çrş günü eski haline döndü,yine gözleri tepemde...anlayamıyorum gitti mi,gitmedi mi :S

herkesin vardır elbet yürekte iz bırakmıs, birilerinin giderken söyledigi "noktası konulmus son cümleleri".....

genelde hos-ca-kal derler ve giderler..yüregin kan damlalarını akıtmaya başlar ,yanarsın "hiç böylesine deli yanmamıscasına"

kimin söyledigi hiç farketmez cünkü acısı aynı tadi verir damaga..hüznün yürege düşüş hikayesi aynıdır...

kimi sevgilidir,kimi ana,baba,..kimi dosttur...kimi evlat,eş...

"hoscakal derler ve giderler..."

unutulmaz asla o son söylenen tadı damagı kurutan "vurgun cümleler"....

kimisiyle hala görüşürüz konusuruz ama yürekte bitmiştir dudaklarından dökülen "o" cümlesiyle...

mürekkebimdeki bu kelimelerim birseyler hatırlattı mı size..peki paylasmaya ne dersiniz?

giderken bana dediki............................hadi doldurun bakalım bu satırlarıyerimseniben...

nedense bu yazı bana kib hatırlattı =(

“Kendine iyi bak” bir veda degil elveda cümlesidir çogu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasini gizler içinde...

"Kendine iyi bak." Çünkü bundan sonra ben yaninda olmayacagim. Olamayacagim. Istesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmani istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.“

“Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden baskasi olmayacak yaninda sana bakacak. Ben olmayacagim. Kendine iyi bak ve beni düsünme. Çünkü ben de seni düsünmeyecegim artik. Arama sakin beni, yazma, çünkü ben yazmayacagim. Sil beni yüreginden, çünkü ben silecegim. Fakat, yasanilan, paylasilan güzel seyler hatirina sana yürekten mutluluklar diliyorum. Ve ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum.”

"Kendine iyi bak. Aramizda geçen herseye ragmen benden sonra iyi oldugunu bilmeyi tercih ederim. Aslinda bilmem çok önemli degil, iyi oldugunu varsayacagim ben. Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum ben, seni kendinle basbasa, yapayalniz birakiyorum ben. Biliyorum kendini birakacaksin benden sonra, o yüzden iyi bak diyorum. Aslina bakarsan, çok da fazla umursamiyorum."

"Kendine iyi bak derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu. Çünkü onlari ayirmak, eti tirnaktan ayirmak gibidir. Kolay kolay kopamaz onlar, süreç çok aci vericidir, yürek parçaliyicidir. Her seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine “Kendine Iyi Bak” gözleriyle ayrilirlar. Ta ki umut da, sevgi de tükeninceye kadar…Ta ki son elveda mezar sessizligine bürününceye kadar…"

Tutkunun ötesinde sevenler, bir kez “Kendine Iyi Bak “ derler ve giderler. Onlar eti tirnaktan ayirmak yerine ölümü yeglerler. Onlar bu aciyi bir kezden fazla kaldiramayacaklarini bilirler.

"Kendine iyi bak" derler ve giderler. Bu sözlerin içinde ihanet yok, hiç bir zaman olamaz derler ve giderler. En büyük ihanet degil midir aslinda seni seveni, ihtiyaci olani yüzüstü birakip gitmek. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Seni suskunluga mahkum edip giderler. Seni parçalara ayirip, en büyük parçayi yanlarina alip giderler. Seni senden alip giderler.

Daha kötüsü suçlayamazsin onlari tüm bunlar için. Kendine iyi bak deyip gidenin geçerli bir nedeni vardir elbet. Suçlatmaz kendini. Savasmadiklari için kizarsin ama suçlayamazsin. Savasmislarsa, yenildikleri için kizarsin ama suçlayamazsin. Yenildigin için kizarsin ama suçlayamazsin… Ayriligin kaçinilmazligina inandirir seni, kendine iyi bak derler ve giderler. Elinden umutlarini, düslerini, sevgilerini alip giderler. Bir tek anilari birakirlar geride, bir de hatirladikça gözyaslarina bogulasin diye unutulmayan nagmeler.

Arkalarina bakmadan çekip giderler eger yalniz kalmissan, çünkü insafsizliklarini görmek istemezler. Hersey o saniye orada bitsin, kapansin bu sayfa isterler. Bitti diyemedikleri için, kendine iyi bak derler. Kirildim ve affedemiyorum; diyemedikleri için kendine iyi bak; derler. Seni istemiyorum artik, hayatimdan çikaracagim ama bil ki hiç unutmayacagim; diyemedikleri için kendine iyi bak derler. Biliyorum çok kanayacaksin ama daha iyisini yapamiyorum; diyemedikleri için kendine iyi bak derler. Vicdanlarini rahatlatmak için kendine iyi bak derler, çünkü o kan uzun süre akacaktir ve o yara asla kapanmayacaktir, bilirler.

"Kendine iyi bak" bir noktadir çogu zaman. Kendine iyi bak deme bana, sadece kötülükler noktalansin isterim ben. Oysa sen iyisin… Sen gözümdeki isik, dudagimdaki tebessüm, sen içimdeki sevinçssin. Sen hayatima renk katan, sen yüregimdeki çarpinti, sen hayatimdaki nesesin. Sen yolumu aydinlatan, sen dert ortagim, sen gönül yoldasim, sen bir tanesin. Kendine iyi bak deme bana. Nokta koyma.

Keske böyle yasanmasaydi bazi seyler, keske affedebilsen beni, keske ben de affedebilsem… Keske döndürebilsek zamani geriye. Keske bugünkü aklimizla yasasak herseyi bastan. Nafile... Ama yine de, gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi? Sen eksikken, ben nasil tam olurum? Senden kalan boslugu kimlerle doldururum? Savassak, aramiza giren seytanla olmaz mi? Hani büyük asklar her türlü engeli asardi, hani gerçek dostluklar her sinavi geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanirdi? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek degerler vardi? Hani en büyük zaferler, en kanli savaslarin ardindan kazanilirdi? Bunlarin hepsi yalan mi? Sahiden..., gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi?……….

Peki o zaman... Senin istedigin gibi olsun... Öyleyse...Sen de Kendine Iyi Bak.

"Kendine iyi bak" derler, kursunu kafana sikip giderler... ...

''4.sınıfım ben,gidiyorum,önünde çok güzel yıllar var ama ben yanında olamıyacağım... üzülceksin... üzülmeni,kırılmanı istemem... '' dedi pzt günü...sonuç ne mi,çrş günü eski haline döndü,yine gözleri tepemde...anlayamıyorum gitti mi,gitmedi mi :S

mervecim benden sana bi tavsiye olsun bi insan gitmişse bi defa gitmiştir bidaha şans verirsen ilerde deli gibi pişman olursun. 6 yıllık bi ilişkim odu çok ayrıldık her defasında bitti deyip kendi döndü ilk 1 ay süper bidahaki ayrılıkta 3 ay süper bidaha 1 sene ... tam evet düzelmiş değişmiş derken bitti deme gereği bile duymazlar . sen affediip kandırılmalarla kalırsın.
sana böyle diyorum kesinlikle etkilemek istemem çünkü biliyorumki şuan bana bile tekrar gelse affedebilirm onu ama hep kafasına kakmalar ve huzursuzluk bunları kimsenn yaşamasını istemem tam alıştığında sıkılıp giden o olur sonra hep bi umut kös kös bekleyen de biz .
sıkılıp giderler istediklerinde geri dönme hakları hep vardır ama biz ölsekte umurları olmaz onlar istemedikçe , msj atma bana yoksa kötü olur derler , nekadar anlamsız.
tekrar söylüyorum etkilemek istemem seni belki gerçekten değişmiştir ama bu benm fikrim belki ağzım yandığı için bukadar doluyum kusura bakma

giderken bana dediki hep yanındayım dostun olarak herzaman yanında olaacağım dedi ama olmadı ama iyikide olmamış eski sevgiliden dost olmazdı şimdi daha mutluyum ya yeter bana

mervecim benden sana bi tavsiye olsun bi insan gitmişse bi defa gitmiştir bidaha şans verirsen ilerde deli gibi pişman olursun. 6 yıllık bi ilişkim odu çok ayrıldık her defasında bitti deyip kendi döndü ilk 1 ay süper bidahaki ayrılıkta 3 ay süper bidaha 1 sene ... tam evet düzelmiş değişmiş derken bitti deme gereği bile duymazlar . sen affediip kandırılmalarla kalırsın.
sana böyle diyorum kesinlikle etkilemek istemem çünkü biliyorumki şuan bana bile tekrar gelse affedebilirm onu ama hep kafasına kakmalar ve huzursuzluk bunları kimsenn yaşamasını istemem tam alıştığında sıkılıp giden o olur sonra hep bi umut kös kös bekleyen de biz .
sıkılıp giderler istediklerinde geri dönme hakları hep vardır ama biz ölsekte umurları olmaz onlar istemedikçe , msj atma bana yoksa kötü olur derler , nekadar anlamsız.
tekrar söylüyorum etkilemek istemem seni belki gerçekten değişmiştir ama bu benm fikrim belki ağzım yandığı için bukadar doluyum kusura bakma

o bana baktıkça sırtımı dönüp oturuyorum zaten... konuşmaya cesareti yok zaten... benim de tekrar tekrar bişeyleri deneme gibi bi niyetim yok... yani kısacsı düşünmyorum ama elbette ki üzülüyorum .....

bana en çok dokunan şey eski sözlümle ayrılmak istemiştim ogün kararımı sölemiştim ona ayrılmamak için herşeyi yapmıştı kendini öldürmeye bile kalkmıştı.ayrılamadım haliyle.ama akşam olduğunda bir düğüne gtmiştik çıkışta ayrılmk istediğini ve bırakın benmle tanışmayı doğduğuna bile pişman olduğunu söledi.Allah inşallah ii insanlarla karşılaştrr ikimizide dedi.ve gitti.

çok kötü oldum üzülmedim zaten ayrılmak istiodum yürümüodu ama o gün ayrılmak istememesine rağmen akşam nie ayrıldı anlamadım.

kandırıldım resmen o koydu bana

İkimizde birbirimize mutluluklar diledik.
Gelecekle ilgili iyi temennilerde bulunduk....
Ve bunu telefonda yaptık.
Birbirimizin hayatından çıktık...

İkimizde birbirimize mutluluklar diledik.
Gelecekle ilgili iyi temennilerde bulunduk....
Ve bunu telefonda yaptık.
Birbirimizin hayatından çıktık...

Zorda olsa karşılıklı birbirine bu sözleri söyleyebilmek..!Negüzel..!Benim arkadaşım hep kaçtı benden...hep bahaneler...!Neyse bende böyle bir ilişkiden yoruldum...!Oysa ben açıkça son görüştüğümde cesaretimi toplayarak konuşarak zorda olsa bitircektim.Hiç aramadı...!Erkeklerin taktiği sessiz kalmak...!Neyse ben yine de İÇİMDEKİLERİ SÖYLEDİM.MAİL ATTIM...!oNA KIRGIN OLMADIĞIMI KEŞKE AÇIKÇA SÖYLESEYDİN DEDİM.Hoşçakal...!Diye bitirdim.!O ise tenezzül edip iki kelime dahi yazmadı...!SEESİZLİĞE BÜRÜNDÜ...!

bana da yolun açık olsun dedi 2sene ooldu ayrılalı obenden sonra üçüncü kişiyle beraber oldu ama ben hala onu seviyorum:(bu üzüntüyü atlatan arkadaslar nasıl atlattınız yardımcı olursanız sewinirim

o değil ama ben hiç affetmeyeceğimi ve hakkımı da helal etmeyeceğimi söylemiştim.
karşısında tek bir gözyaşı bile dökmeden.
çok koymuş sanırım.
3 yıl sonra mesaj atıp "beni affedebilir misin, hayatım çok kötü gidiyor" dedi
ben de "sana çok teşekkür ederim, sen asla beni şimdiki kadar mutlu edemezdin ve bu kadar sevemezdin
iyi ki hayatımdan çıkmışsın" dedim.
gerçekten bunun için hep şükrederim.

:sm_cool: super demıssın super delikafadulden

bana da yolun açık olsun dedi 2sene ooldu ayrılalı obenden sonra üçüncü kişiyle beraber oldu ama ben hala onu seviyorum:(bu üzüntüyü atlatan arkadaslar nasıl atlattınız yardımcı olursanız sewinirim

ben ılk askımdan lıse1 tayın nedenıyle ayrılmıstık yanı tayınlerı cıktı ve gttıler uzaktan ılıskı yurumuyor yenı bır ortama grmıstı yakısıklı ıdı masmavı gözler bembeyaz ten sımsıyah saclar,malak bıraz ama tıp yerındeydı. kızlar teklıf felan edıomus orda bunu bana söluodu kı ben yanımdanken bıle en yakın arkdsımdan kıskanan bı tıptım.lıse 1 yaz bıttı,unv 1e kdr kmseyle cıkmadım hep aklmdandı zaman zaman barısalm dıe arıodu dayanamıodm max1hfta suruodu allhm nasıl acı cekıodum.ya kendıme etmısım hep kendıme. ama ahtım var ılerde cook mutlu olacagm ve karsısına cıkacagım ıste kaybettıgın hayat vekaybettıgın ınsan demek ıcın. ben onu terketmıs olsamda o benm kdr cabalamadıgını dusundugum ıcın. unv1de bı kız buldu o da 3senedr bırlıkte yasıolar kız bana gecen yıl msj atmıstı eskkı sevgılın yanı benım yenı sevgılım suan yanımda mısıl mısıl uyuyor dıe kaydirigubbakcemile3 kavasakiii dedım bende :D:sm_cool:

bana en çok dokunan şey eski sözlümle ayrılmak istemiştim ogün kararımı sölemiştim ona ayrılmamak için herşeyi yapmıştı kendini öldürmeye bile kalkmıştı.ayrılamadım haliyle.ama akşam olduğunda bir düğüne gtmiştik çıkışta ayrılmk istediğini ve bırakın benmle tanışmayı doğduğuna bile pişman olduğunu söledi.Allah inşallah ii insanlarla karşılaştrr ikimizide dedi.ve gitti.

çok kötü oldum üzülmedim zaten ayrılmak istiodum yürümüodu ama o gün ayrılmak istememesine rağmen akşam nie ayrıldı anlamadım.

kandırıldım resmen o koydu bana

klasık erkk gururu yapmıs nayır sen benı terkedemezsın ben senden ayrılıorum gıbı uff uyuslar ya

kesınlıkleee, gıden 1defa gıder 2.bı sansı vermıceksın cunku olmuyo yurumuo.guven yıtırılmısse bır kere bırdaha eskısı gbı omuo cok yasadım.ılk sevgılımle her hfta ayrılırdık ne oldu foss. bu 2.sı 2.5sene oldu 3-4 kes ayrıldık sogudum kendı ve onun sevgısıne guvenım azaldı.. ıstıkrarlı olalam kızlar ayrılık kararı kolay alınmamalı

Back
X