• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gıdı liposuction/lipoliz

Merhabalar, ben de gıdı liposuction yaptırmak istiyorum bişektomi ile birlikte, İstanbulda duyduğunuz iyi bir doktor var mı acaba?

Bende araştırma içerisindeyim Cem Berkay Sinacı var sanırım ona bakacağım
İnstagramdan şimdi inceledim, çok güzel yapmış çok beğendim, var mı bildiğiniz yaptıran? çünkü burada çok örnek gördüm before-after mükemmel yorumlar iyi ama bunlara güvenerek sonucu hüsran olan vakalar ondan korkuyorum.

İnstagramdan şimdi inceledim, çok güzel yapmış çok beğendim, var mı bildiğiniz yaptıran? çünkü burada çok örnek gördüm before-after mükemmel yorumlar iyi ama bunlara güvenerek sonucu hüsran olan vakalar ondan korkuyorum.
Ben çevremde hiç duymadım ne bu doktoru ne bu işlemi yaptıranı öyle olsa işim daha kolay olurdu o yüzden araştırmamı iyi yapmaya çalışıyorum

Süreç nasıl, sonrasında çok ağrı oluyor mu? Boyun germe beni çok korkuttu herseyi bir anda durdurdum ve burun ameliyatımı da erteledim:(

Süreç nasıl, sonrasında çok ağrı oluyor mu? Boyun germe beni çok korkuttu herseyi bir anda durdurdum ve burun ameliyatımı da erteledim:(
Ben boyun germeden 20 gün sonra burun ameliyatı oldum. Burunda daha zorlandım. Ama ağrım olduğu için değil 2 gün nefes alamamak bende fena yıkım yaptı. Psikolojik olarak zorlandım.

Ağrı çok oluyor mu? Düşününce bu beni çok korkuttu bu nedenle istemedim:(
Şimdi operasyonların hepsinde zorluk var. Ben aşırı ağrı çektim ama herkesde olmaz. Kafadan sakat bir dr a denk geldim. Gıdım hiç yoktu ama operasyon sırasında baktım ki boğazıma boru soktu yağ alıyor. Dedim ne yapıyorsunuz ben istemiyorum. Adam kafasına göre hareket etti. Boynun yarsını gerdi diğer yarısında ameliyatı bıraktı gitti çay sigara molası verdi. Suadiye de klinikte yapıyordu. Kızdım dedim dr nerede. Yarım saat sonra geldi ama bende lokal anestezi etkisi azalmıştı. Çok ağrı başladı. Birde utanmadan sinirlendi. Çok sinirliyim bütün motivasyonum bozuldu demez mi 😀 çok korktum. Tam bir psikopata denk geldim. Çok ani karar verdim ameliyat için. Hiç bir plastik cerrah razı olmamıştı. Bpynumun gergin olduğunu nefes alma sorunu yaşayacağımı deyip ameliyat etmediler. 2024 de ekim ayında Instagram da buldum. Genel cerrah ama aynı zamanda bir sürü estetik ameliyat yapıyordu. İnanın korkudan kontrole bile gitmedim. 5 ay ağzım yamuk gezdim. Dr adı G.T suadiye. İnternet şikayetle dolu. Bu adam sosyal medya hesaplarını kapatmış. Merdiven altı bir yer değildi ama çok da güven verici düzgün bir yer değildi. Ama siz düzgün bir yerde iyi bir işlem yaptırabilirsiniz. Boyun resminizi görebilir miyim yandan ve önden. Boyunda neden rahatsızsınız ? Yaş kaç ?

Ben boyun germe ve alt yüz germe ameliyatı oldum 20.günüm bu ameliyat kolay bende ağrı olmadı ama iyileşme süreci cok uzun.daha önce burun ve meme ameliyatı oldum hiçbirinde bu kadar yıpranmadım.ödemler inmiyor hala çok fazla ve tek kulak arkadında kahverengi leke oldu doktora sordum henuz cevap vermedi.aynı durumunyaşayan varmı

Ben boyun germe ve alt yüz germe ameliyatı oldum 20.günüm bu ameliyat kolay bende ağrı olmadı ama iyileşme süreci cok uzun.daha önce burun ve meme ameliyatı oldum hiçbirinde bu kadar yıpranmadım.ödemler inmiyor hala çok fazla ve tek kulak arkadında kahverengi leke oldu doktora sordum henuz cevap vermedi.aynı durumunyaşayan varmı
Hangi doktora oldunuz ?

Back
X