merhabalar öncelikle. bende böyle sitelerden çok yorum aramıştım bu konuyla ilgili. o ndenle yazmak istedim birilerine yardım olur umarım. öncelikle fiyat konusunu söyliyim 14bintl verdim evet çok ama bekledikçe fiyat artıyor. 8500diyen doktor bu fiyatı verdi 8ay sonra. çok daha ucuk fiyat verenler var benim bulabildiğim güvenilir ve en uygun fiyat. fotoyu paylaşan arkadaştan daha çoktu gıdım. 200gr yağ aldılar öyle söylüyüm

10.günüm bugun topaklanmalar dalgalanmalar ve ödem var ama şu an bile bakınca süper görünüyorum diyorum. kendimi bildim bileli gıdılıyım çğnkü. benden alt yanak yağlarından da aldım oldu. lazerle sıkılaştırma işlemi uygulandı sarkma olmasın diye yaşım 29bu arada. diğer doktorlar illa bişektomi de olsun dedi fiyat arttı biri ip askı yapıcam liposuction ile dedi, sarkma olmasın diye ki ip askı geçici bişey biliyorsunuz. ip askıdan sonra sarkmış olucaktım yani. diğerleri uçuk fiyat dedi derken ben kendi doktoruma gittim ve memnunum. ilk iki gün biraz kabus çğnkü korse çok sıkıyor ve gazlı bezler oluyor yüzünüzde uyurken falan nefes aldırmayacak kadar sıkıyordu boğazımı korse ama iki günden sonra bezler alındı sadece korse taktım çok daha rahat bide 2.günde minumum ödem oluyo ve aynadaki görğntü wooouv çenem çene hattım mükemmelmiş aslında! ağrı elbette oluyo ama dayanılmıcak bişi değil kesinlikle. şimdi de ağrım var minimum, hissizlik ve şişkinlik var. bunlar olabilecek şeyler. dediğim gibi mükemmel bişey ödemli bile!!