• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giderken bana dedi ki....

Genelleme doğru değil bence.Ayrılık sonrası tekrar barışıp eskisinden bile daha güzel bir ilişki yaşayanlar da var. Her iki tarafın da kişilik yapısına ve neden ayrılındığına bağlı. Bunları düşünüp ona göre bir karar alınmalı şans verip vermeme konusunda.

çook zaman önce
-seninleyken Allahtan uzaklaştığımı hissediyorum, bir daha sevmeyeceğimi adım gibi biliyorum ama yapamam dedi ve eminim bu sözleriyle asıl o cehennemi garantiledi...
çünkü bu sözleri duymamın tek sebebi izmirli olmam ve başımın açık olmasıydı...
2 yıl sonra ablası aradı açmadım... kaçtı o gemi...

çook zaman önce
-seninleyken Allahtan uzaklaştığımı hissediyorum, bir daha sevmeyeceğimi adım gibi biliyorum ama yapamam dedi ve eminim bu sözleriyle asıl o cehennemi garantiledi...
çünkü bu sözleri duymamın tek sebebi izmirli olmam ve başımın açık olmasıydı...
2 yıl sonra ablası aradı açmadım... kaçtı o gemi...

Ayy şaka gibi..:bbo: Nasıl bir cahilliktir bu böyle.
İyi ki bitmiş ve gemi kaçmış. ömür geçmez böyle yabanilerle.:olmaz:

Ayy şaka gibi..:bbo: Nasıl bir cahilliktir bu böyle.
İyi ki bitmiş ve gemi kaçmış. ömür geçmez böyle yabanilerle.:olmaz:

bi anlatsam onunla olmak için nelere katlandığımı... evet çok şükür ki bitmiş ve hayatıma eşim girdi. ama o zaman artık nefes alamayacağımı düşünüyordum.

o kadar çok gitti ki benden. Her gidişi ayrı bi acıttı, kiminde sadece gidiyorum dedi, kiminde yetmedi "kendini sevdirmeyi başaramadın" bile dedi, en son döndüğünde ben yine hesap sormadan, sitem etmeden kabul ettim ama bi süre sonra kendime yediremedim. ve bu sefer ben giderken O'na "hayatımdan tamamen çıkar mısın?" dedim, yıllar sürdü unutmam ama başardım ve şimdi çok mutluyum. kendimi yeniden sevdirmeyi başardım bu kez...

sen elinden geleni yaptın seni tertemiz bırakıyorum...dedi
bu iş son kere bitiyor bidaha tekrarı olmaz dedim.
tamam dedi ve bitti....

ben de hep giden oldum.birisi hariç.
----- Evliliğe hazır değilim inşallah mutlu olursun dedi.
------iyi ki hazır değilmiş.Allah razı olsun eşimi buldum kaydirigubbakcemile3

valla vicdan azabını hafifletmek için epey bişeyler söyledi ama çok da hatırlamıyorumnaniknaniknaniknanik

K.i.b. mutlu ol. Bugüne kadar hep giden olmuşumdur ama eşimden önce biri gitti sonra dönmek istedi ama artık çok geçti.

"Hiçbir zaman adıma bir şey getirmedin, getirmezsin de biliyorum.
Her anımda yanımda oldun çok teşekkür ederim. Çok iyi bi insansın, buna hiçbirşey diyemem demem de ama bazı şeyler bizi soğuttu ve koptuk.
Bu dünyanın sonu değil.
Yaşattığın her şey için teşekkürler.
Kendine çok ama çok iyi bak, istediğin zaman arayabilirsin." dedi ve gitti.

bitti mi dedim bitti arkadaş kalalım dedi bende olur dedim.bi bidaha da yüzünü bile görmedim.son konuşmamız bu oldumirmirmirmir

bana bitti kendine iyi bak demişti...ama şu an tekrar beraberiz umarım rabbim o ayrılığı bir daha yaşatmaz inş:Saruboceq::

en son söylediği söz

seni hep seven birinin olduğunu unutma kulağına küpe olsun seni çok seviyorum benneyaptımki

Back
X