N Nsg4186 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Kasım 2019 127 40 18 42 27 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi minekosan #21 minekosan .!.: Valla çok memun kaldım.. Ben gıdımdan çok şikayetçi idim. Parasına puluna bakmadan bodoslama girdim ameliyata. Genişletmek için tıkla... minekosan .!.: Sakin liposuc.. yaptırmayın hem acı hemde sonuç putur putur bir görüntü oluyor. Ama lazer lipoloz öyle değil. Hem sikilasiyorsun hem acı çekmiyorsun hemde kalıcı. 15 ağustosta gidima lazer lipoliz yaptırdım. Tek gittim. Tek geldim Genişletmek için tıkla... Simdi sonuc nasil foto atarmisin.bende 10 gun once yaptirdim.ama daha odemli.dalgalanma varmi sizde.
minekosan .!.: Valla çok memun kaldım.. Ben gıdımdan çok şikayetçi idim. Parasına puluna bakmadan bodoslama girdim ameliyata. Genişletmek için tıkla... minekosan .!.: Sakin liposuc.. yaptırmayın hem acı hemde sonuç putur putur bir görüntü oluyor. Ama lazer lipoloz öyle değil. Hem sikilasiyorsun hem acı çekmiyorsun hemde kalıcı. 15 ağustosta gidima lazer lipoliz yaptırdım. Tek gittim. Tek geldim Genişletmek için tıkla... Simdi sonuc nasil foto atarmisin.bende 10 gun once yaptirdim.ama daha odemli.dalgalanma varmi sizde.