- Konu Sahibi elizanelizan
-
Eki Görüntüle 535826 Eki Görüntüle 535828
Tarzınızı bilmiyorum ama söz yüzüğü dediğiniz için, biraz klasik olan iki model yükledim.
Ben olsam tam turumu nişan zamanı seçeceğim alyansıma uygun bir şekilde beğenir ve alırım.
O yüzden sözde daha sembolik bir yüzük olmasınınd aha uygun olabileceğini düşündüm.
İstediğiniz tarzda ince tamturlar zen ve ariş pırlantada mevcut.
kızlar ya cahilligimi bagıslayın tamtur ne demek:26:
Estafurullah canım olur mu öyle şey:)
İlgin yok demek ki:)
Tam tur pırlanta alyans, yani sıralı pırlanta yüzük.
İlk sayfada örneği var.
Canım Bende Senin İçin Birazcık Araştırdım Baktım. İlgnç Olan Var Arasında Bi tanee. Umarım yardımcı Olmuşumdurr..
Eki Görüntüle 535957
Eki Görüntüle 535958
Eki Görüntüle 535959
Ooo süpermiş bunlar cnm ya Allah razı olsunnn.. :)
işte bombeli ve 3-4 sıralı diye bahsttiğim tamtur senin bulduğun ilk resimdeki gibi
3. resimde nişanda tercih edebileceğim bir modell.. Çok tesekkur ederım zahmet edıp arastırmıssınn
kızlar bu alyansların taşlarının düşme ihtimali var mı?:26:
Canım Düşme İhtimali Yok diyemem. Benimde alyansım Bulgari ve full taşlıydı. Amaa taşı düşmüştü açıkcası. Kuyumcuya götürdüm yeni bi tane taş taktı. Yani Demem O ki Taşlı bir şeyin düşmemesi Mucize Olur..
Öncelikle hayırlı olmasını dilerim, Rabbim tamamına erdirir inşallah..
Bende biraz araştırdım, fikir olsun..
Eki Görüntüle 536350
Renli olur mu demişsin, böyle bi tamtur gördüm..
Eki Görüntüle 536351
Eki Görüntüle 536352
Eki Görüntüle 536353
Eki Görüntüle 536354
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Annenizin bence size söylemediği başka bir şey olabilir,evet anneler hisseder ama sebebini de söylemeli.
Zamanla annen de alışır belki. Biraz üzülmüş de olabilir, kıskanmış da olabilir seni. Anneyi bırakıp eşe gideceksin diye. Şahsen benim annem eşimi kıskanmıştı ilk başlarda.
Zaten hemen evlenmeyeceksiniz ki, söz nişan dönemimde birbirinizi, ailen de damat adayını daha iyi tanır, alışır, severler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?