- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi brunettella
Yalnız değilsiniz.Geçmiş olsun,
Bir ben mi takildim başlığa şimdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilsiniz.Geçmiş olsun,
Bir ben mi takildim başlığa şimdi?
4 aylik bebegi var amaTabi ki gitmelisin
Cocugunu aksamdan gidip teyzene falan birak bu aksamdan annenin yaninda kal hatta.
Teyzesine biraksin.4 aylik bebegi var ama
Ben olsam giderdim. 4 aylik bebek olsun ne olacak yani. Arabada varmis. Ben bi dk durmazdimkizlar
Yarina annem ufak bir amaliyat gecircek rahiminde bir yarra alincak.
Biraz uzak oturuyorum mesafemiz 40 dakikalik.
Esime dedim beni birak hastaneye ordan annemi alip evine birakalim perisan olmazsin diye.
Annem tutturdu gelmeyin diye. 4 aylik bebegin var perisan olursun falan. Teyzene soylerim yanimda dursun diye falan. Pekte kimseye anlatmak istemiyor bu durumu. Teyzemede soylemez bana yalan soyluyor gibime geliyor. Hastaneden cikip tek basina evine donucek sanki.
Gelme diyip duruo.
Neyapmaliyim sizce?
Tabi ki gitmelisin
Cocugunu aksamdan gidip teyzene falan birak bu aksamdan annenin yaninda kal hatta.
Eger anladığım gibi biseyse ben de rahim agzinda yara nedeniyle operasyon gecirdim. Anestezi yok bittikten sonra ağrı yok. Yürüyüp eve gidiyorsun. Yakma veya dondurma ile yapiliyor. Sanirim böyle bisey o yüzden gelmene gerek yok diyor annen.
Bence de eger seni cok zorlayacaksa gitme. Eşin isten gelince görmeye gidersin. Basit bisey.
Yalnız değilsiniz.
Hayır, ama dilimizi doğru kullanmaya önem veriyorum diyelim.Ozaman siz cok takintili insanlarsiniz
Hayır, ama dilimizi doğru kullanmaya önem veriyorum diyelim.
ben 3 çocukla tüm gün hastanede randevu bekliyorum, bir şey olmuyor.17 yasinda ve 8 yasinda erkek kardeslerim var. Annemle yasiyorlar. Birde uvey babam var oda calisiyor o gun.
Annem kimseye anlatmak istemiyor. Sebebi su ki annenem kanserden vefat etti. Annemede simdi herkes kanser gozlen bakar diye korkuyor o yuzden teyzeminde haberi olmasini istemiyor. Bu yuzdende sinir oldum gelme diyip duruyor.
Kimseyede birakamam bebegimi. Aklim kalir.