• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GIDI LIPOSUCTION

Merhaba,
20 Şubatta gıdı yağlarımı aldırdım. Dr.Ayten Zeynalova yaptı. 52 yaşındayım, gıdımda hem yağ vardı hem de fazla deri. Doktor bu işlemi bana pek yapmak istemedi. Yüz germe ameliyatının daha uygun olacağını söyledi. Bu arada kendisi yüz germe ameliyatı yapmıyor. Uzun süre yüz germe ameliyatı düşünmediğim için ısrarcı oldum ve yaptırdım.
Hiç ağrı olmadı, biraz ödem var. Şu andaki görüntüsü bile eski halinden iyi.2 hafta aralıksız korse kullanacağim. Daha sonra da evde olduğum zamanlarda ve yatarken kullanacağım. Tam iyileşme 6 ayı bulabiliyormuş.
İşlemden önce buradaki yorumlara çok baktığım için paylaşmak istedim.

Arkadaşlar tekrardan merhaba bişektomiden memnun musunuz bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım
Ben de tombul yanaklarımdan çocukluğumdan beri mutsuz olduğum için Bişektomi yaptırmayı çok istiyordum. Üç dört doktorla konuştum. İlk doktor yapmadı, buldog yanak görünümünü arttırır daha kötü olur dedi. Diğer doktorlar da Bişektominin yapılmaması gereken bir işlem olduğunu, üst yanakların bişlere bastığını, bişektomi sonrası üst yanakların aşağı gelerek çok kötü bir görüntü oluşturacağını söylediler . Ben yaptırmadım.

Merhaba,
20 Şubatta gıdı yağlarımı aldırdım. Dr.Ayten Zeynalova yaptı. 52 yaşındayım, gıdımda hem yağ vardı hem de fazla deri. Doktor bu işlemi bana pek yapmak istemedi. Yüz germe ameliyatının daha uygun olacağını söyledi. Bu arada kendisi yüz germe ameliyatı yapmıyor. Uzun süre yüz germe ameliyatı düşünmediğim için ısrarcı oldum ve yaptırdım.
Hiç ağrı olmadı, biraz ödem var. Şu andaki görüntüsü bile eski halinden iyi.2 hafta aralıksız korse kullanacağim. Daha sonra da evde olduğum zamanlarda ve yatarken kullanacağım. Tam iyileşme 6 ayı bulabiliyormuş.
İşlemden önce buradaki yorumlara çok baktığım için paylaşmak istedim.
Şu an durum nedir? Özelden eski yeni resim at a şansınız var mı? Ben de ayten zeynalova ile instagramdan konuştum ama korkuyorum. Randevu için haber bekliyor benden. Tavsiye ediyor musunuz

Merhaba, ben yaptırdım. Sakın, sakın, sakın. Çok doğru söylemişler. Herkes memnun gibi bahsediyor ama benim gibi pişman olanlar var mıdır merak etmekteyim. Farklı yollar denenebilir yanak için ama bişektomi çok sakıncalı hiçbir zaman yapmayacağım şekilde ani bir kararla bu ameliyatı oldum. Zamanla, ardından başka işlemler yaptırmak mecburiyetinde bırakmakta.

Olmadan önceki görüntüm çok doğal, güzel ve gençti. Yüzümde müdehale yoktu. İşlemi olduktan bu yana bir sene 5 ay gibi bir süre geçti ve geri dönüşü olmayan bir hata yaptığım için çok pişmanım. Tekrar zamanı geri sarsam asla yaptırmazdım. Keşke geri dönüşü olabilse. Yanaklarım çok da güzelmiş nasıl bu kadar önemli bir kararı çok düşünmeden, cahillikle alabildim, bilmiyorum.

Şu an durum nedir? Özelden eski yeni resim at a şansınız var mı? Ben de ayten zeynalova ile instagramdan konuştum ama korkuyorum. Randevu için haber bekliyor benden. Tavsiye ediyor musunuz
Bende ocak ayında ayten hanımda gıdı oldum ama şununsöyleyim olmasaydımda bişe farketmezmiş ağzımda hafif kayma var sabahları ağzımı toplayamıyorum çok az yağ çıktı birde benden zaten çokgıdım yoktu birde yap alınan yer hala selülitli gibi yani şuan olsa yaptırmazdım 10 üzerinden 6

Selam çok sevindim senin adına sertlik çok fazla oluyor ama korkma ve hergun masaj yapmalısın ben her gün masaj yaptım güzel şekillenmesi için masaj şart hatta benim doktorum cene korsesi vermedi ama başkalarında görmüştüm sonradan keşke bende korse taksaydim diye düşünmüştüm ben takmadım ama sen takabilirsin sekillesine yardımcı olur diye düşünüyorum o sertlik baya sürüyor tam hatirlamasamda 6 ay sonra geçmişti sanırım doktorun kimdi istanbulda misin merak ettim
merhaba gıdı liposactiondan sonra gıdı görüntüsü ne zaman gidiyor tam olarak

merhaba gıdı liposactiondan sonra gıdı görüntüsü ne zaman gidiyor tam olarak
Merhaba onun gitmesi işlemden sonra bayağı zaman alıyor uzun süre sertliği gitmiyor sanki hiç işlem yaptırmamışsın gibi oluyor bir süre dalgalanmalar oluyor yani yaklaşık olarak bir sene sonrasında tam olarak etkisini ben gördüm tabii kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ama altı aydan önce bir seneden önce değişiklik görülebileceğini pek sanmıyorum genel olarak bütün estetik işlemlerde altı aydan önce pek bir sonuç belli belli olmuyor geçen sene bişektomi ameliyat oldum o bile daha şu an yeni oturmaya başladı bir sene sonrasında tam olarak sonuç gördüm hatta bu işlem de daha çabuk sonuç gördüm diyebilirim lipo da hatta bir seneden de fazla sürmüştü sanırım o sertliğini dalgalanmanın gitmesi bir de bende gıdı da Asimetri vardı yani bir tarafımda gıda daha fazla diğer tarafımda daha azdı o yüzden de olabilir belki benim işlemim daha geç oturmuştu ama iyi ki yaptırmışım şu anda gıdı dan yok eğer foto paylaşabilirim yardımcı olması açısından başka bir yardımcı olabileceğim konu varsa sorabilirsin sevgiler

Back
X