Gidiyor ve ben arkasndan bakmaktan baka bir ey yapamyorum.

ya gerçekten ben de çok sevindim senin adına çikolatalısüt..allah o kadar büyük ki gün geliyo o acımasızca terkedenler aynı duruma düşüyolar..ama çok geç oluyo..hep mutlu olursun inş.bana da dua et olur mu...peki bu adam kaç ay sonra dönmek için uğraştı naptı o sürede hiç sesi soluğu çıkmamışmıydı...
 
cok sevindim gercekten ..mutluluklar ...ama lütfen tel nonu değiştir...mutlu giden birlikteligine bir zarar gelmesin...senden haber alma yollarını kapat

Şahsi telefonumu değiştirdim ama bu pek bir çözüm sayılmıyor. Çünkü aynı kurumda çalışıyoruz ve iş için kullandığım hattı bilmek zorunda. Kötü olan bir şey daha var ki şu an benim amirim pozisyonunda. Yeniden aynı şehirde çalışmaya başladık. Hayat öyle sürprizlerle dolu ki. Ama beraber olduğum kişi, onu ve olanı biteni biliyor, sorun çıkmayacağını umuyorum. İlgin ve endişen için teşekkür ederim canım.
 

sevgili enfal86, bu adamla ayrılma sürecimiz 15-20 gün sürdü. Lafta ayrılmayalım dese de tavırları benim onu bırakmamı sağlamaya yönelikti. O 20 günden sonra tüm iletişimimizi kestik. 3 ay sonra aniden çıktı geldi, 1 ay kadar da beni ikna etmeye çalıştı. Bu bir ayın sonunda da ben onu sildim attım.
inşallah sen de istediğin mutluluğa kavuşursun.
 
çikolatalısüt,
sende o kadar kendimi buldum ki..hikayemiz o kadar aynı ki..
ben memlektimden uzakta küçücük bir yerde tek başıma ayakta durmaya çalıştığım bir dönemde tanıdım ve cok sevdim onu..üstelik kariyerim için kazanmam gereken çok önemli bir sınava da hazırlanma sürecindeyyimm.
hayatımın en zor dönbeminde onu tanıdım..türlü vaatlerle beni kendine bağlayana kadar cabaladı.ama ben artık onu çok sevdiğimi anladığımda saçma sapan nedenlerle çolk adice terketti beni..o kadar acımasızca gitti ki..tanıyıp sevdiğim, bana diller döken, ne istediğimi bilen
o adam gitmşiti..tanıyamadım..terkederken ettiği hakaretler..ben ne yapmıştım ki ona , hiç...9 saatlik mesafeyi kaç kez yol ettim onun için ben..
çektirdiği acının tarifi yok...kelimelere dökemem, basit kalır..2,5 ay oldu sadece..
ve benim sınavıma maloldu..
ve ben mutsuz olduğum bu yerden,onunla tanışmama sebep olan bu yerden gitmek,, başka bi hayatta varolmak istiyorum..bu kabus günlerim artık bitsin istiyorum..
 

Küçük dünya, Seni çok iyi anlıyorum, şu an ne durumda olduğunu biliyorum. Sana şimdi boşver, unut, takma demek çok yersiz. Ne yazık ki bu acıyı yaşayacaksın ama geçecek, buna emin ol. Sadece zamana ihtiyacın var. Ve bir de kendinin ne kadar değerli olduğunu unutmamaya. Bu bir hastalık süreci ve bir gün mutlaka iyileşeceksin. Yeter ki iyileşmeyi iste, yoluna onsuz daha mutlu devam edeceğini kabullen, ona yol ver. Kendine de yaşama ve mutlu olma şansı ver. Lütfen toparlan ve işine, sınavına konsantre ol, kimse geleceğinden daha değerli değil. Ben de az kalsın bu beş para etmez adam için ne emeklerle geldiğim kariyerimi kaybetme noktasına gelmiştim. Şimdi düşünüyorum da değil tüm geleceğimi, tüm emeğimi; bir günümü bile kaybetmeye değmezmiş. En kısa zamanda unutman ve mutlu olman dileğiyle.
 
işyerinde yazamadım fazla..
ne diyebilrim ki zaten..aslında doğru, hersey senin hiayenin sonunda saklı..böylesi acılarla terkedip giden biri geri dönse ne olur ki..güven yıkldıktan inanç kalmadıktan sonra.
ben nedenlerle, niçinlerle,hazmedemediklerimle, neyim eksikti sorularıyla.benden daha iyi biriylemi olucaksın sorularıyla kendi kendimi yerken o adamın aklının ucundan bile geçmiyorumm.bu da apayrı bir ironi zaten..
artık bu yükü taşımak istemiyorum..insin sırtımdan...

ha bu arada espri olsun bari ekliiim sırt demişken;
ayrıldıktan sonra ilk kez rüyamda gördüm , beni sırtında taşıyordu:))
neden diyorum, neden bunu yaptın, beni hiç sevemedin mi?
tek kelime etmedi rüyamda da...
 

günaydın küçük dünya,
söylediklerin yaşadıklarımın aynısı. adice hareket eden, karaktersizce davranan karşı taraf olduğu halde insan hatayı ve eksiği kendinde arıyor. ben de uzun bir süre kendimde eksikler aradım, olanları kabullenemedim. aslında sorun bizlerde değil, hala olgunlaşamamış (ki benim kuş kafalı 40'ın üstündeydi, benden çook büyüktü), ne istediğini bilmeyen, maymun iştahlı, bencil adamlarda. düşünme demek zor ama düşünmemeye çalış, başka uğraşlar bul, mesela ben onun yokluğundaki 3 ay boyunca kendimi yoğun olarak işe ve kitap okumaya vermiştim. o zamanlar yaşadığım yer doğuda ve az gelişmiş bir yer olduğu için başka sosyal faaliyet yoktu. bulunduğun yerde imkanın varsa çeşitli sosyal faaliyetlere katılmanı, işine eğilmeni tavsiye ederim. mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalış. belki bana kızıyorsundur tavsiye vermek kolay ama keşke senin için yapabileceğim bundan başka bir şey olsaydı.
özel olmazsa sana 1-2 sorum olacak: onun hayatında başkası var mı, ondan haber alabiliyor musun? ve geri dönmesini istiyor musun?
 

hayatında birisi var mı bilmiyorum..internet veya telefon.. vs hiçbir şekilde bağlantım yok onunla.sıfır iletişim. evet dönmesini istiyorum..kendime kızsam da bunu istiyorum malesef..
yani bu kadar kolayca silinip atılmış olmayı, arkamdan bu kadar kolay şekilde hayatına devam ediyor olabilmesini hazmedemiyorum.
o ankarada şu an işi sebebiyle..benim de ailem ankarada.ama ben ankaraya 9 saat uzakta minicik mahrumiyet bi ilçede çalışıyorum 1 bucuk senedir..zaten bunun verdiği bunalım da cabası..küçük yer çok zor hele bir ilçe, üstelik ankaradan sonra, hele de böyle bi acıyla
ya hiçbişey kelimelere sığmıyor aslında..o belki telefon numaralarımı bile sildi ama ben aptal gibi hala telefona bakıyorumm..gizli numaradan gece bir arasa o mu diye kafa yoruyorum..
ne diyebilirim ki..
 

Evet işin çok zor. Söylediğim gibi ben de gelişmemiş dar bir yerde yaşamak zorundaydım. Konuşacak tek bir insan yok, kafanı dağıtacak hiç bir yer yok. Ne yazık ki çok zor ama sabretmek zorundasın. Umarım sana çektirdiğinin bin beterini yaşar ve sen bu zor günleri atlatıp, tez zamanda mutlu olursun.
 
sevgili çikolatalısüt, yazdıklarını okudum ve sevindim gerçekten...terkedenler bigün geliyo bizim düştüğümüz duruma düşüyo..ben terkedileli uzun zaman oldu .dün akşam mail atmış beni terkeden...süreklü zaten arayıp soruyo..nasılsın hayat nasıl gidiyo neler yapıyosun sağlığın nasıll....daha bisürü soru.daha cevap yazmadım..emin deilim.face mi dondurduğumda mutlaka mail atıyo..ama şuan sınava giricem bu haftasonu ve kafamı karıştırmasına izin vermicem...
 
enfal86, kesinlikle en doğruyu yaparsın. kafanı karıştırmasına, moralini bozmasına asla izin vermemelisin. bazı istisnalar vardır belki ama; bitmiş, gitmiş, terk etmiş, acı çektirmiş birinden 2. kez hayır gelmiyor. acılar, kötü anılar ve hatalarla dolu bir ilişkiye yeniden başlayıp risk almaktansa yepyeni, tertemiz, sıfır km bir aşkı tavsiye ederim nacizane. bırak arasın, sorsun,dolaşsın peşinde, biraz da o yaşasın unutulmak neymiş. sana sınavında başarılar diliyorum canım ve umarım aşk hayatında da seni en mutlu edecek neyse ona kavuşursun.
 
Ne güzel ya mutlu sonlarla bitenler.. Keşke her durum böyle güzel bitse. Ama genelde şöyle bir kara bulutların iyice etrafı karartması gerekiyor ki sonra çıkan güneşin kıymetini bilmek için..
 

gerçekten söylediğin gibi...bi defa ne istediğini bilmeyen insan hem seni ziyan eder hem de kendini..bana sözde vefalı bi arkadaşmış gibi halimi hatrımı soruyo utanmadan ama artık eskisi gibi deilim umursamıyorum..söylediklerini ve yaptıklarını unutamıyorum..artık sıra bende o çeksin aynı acıları...
 
çok sevmişsin değer vermişsin. sormak istiyorum gerçekten acısı geçiyor mu birgün? ona benzer bir durumdayım nefes alamıyorum. boğuluyorum. gün gün ölüyorum sanki.geri döndüğü için mi acısını hissetmiyosun yoksa o dönmeden bitmişmiydi? bitebiliyor mu? sanki hiç bitmicek gibi
 

canım, eski yazdıklarımdan da anlaşıldığı gibi, çok seviyordum. yokluğunda haatın da anlamı kalmamıştı nerdeyse benim için. ilk 1-2 ay yaslardaydım, kendimi unutmuştum. 3. ayda acısı geçmemişti ama yokluğuna alışmaya başlamıştım, en azından normal hayatıma devam edebiliyordum. ve ona aşırı derecede kızgın, kırgın olduğum için, ona aşk mı sevgi mi nefret mi intikam alma hissi mi besliyordum ben de tam emin değilim. ama geri dönmesini umuyordum bu kesin. sonra ortaya çıktı, benim de duygularım hepten karıştı. o zamanlar onu tamamen unutmuştum dersem yalan olur. ama önce acımasızca çekip gidişi, sonra yüzsüzce kaldığı yerden devam etmek isteyişi onu gözümde küçültmüştü. eminim ki ona o zaman evet deseydim beni bir kez daha yüz üstü bırakacaktı ve gözünde hiç değerim kalmayacaktı. (şimdi aklı fikri bende ama artık çok geç elbette) ona hayır dedim, kendimi zorladım, içim acısa da katı durdum, hiç yüz vermedim. o üstüme düştükçe ben kendimi güçlü hissettim, güçlü hissettikçe ondan soğudum. sonra da yeni bir aşka yelken açtım :) ilk başta kıyaslama , aklıma gelme, hüzünlenme yaşıyordum ama; bir gün bir de baktım ki ona iyi ya da kötü hiçbir şey hissetmiyorum.
dönse de dönmese de eninde sonunda bu acın geçecek, geçen sene tam da bu zamanlar yaşamak benim için işkenceydi. sen de unutacaksın, tüm acılar geçecek.
 
birbirinden beter günler ve geceler bitecek öylemi. ağlıyorum elimden başka bişey gelmiyor. seninde dediğin gibi ;

gidiyor ve ben arkasından bakmaktan başka birşey yapamıyorum. onunla birlikte gülüşlerim mutluluklarım en güzel anılarımda gidiyor.
 

emin ol geçecek. en güzel gülüşlerin yeniden gelecek. en güzel günlerini ise daha yaşamadın, buna inan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…