Gidiyor ve ben arkasndan bakmaktan baka bir ey yapamyorum.

acı çektiğini hissediyorum. tesadüfen msn de konuştuğumuzda dışarıda güneş var ama karlar içindeyim sanki dedi. her sabah ilk işim resmine bakmak oluyor dedi. ama sonunda yinede git dedi. tekrar görüşmek istemediğini açıkça belirtti. anlamıyorum. neden yaaaaa neden??? :a015: :a015: senağlama senağlama

canıııım en çok ben sevindim bu duruma
başından beri biliyorum durmunu
darısı başıma bende unutabilirim inşallah şimdiki kişiyi
ama senin adına o kadar çoook sevindim ki
allah daim etsin mutluluğunuzu opuyorumnanaktan

tatlım, ne istediğini bilmeyen bir adam için üzülmeye değmiyor. hem istemiyorum diyor, hem umut veriyor. benimki de eğer eski yazdıklarımı okuduysan "ayrılmayalım, hep sürsün ilişkimiz, beni bırakma" diyordu ama bir yandan da ne arıyor, ne soruyor, ne buluşuyordu, bana buz gibi davranıyordu, karşı apartmanımda oturmasına rağmen haftada 1 bile görüşemez olmuştuk, tayin olduğunu şoföründen öğrenmiştim, onu dahi son ana kadar gizlemişti, sık sık telefonları kapalı oluyordu, aradığımda ya açmıyor ya da kısa kesiyordu vs vs. ilişkiyi sürdürmek isteyen biri neden böyle davranıyor diye bende o zamanlar kendimi yiyip bitirmiştim. ama sonunda anladım. bence bu şahıslar, ayrılmak istiyorlar ama geleceğin ne getireceğini bilmedikleri için de bir açık kapı bırakmak istiyorlar, o gitsin-yaşasın-eğlensin, ama sen sana söylenmiş 3-5 güzel cümleyle avunup, hayatına başkasını alma, onu bekle istiyorlar. nitekim benimkinde öyle oldu, yeniden döndüğünde ise yüzsüzce "sen beni terkettin" demez mi.önemli olan sözler değil, davranışlardır. bir erkek bir kadından ayrılmak istemiyorsa, şartlar, olaylar, mekanlar ne olursa olsun onun yanında olur. o yüzden canım söylediği duygusal sözlere kanma, bırak ne hali varsa görsün, seni gerçekten istiyorsa gelecektir. sağlam dur canım, güçlü ol.

ceydacığımm, canım beni çok mutlu ettin yazarak, bana çok destek olmuştun. çok teşekkür ederim. sanırım hayatında bir takım gelişmeler olmuş. inşallah her şey istediğin şekilde düzelir. çok teşekkürler.

saol canım bende düzeliceğini umuyorum şuan sadece biraz kafam karışık
benimde eski erkek arkadaşım o kadar şey yaptıktan sonra geri dönmek istiyor amaben yapılanları söylenenleri nasıl sineye çekicem nasıl affedicem bilmiyorum
ama senin adına öyle çoook sevindim ki kaydirigubbakcemile5

ceydacım, seni anlıyorum canım ya, sana hiç suçun yokken acılar çektirmiş birini yeniden kabullenmek, hiçbir şey olmamış gibi hayatına yeniden almak çok zor. tam bir belirsizlik düzelmiş, aklını başına almış olarak mı geldi, yoksa yine aynı acıları mı yaşatacak. bu bir önsezi bir inanç meslesi. ben benimkinin düzelmeyceğine inandım. sen de inandığından vazgeçme. umarım ben de senin güzel haberlerini alırım da senin için çook mutlu olurum.

çilek bende geri döünüce btün herşey bitiyor,ve siliyorum,hırsmı nedir bu durum bilmiyorum:)ama gerçek bir aşk anında siler bunuda unutma..

bende emin olamıyorum canım
düzeldiğine inanmak istiyorum
kebdisi çok öfkeli biriydi zaten bu yüzden bitti
sinirle ne söylediğinin farkına varamıyor
bu sefer daha sakindi sanki
sınamak için herşeyden bahsettim
ama sinirlenmedi bağırmada
ama o kadar çook kırdı ki beni çok seviyorum ama hep amalar var kafamde
vede bana yaptıklarını hele ki söylediklerini unutamıyorum
inşallah benimde haberlerim iyi olur canım :) opuyorumnanaktan

brawo....başka ne denir ki sana canım.atlatmşsın hergn görmene sana geri dönmesine ragmen dayanmşsın helal olsun.bn olsam gecesine barışmıştım
bnmde şuan buna bnzer derdim var.kolaylıkla btti diyip didebiliyor.ama barışıncada çok ilgili.ayrılınca da ugraşmıyor.soruyorum neden: nasılsa barışıcaz diyor.
bilmiyorum cnm kafam çok karışık 2.5 yıl dile kolay napmam gerek bilmiorum.en önmlisi sewiomu sewmiomı bilmiorummm :1no2:

canım benim seni sevdiğinden emin olmak istiyorsan biraz kendini geri çekmelisin. seni seviyorsa mutlaka ilişkiyi sürdürmek için çaba harcayacaktır. önemli olan bitti diyip gittikten sonra, onun çabalarıyla mı barışıyorsunuz senin çabalarınla mı? "ayrılınca uğraşmıyor, nasıl olsa barışacağız diyor" demişsin. bu kadar kendine güvenmesine, seni her an hazır ondan asla kopamaz sanmasına engel olmalısın. bu çekip gitmelerin birinde seni kaybedeceğini hissetmeli. erkekler çok tuhaf yaratıklar, kaybetmeye tahammülleri yok. özellikle de körü körüne kendilerine bağlı sandıkları birini kaybettiklerinde bunu kaldıramıyorlar. biraz ilgisiz dur bakalım ne yapacak? bir insana (illa ki sevgili olması şart değil) sana verdiğinden fazla değer vermeyeceksin. seninle ilgilendiğinden fazla ilgilenmeyeceksin. herkes hak ettiğini almalı bence. en kısa zamanda ilişkinde istediğin gibi ilerlemeni diliyorum.

sabah otobüsde gelirken,dün yazdığın birşey içimi ısıttı,hani diyosunya,duygular ne çabu değişiyor,umut dolu şeyler yazmışşın,inş herkes için öle olur..

sabah otobüsde gelirken,dün yazdığın birşey içimi ısıttı,hani diyosunya,duygular ne çabu değişiyor,umut dolu şeyler yazmışşın,inş herkes için öle olur..

gerçekten de duygular öyle çabuk değişiyor ki. aşk acısı çekerken, hayatın yarım kalmış ve bu halin hiç geçmeyecek gibi geliyor ama eninde sonunda geçiyor. bir bakmışsın tüm acılar geçmiş gitmiş. bir bakmışsın her şey unutulmuş ve yeniden gülerek bakıyorsun hayata. sadece zaman...

sayfanın diğer kısımları kaybolmuş yoksa bitek ben mi göremiyorum? çikolatalısüt, o mesajdan sıonra daha bişey yollamadı ben de sessiz duruyorum.bi arkadaşım dedi ki senden bi adım bekliyo ama ben yazdım bana karşı açık ol diye.niye alıp karşına konuşmuyosun bu çocukla dedi.ben de ben mi dicem görüşelim diye onn demesi gerekmiyo mu dedim.acaba arkadaşım mı haklı. beni terkeden zaten o pişmansa adam gibi onun bana demesi gerekmiyomu görüşelim diye anlamıyorum...bıktım bu belirsizlikten.bişey yapıyo tekrar geri çekliyo..

bi baş sayfalardan okudum...2009'a ait... bir de son şu yazdığınıza baktım...ne mutlu size... takılıp kalmamış bir güzel atlatmışsınız olayı...çok mutlu oldum adınıza... yalnız şu bir gerçek...erkekler tamamen anlık yaşıyorlar...egolarını tatmin etmek için söyledikleri şeyleri jestleri iltifatları kendimize yönelik algılıyoruz ama halbuki onlar kendilerini doyurmak için yalanlardan ibaret laflarmış... erkeklerin çoğunda (istisnaları vardır elbet) ne vicdan var ne gurur... bugün sana yarın başkasına anlayışı var onlarda... ama hiç bir kadın özel olmuyor onlar için...sadece belli bi zaman diliminde özel oluyor bir kadın onlar için...sonra yenilere yöneliyorlar... o yüzden zerre kadar üzülmemek,onlara 5 kuruşluk değerleri varsa 5 kuruştan fazla değer vermemek gerekiyor...(kendi değerimizi korumak için...)

canım öncelikle evet yazdıklarımız yok olmuş.
bence artık her türlü adım atma sırası onda. olmayacaksa, sana adam gibi dönmeyecekse zaten bitmiştir ve başlaman yeniden üzülmenden başka bir şeye yaramayacaktır. aşk acısının en kötü zamanlarını atlatmışsın. lütfen tekrar aynı hataya düşme. bence bir daha dönmeyeceğini düşünerek sen hayatına devam et, onun için kafanı yorma, belki kaçan kovalanır şeklindeki taktiği uygulamaya çalışıyordur, belki de unutulmuş olmayı kabullenememiştir sana kendini tekrar hatırlatmak istemiştir, ya da bir anlık seninle ilgilenmiş şimdi hayatına dönmüştür. kesin olan bir şey var ki eğer seninle olmayı tekrar istiyorsa, seni gerçekten seviyorsa mutlaka sana yaklaşmak yolu arayacaktır. aksi takdirde zaten onu karşına alıp konuşmak neye yarar ki, sadece ona onu unutamadığını hissettirmekten başka? lütfen tut kendini. seni sevdiğini ispatlamasını bekle. ondan bir hareket gelmeyecekse senden asla gelmemeli.

ben de uzun bir aradan sonra eski yazdıklarımı okuduğum da çok şaşırmıştım. onsuz yaşayamam, ayrılığa dayanamam..vs yazmışım. az kalsın uğruna işimi bırakma noktasına geldiğim ve neredeyse onun yüzünden ölümle burun buruna geldiğim adam şimdi midemi bulandırma derecesinde. herkese hak ettiği değeri vermek gerekiyor bence de.

Çok güzel yazmışsın. Kesinlikle öyle.
Zamanla her şey halloluyor ve artık kendimize kızar hale geliyoruz.
Ne saçmalıklar yapmışım, kendime yazık etmişim diyoruz.
İş işten geçmeden herkes bunların farkına varmalı.
Dünya tek bir erkeğin etrafında dönmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne yazık ki aşık olduğumuzda zayıflaşıyor, mantığımızı kaybediyoruz. Senin de dediğin gibi dünyayı bir erkeğin etrafında döndürmeye çalışıyoruz. Aslında o melankloiden sıyrılıp mantıklı düşünüp kendimize dışardan bakmayı başardığımız anda olay bitiyor, yaptığımız hatayı anlıyoruz. Zaten kendi değerini anladığın anda karşı tarafın değersizliğini fark ediyorsun ve bir süre sonra gözünde kalbinde eriyip gidiyor adeta.

öyle ama sen birine aşıksın o kişiyi kaybtmk istemiosun onunla ewlenmk onunla yaşamak ölmk istiosun.
o gidincede de nefesin kesiliyo.diyosun kendine buda geçer ama geçsin istemiosun geri gelsin barışın istiosun.
snde bliosun dünya onun etrafnda dönmüyor ama o olsun istiyosun sadce.o gtmesn yanında kalsın.
olucaksa herşey onunla olsun..başkasıyla değil...

Zamanla yeni insanlarla olmak istiyorsun eskiyle değil.
Artık eskilerden iğrenir hale geliyorsun.
Zaman.. gerek zaman. Ben 1 yıl sonra şimdilerde bu şekilde düşünüyorum.
Artık umrumda değil.
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…