gidip te memnun kaldığınız oteller....

kelebek2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
213
0
46
Diğer
biliyorum daha çok erken ama geçen senei tatilimiz rezilliğinden dolayı bu sene farklı bir alternatif düşünüp erken rezervasyonla az paraya iyi bir otele gitmek istiyoruz. antalya civarında gidip de memnun kaldığınız 5 yıldızlı herşey dahil otel önerilerinizi bekliyorum. erken rezervasyon dönemi başlar başlamaz gidip rezervasyonumu yaptırıcam. geçen seneden içimde kaldı.

bodrum rexene 4 sene önce gitmiştim ama şu anki halini bilemiyorym
mart ayında balayına rixos sungate- kemer ' e gitmiştim, on numara bir otel , sezonda ciddi pahalı ama harika bir otel gerçekten.

Balayı için Elize Resort Otel'e gittik. 5 yıldızlı bir otel. Çok memnun kaldık. Diğer oteller gibi curcuna yoktu, elit bir kesim vardı. Genelde aileydi. Yemekleri iyiydi. Çeşit çok olunca yiyecek bir şeyler mutlaka buluyorsunuz. Zaten her dakika yemek var, aç kalmıyorsunuz. Son günümüzde muhteşem bir Türk gecesi vardı. Yemekler harikaydı. Denizi süper, mavi bayraklı zaten. Havuz da temizdi; çünkü kalabalık olmuyor. Sakin bir otel sayılır. Ayrıca çok temizdi. Ben bayıldım valla!

Son düzenleme:
Biz de IC otellerinden memnun kaldık. Sentido Turan'da güzeldi.
Sidede narcia otel var. Denize bşraz uzak. Fiyatları da makul. Yemeklerini çok beğenmiştim.

Var mı önerisi olan.ağustos sonu yutiçinde düşünüyoruz.

Back
X