gidiyorum buralardan

sevdacicegimsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
9
0
36
Diğer
:a015::a015:arkadaşlar eşimin ilgisizligi neden sizce diye bi konu açmıştım.dün eşim ayrılmak istedini söledi.beni haketmiyormuş.ben eşimin ailesiyenn yaşıyorum konumda sölememiştim.eşimin ailesiynen çoksorunlar yaşadık.evden ayrılalım dedimde kabul etmedi.maddiyaatım yok dedi.ben kuru ekmege razıydım.yapamıyomuş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:şimdi eşyalarımı topluyorum.akşam babamgile götürecek.sabah ben isten gelince götürümdedi.okadar kötüyümki bagırmak istiyorum.iiçim öyle doluki bunasaı bşeymiş böle nasıl atlatacagım.2 tane çocugum var neyapacagım.dualarınıza ihtiyacım var.:a015:

Allah yardımcın olsun canım, zaten eşinden çok şikayetçiydin. Hayırlısı olur senin için inşallah..
Artık dimdik durma zamanın geldi, seni istemeyen birini sen hiç isteme, ona inat mutlu yaşa..

niye istemiyormus sebep neymis. aman sinirimi bozdu annesiyle otursun. sikayeti neymis?
cocuklarida götürüyorsun demi canim? canini sikma bakalim belki aksama kadar bi gelisme olur

artık kaynancıgım zil takıp oynar 6 senelik evliligmdeistemedi beni.gidiyorum herkesrahat eder artık.benim için ömürlüksün diyen adam giiti.başka biri geldi sanki kızlar çok köüyüm ya eşşimi gerçekten sevdim.bukadar kolaymıherşey.:1no2:

kendini üzme dicem ama o kadar kolay degil biliyorum. niye degistigine bi anlam veremedim. sormadinmi sorunu neymis ne istiyormus. birimi varmis hayatinda sorun ne.

hayatında kimse yokmuş.kimseyide istemiyormuş.sorun aileden yıprandıgımız şeyler.ben şikayetçiyim eşime ailesinden dolayı.saygısızmışım onlara karşı.allah var hepsustum.kayınbabba kaynanmakarşı.arkadaşlar yorumlarınızı okumaya cabalıyacam.eşyalarımı topluyorum.anca yetişir. fırsat bulursam yazmaya çalışırım.hepiniz saolun

Merhaba canım iki durum geliyor aklıma. İlki çoğu erkeğin ben seni haketmiyorum cümlesi genelde yaşamlarında başkalarının olmasındır. çok üzücü bir durum

Diğeri ise eşinin bilmediğiniz bir hastalığı olabilir psikolojik dengesizlik yaratan bişr anı bir anına uymayan, belirli dönemlerde çıkan, senden olmadık yere rahatsız olan şikayetler belirten(uykun gibi mesela) bu tür hastalık manik depresiflik olarak geçer belirli aşamaları vardır...

Hangi durumda eşininz bilmiyorum ama annesi de etkilemiş olabilir. Bilemiyorum ama seni akşam ben götüreceğim demiş bence çocuklarını değil sadece seni götürecek bu çok büyük bir acı olur.

Bana böyle bir şey söylenmiş olsa idi ben çocuklarımı da alır giderdim. ne yapacağı belli değil. Bu dengesizlikle o kayınvali,denle çocuklarından bir süre ayrı kalabilirsin eğer akşamı beklersen bunu göze laarak gün içinde durumu değerlendir istersen... daha iyi şeyler yazmak isterdim ama bir aydır yaşanan ayrı uymalar, ilgisizlik vs bun yazdıklarım geldi aklıma. Allah sabır versin...

Manyak mı bu adam?İki tane çocuğunuz da var. Neden kaçmayı tercih ediyor, değişik bir çözüm arasa ya, biraz da senin ailenle yaşamayı teklif et. Madem maddi imkanları yok ayrılınca sana ve çocuklarına neler verebilecek...

Cok gecmıs olsun canım, uzuldum senın ıcın, kocanı sevdıgın halde nıye boyun egıyorsun? Sorununuz tam olarak nekı ayrılma kararı almıs?

cnm bence de bekleme kendin git istersen çocuklarını da al;ebrucan'ın dediği gibi akşam seni çocuklar olmadan bırakmayı düşünüyor olması düşüncesi beni de korkuttu.

bence de çocuklarını al, çek git. küçük bir valize hem kendinin hem çocuklarının en lüzumlu eşyalarını doldur, bekleme akşamı. ne hali varsa görsün. ailenin maddi durumu nasıl. para çok sorun olacak mı?
çalışmıyorsan hemen iş ara, hayatını düzene sokmaya, ileriye dönük plan yapmaya başla. boşuna geriye dönüp bakma bile.

kızzlar ailemin durumu orta derece.annem üvey.ama iyi anlaşırız normalde.şimdi nası olcak bilmiyorum.hemen iş bulmam lazım.çocukları ben alacam.yokderse ortalıgı yıkacam.bekliyecem çünkü babamda akşam evde olur.eşyalarda çok arabynan götürüz.offfffffffff şunları yazarken bile tutamıyorum kendimii

Insallah hakkınızda hayırlı olanı budur.
ıkı cocugunuzun olması ıslerı mutlaka daha da zorlastırıyor olmalı.
Fakat bu sızı yıldırmak yerıne daha da guclendırmelı.
Onlar ıcın yasamalısınız, fakat en cok da kendınız ıcın.

Gerı donusunuz olur mu, bılınmez.
ıcınızdekı hısler ıse muhtemelen karma karısık.
Belkı sevdıgınızden zıyada, kaybetmenın vermıs oldugu bır acı hıssedıyorsunuz yuregınızde.
Belkı de hala sevıyorsunuz esınızı.
Fakat bellıkı ayrılık vaktı gelmıs.
Bu aksam olmasa, baska bır aksam olacak.
Yada bır omur boyu med-cezırlerle gececek bu evlılık.
ıkı cocuk olmasına ragmen boyle bır karar alınabılıyorsa,
baska bır acıklaması olamaz bana gore.

Bır arkadasımız degınmıs mevzuya.
Bende degınmeden gecmek ıstemem.
Esınız muhtemelen cocuklarınızı vermek ıstemeyecektır.
Bu gıbı durumlarda cocuk sadece ona aıt olur.
Bu nedenle aksamı beklememenızı onerırım.
Esınız bıraksa ne olacak kı hem,
daha acı degıl mı?
Sızı bırakıp, arkasına bakmadan yuruyup gıtmesı.
Ustelıkte bır ıhtımal cocuklarınızın dahı yanınızda olmaması.

Belkı ofke anında alınan bır karardır.
Buda bır ıhtımal.
Kımse 'ofkelı de olsa soylememelıydı' demesın rıca ederım.
Hepımız an gelıyor, yenık dusmuyor muyuz ofkemıze?

Esınızı herkesten ıyı sız tanıyorsunuz.
Durum analızı yapın ve kararınız gıtmekten yana olursa,
aksamı bekleyın.
Nacızane onerımdır bu.

hiç üzülüp ağlama canım. değmez. sakın kendi şartlarını kabul ettirmeden, çocukların velayetini, nafakanı almadan da boşanma. bu boşanmak isteme işinin maddiyattan olduğunu sanmıyorum nedense.
mutsuzdun canım. bunu hiç unutma. insan dibe vurunca artık gidebileceği tek yön kalıyor yukarı, illa ki geçecek, illaki mutlu olacaksın. sakin olman en önemlisi. boşuna feryada feverana gerek yok. sakin ve mantıklı olmaya çalış. ilk defa ayrılan sen değilsin. herkes daha iyi, daha mutlu, daha huzurlu olmak için çabalar. sen de bunu yapacaksın. iki tane de pırlantan var. bu ilk şok en kötüsüdür. ama geçer.

Back
X