- Konu Sahibi çikolatalxixsxuxt
-
Nerden başlasam acaba:)
Aylar aylaaaar geçti ve ben bu aşk hikayesinin sonunu da siz sevgili kızlarla paylaşmak istedim:
Bu konu başlığının esas kişisi olan şahıs beni terk edip gitikten bir süre sonra bana dönmek istediğini söylerek günlerce, haftalarca gelgi gitti, aradı vs. Duygularımdan emin olamadığım halde en sonunda aynı hatayı bir daha yapmamak için ve de beni hak etmediğini düşündüğüm için onu kesin bir dille reddettim. Çok üzüldü, çok yıkıldı yani bana ne yaşattıysa aynısını yaşadı. Onu unutmakta zorlandım, ona hayır demekte de çok zorlandım ama sağlam durdum ve başardım. Sonra hayatıma bir başkası girdi, çok kibar, çok tatlı, çok aşk dolu, bu çokları uzatmak mümkün :) Onunla çok mutlu bir ilişki yaşamaya başladım ve bir anda asla unutamam dediğim adamın esamesi bile okunmaz oldu benim için. Sonra yaşadığım o izbe şehirdeki görevim de sona erdi. Şimdi aşkımla evlilik hazırlığındayız, ailem ve sevdiğimle aynı şehirdeyim. Tüm kötü günler geride kaldı.
O ise gecelik ilişkiler içinde dağılmış durumda. Aklına estikçe bana msj atıp, arayıp özlemini, acısını dile getiriyor. Evlenecek olmamı kabullenemiyor. Tipik bir terk edilmiş erkek durumunda. Benimse gerçekten umrumda bile değil.
Bunları yazdım çünkü; acı çekenlere umut olsun istedim. İlk yazdıklarımı bugün tekrar okuduğumda ben bile şaşırdım, duygular nasıl bir hızla değişebiliyor, acılar nasıl da son buluyor.
Tüm aşk acısı çeken kızların bir gün hak ettikleri aşk ve mutluluğa kavuşmaları dileğiyle. Sevgiler...
acı çektiğini hissediyorum. tesadüfen msn de konuştuğumuzda dışarıda güneş var ama karlar içindeyim sanki dedi. her sabah ilk işim resmine bakmak oluyor dedi. ama sonunda yinede git dedi. tekrar görüşmek istemediğini açıkça belirtti. anlamıyorum. neden yaaaaa neden??? :a015: :a015: senağlama senağlama
canıııım en çok ben sevindim bu duruma
başından beri biliyorum durmunu
darısı başıma bende unutabilirim inşallah şimdiki kişiyi
ama senin adına o kadar çoook sevindim ki
allah daim etsin mutluluğunuzu opuyorumnanaktan
ceydacığımm, canım beni çok mutlu ettin yazarak, bana çok destek olmuştun. çok teşekkür ederim. sanırım hayatında bir takım gelişmeler olmuş. inşallah her şey istediğin şekilde düzelir. çok teşekkürler.
saol canım bende düzeliceğini umuyorum şuan sadece biraz kafam karışık
benimde eski erkek arkadaşım o kadar şey yaptıktan sonra geri dönmek istiyor amaben yapılanları söylenenleri nasıl sineye çekicem nasıl affedicem bilmiyorum
ama senin adına öyle çoook sevindim ki kaydirigubbakcemile5
çok sevmişsin değer vermişsin. sormak istiyorum gerçekten acısı geçiyor mu birgün? ona benzer bir durumdayım nefes alamıyorum. boğuluyorum. gün gün ölüyorum sanki.geri döndüğü için mi acısını hissetmiyosun yoksa o dönmeden bitmişmiydi? bitebiliyor mu? sanki hiç bitmicek gibi
ceydacım, seni anlıyorum canım ya, sana hiç suçun yokken acılar çektirmiş birini yeniden kabullenmek, hiçbir şey olmamış gibi hayatına yeniden almak çok zor. tam bir belirsizlik düzelmiş, aklını başına almış olarak mı geldi, yoksa yine aynı acıları mı yaşatacak. bu bir önsezi bir inanç meslesi. ben benimkinin düzelmeyceğine inandım. sen de inandığından vazgeçme. umarım ben de senin güzel haberlerini alırım da senin için çook mutlu olurum.
brawo....başka ne denir ki sana canım.atlatmşsın hergn görmene sana geri dönmesine ragmen dayanmşsın helal olsun.bn olsam gecesine barışmıştım
bnmde şuan buna bnzer derdim var.kolaylıkla btti diyip didebiliyor.ama barışıncada çok ilgili.ayrılınca da ugraşmıyor.soruyorum neden: nasılsa barışıcaz diyor.
bilmiyorum cnm kafam çok karışık 2.5 yıl dile kolay napmam gerek bilmiorum.en önmlisi sewiomu sewmiomı bilmiorummm :1no2:
canım benim seni sevdiğinden emin olmak istiyorsan biraz kendini geri çekmelisin. seni seviyorsa mutlaka ilişkiyi sürdürmek için çaba harcayacaktır. önemli olan bitti diyip gittikten sonra, onun çabalarıyla mı barışıyorsunuz senin çabalarınla mı? "ayrılınca uğraşmıyor, nasıl olsa barışacağız diyor" demişsin. bu kadar kendine güvenmesine, seni her an hazır ondan asla kopamaz sanmasına engel olmalısın. bu çekip gitmelerin birinde seni kaybedeceğini hissetmeli. erkekler çok tuhaf yaratıklar, kaybetmeye tahammülleri yok. özellikle de körü körüne kendilerine bağlı sandıkları birini kaybettiklerinde bunu kaldıramıyorlar. biraz ilgisiz dur bakalım ne yapacak? bir insana (illa ki sevgili olması şart değil) sana verdiğinden fazla değer vermeyeceksin. seninle ilgilendiğinden fazla ilgilenmeyeceksin. herkes hak ettiğini almalı bence. en kısa zamanda ilişkinde istediğin gibi ilerlemeni diliyorum.
sabah otobüsde gelirken,dün yazdığın birşey içimi ısıttı,hani diyosunya,duygular ne çabu değişiyor,umut dolu şeyler yazmışşın,inş herkes için öle olur..
gerçekten de duygular öyle çabuk değişiyor ki. aşk acısı çekerken, hayatın yarım kalmış ve bu halin hiç geçmeyecek gibi geliyor ama eninde sonunda geçiyor. bir bakmışsın tüm acılar geçmiş gitmiş. bir bakmışsın her şey unutulmuş ve yeniden gülerek bakıyorsun hayata. sadece zaman...
sayfanın diğer kısımları kaybolmuş yoksa bitek ben mi göremiyorum? çikolatalısüt, o mesajdan sıonra daha bişey yollamadı ben de sessiz duruyorum.bi arkadaşım dedi ki senden bi adım bekliyo ama ben yazdım bana karşı açık ol diye.niye alıp karşına konuşmuyosun bu çocukla dedi.ben de ben mi dicem görüşelim diye onn demesi gerekmiyo mu dedim.acaba arkadaşım mı haklı. beni terkeden zaten o pişmansa adam gibi onun bana demesi gerekmiyomu görüşelim diye anlamıyorum...bıktım bu belirsizlikten.bişey yapıyo tekrar geri çekliyo..
bi baş sayfalardan okudum...2009'a ait... bir de son şu yazdığınıza baktım...ne mutlu size... takılıp kalmamış bir güzel atlatmışsınız olayı...çok mutlu oldum adınıza... yalnız şu bir gerçek...erkekler tamamen anlık yaşıyorlar...egolarını tatmin etmek için söyledikleri şeyleri jestleri iltifatları kendimize yönelik algılıyoruz ama halbuki onlar kendilerini doyurmak için yalanlardan ibaret laflarmış... erkeklerin çoğunda (istisnaları vardır elbet) ne vicdan var ne gurur... bugün sana yarın başkasına anlayışı var onlarda... ama hiç bir kadın özel olmuyor onlar için...sadece belli bi zaman diliminde özel oluyor bir kadın onlar için...sonra yenilere yöneliyorlar... o yüzden zerre kadar üzülmemek,onlara 5 kuruşluk değerleri varsa 5 kuruştan fazla değer vermemek gerekiyor...(kendi değerimizi korumak için...)
ben de uzun bir aradan sonra eski yazdıklarımı okuduğum da çok şaşırmıştım. onsuz yaşayamam, ayrılığa dayanamam..vs yazmışım. az kalsın uğruna işimi bırakma noktasına geldiğim ve neredeyse onun yüzünden ölümle burun buruna geldiğim adam şimdi midemi bulandırma derecesinde. herkese hak ettiği değeri vermek gerekiyor bence de.
Çok güzel yazmışsın. Kesinlikle öyle.
Zamanla her şey halloluyor ve artık kendimize kızar hale geliyoruz.
Ne saçmalıklar yapmışım, kendime yazık etmişim diyoruz.
İş işten geçmeden herkes bunların farkına varmalı.
Dünya tek bir erkeğin etrafında dönmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?