ben dün oldum gelişmeleri yazarımKimse yaptırmadı mı yani?
ben dün oldum gelişmeleri yazarım
Merhaba bende merak ediyorum sureci. Kimse yazmamis. Memnun kaldinizmi? Ameliyat sonrasi nasildi. Iyilesme sureci ne kadar mesela?geçmiş olsun.
iyisinizdir umarım.
bu konuyu açtıktan sonra 15 gün sonra bende oldum
ama sizin de gelişmelerinizi de merak ediyorum ve bekliyorum.
Valla çok memun kaldım.. Ben gıdımdan çok şikayetçi idim. Parasına puluna bakmadan bodoslama girdim ameliyata.Merhaba bende merak ediyorum sureci. Kimse yazmamis. Memnun kaldinizmi? Ameliyat sonrasi nasildi. Iyilesme sureci ne kadar mesela?
Kime oldunuz birde ameliyat sonrası ne kadar sonra sonucu gördünüz?Valla çok memun kaldım.. Ben gıdımdan çok şikayetçi idim. Parasına puluna bakmadan bodoslama girdim ameliyata.
Kime oldunuz birde ameliyat sonrası ne kadar sonra sonucu gördünüz?
Peki ne kadar sürede iyilestiniz. Agriniz oldumu?Valla çok memun kaldım.. Ben gıdımdan çok şikayetçi idim. Parasına puluna bakmadan bodoslama girdim ameliyata.
ağrım olmadı hiç.Peki ne kadar sürede iyilestiniz. Agriniz oldumu?
ağrım olmadı hiç.
bişektomi de olmak istiyorum aynı doktora.
biraz tuzlu ama ya olmam yada sadece ona olurum diyorum bakalım
siz gıdı mı olacaksınız
tşkler çok geçmiş olsun güle güle kullanın, öncesi haliniz ilk resim mi?Eki Görüntüle 2279848
Eki Görüntüle 2279849
merhaba ilk ve son halim ektedir.Doktorumsa Arif EROĞLU.
pardon son halim ve ilk halim dicektim. Kapalı olan ilk halim yani))tşkler çok geçmiş olsun güle güle kullanın, öncesi haliniz ilk resim mi?
1 gün boynunuzun altında boydan boya tampon gibi bişey oluyor.1gün o şekil kalacak. Sonra cıkartıyorsunuz zaten normal hayatınıza devam ediyorsunuz. Korse veriyorlar onu da akşamları takyorsunuz yatarkenKaç günde insan içine çıktınız. Birde anlaşılıyor mu
Merhaba. 3d lazer lipoliz oldum. Tek seans genel aneztezi altinda yapıldı.Merhaba hangi yöntemle oldunuz? Ben de çene hattım ve kulaklarımın altına doğru olan yanaklarımdan yağ aldırmak istiyorum. V shape yani.
Sonucu yazarmisin.merak ettimben dün oldum gelişmeleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?