Gidim mi gitmim mi

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
kizlar

Yarina annem ufak bir amaliyat gecircek rahiminde bir yarra alincak.
Biraz uzak oturuyorum mesafemiz 40 dakikalik.
Esime dedim beni birak hastaneye ordan annemi alip evine birakalim perisan olmazsin diye.
Annem tutturdu gelmeyin diye. 4 aylik bebegin var perisan olursun falan. Teyzene soylerim yanimda dursun diye falan. Pekte kimseye anlatmak istemiyor bu durumu. Teyzemede soylemez bana yalan soyluyor gibime geliyor. Hastaneden cikip tek basina evine donucek sanki.
Gelme diyip duruo.

Neyapmaliyim sizce?

Cocugu esine birak kendin git.. ya da vocukla esinbiraksin seni cikacagin zaman esini ara gelip sizi alsin

Tabii ki de gitmelisin

kaç yaşında, açık ameliyat değilse kendi de gider aslında taksiyle falan

Gitmim mi ozaman sizce? Gelme diyip duruyor iste

sürekli arar kontrol edersin, bazı anneler böyle işte, zaten çok genç, kapalı ameliyat, dirayetli de bi kadın sanırım bence bebeğinle rezil olma yollarda, bişey olmaz, atlıcak taksiye gitcek

Ben olsam giderdim ufakta olsa hep risk vardır sizi görmesi evlatlarının onu yalnız bırakmamış olması anneyi gururlandirir.

Kendini annenin yerine koy sen ayni durumda olsaydın annen gelmezmiydi.
Ayrıca boyle kararsız olduğunuzu hissetmişse bırakmamış olabilir.
Mesela benim annem gelmemizi içten ister ama ağzı oyle demez ne gerek var gelmeyin bebegin kucuk bilmem ne der ama gelmemizi bekler açıkçası.

Başka kardeşlerin yanında olmuş olsaydi hadi bir nebze gitme kardeşlerin senin yokluğunu aratmaz derdim ama simdiden gecmis olsun

BEnce bu durum ameliyathanede alınacak bir şey değil gibi. Yani yara yerini yakıyorlar ve bunu poliklinik ortamında yapıyorlar. Refakatçi gereken bir yatış durumu söz konusu değil gibi
Yatış durumu gerekiyorsa teyzen gidebilir
Ben 4 aylık bebeği bırakıp gidemezdim bu durumda. Bence ameliyat değil.

Kapalı ameliyatlarda ertesi gün taburcu olunur ve istirahat raporu verilir. Rapor da verilendiğine göre kesinlikle yara yakma gibi basit bir işlem

Neden bu kadar ısrarla istemiyor?

Tamam çocukla yorulmayın istiyor da psikolojimi bozuyorsun diyecek kadar baskısı neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…