Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

Punchshe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.652
8
116
İstanbul
Bilenler bilir hikayemi
çok çektim çok sabrettim ha olucak dayan dedim
meğer bunu derken içerden yemişiz..
meğer tüketmişiz birbirimizi
meğer bitmiş aşkımız sevgimizde ince sopalar üzerinde sallanıyormuşuz bunu görememişim..
seviyorum hem de deli gibi
ama artık o sevmiyormuş beni..
uğruna aileme sırtımı döndüğüm bütün herşeyi yapabilirim diye göze aldığım insan
sevmiyorum seni dedi
sevmiyorsa yanında kalamam ki..
toparladım eşyalarımı annemle konuşup annemin yanına gidiyorum

Bilenler bilir dedim ya işte sormayın gerisini
sormayın çünkü ne geriye dönüp bakmak istiyorum ne hatırlamak..
acım büyük
en sevdiğim şeyi kaybediyorum
küçücük yüreğimde ki devleştirdiğim o adamı..

bekliyorduk zaten el birliğiyle
ama beklerken hep bir umut taşıyormuş insan..
en kötüsü beklemekmiş meğerse bunu bilememişiz meğerse..
acılarımlarımla sevgimle gidiyorum ben..
mutlu olur artık biricik eşim sevmiyormuş nede olsa!!

Canım önceki konunu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bir tanecik eşinden ayrılmışsın ve en kötüsü eşinin sana olan sevgisi sona ermiş çok üzüldüm gerçekten!Neden oldu nasıl oldu bunları eski konularında paylaşmışsındır oralara girmeyeceğim ama kesin bitirdi mi eşin hiç mi sevgi kırıntıları kalmamış içinde bunun için net bir cevap aldın mı peki?

inanki çok üzüldüm ben, çok tuhaf oldum..
forumdaki başlıkları gezdikçe en akıllı yorumları yapan bi insan böyle bir üzüntü yaşayamaz, olamaz..
bu kdr güzel sevebilen, hayatı seven, bu kdr olgun bi insan mutsuz olamaz olmamalı..
ne denir ki bundan sonra, sadece dualarım seninle diyebiliyorum..
mutluluk sandıgın kadar uzak değil..

insan böyle durumlarda yemeden içmeden kesiliyor çok iyi anlayabiliyorum seni...aldığım eğitimimden dolayı.ama yıpratma kendini herşey insanlar için sonuçta canım Allah yardımcın olsun sabır versin...

canım çok üzüldüm inan... belki ümidin vardı ama içten içe sende biliyordun yürümeyeceğini be canım...
hakkında hayırlısı... git bi kafanı toparla.. seni sevmeyen adam için üzülmeye değmez... o kaybeder sen değil.. sen çalışmalarına bak... hayallerini gerçekleştir... umarım hayat artık senin için daha güzel olur...

Zordur ayrılıklar..
Hem de çok zordur...
Anlayabiliyorum sizi..
Bol bol ağlayın,tutmayın acınızı içinizde..
Allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah!

böylesi bir durumda ne denir bilemedim amaa hayat devam ediyor.hem sevilip hemde seveceğin birini bulursun inşallah

artık annemlerin haberi var zaten sevgili kocacım benden habersiz arayıp haber vermiş annemler aradığında biliyorduk senden haber bekledik dedi resmen
neyse artık geri dönlülmez bir yola girdik
cuma günü babam evde olacakmış cuma günü bin gel istersen bu gece gel dediler ama eşyalarımı toplamak istiyorum vede vedalaşmak 2 yılda olsa yaşadığım bu şehirde..
öyle kaçar gibi ardıma bakmadan gitmek neden bana göre değil anlamıyorum
ama en büyük acıyı yaşasamda içimde konuşacak tek söz yok bitti..

çok tuhaf.. eşin niye aryor??ona ne senin ailenden.. ay sinir oldum valla

Madem kararınız kesin,bence beklemenin anlamı yok..
Sorunlarınızı bilmiyorum ama Allahım korusun iş iyice çığrından çıkar,zarar görürsünüz diye korkarım..
Bence o evde daha fazla durmanızın anlamı yok,toparlanın çıkın..

çok acı ya rabbim yardımcınız olsun acı paylaştıkça azalır emın ol senın kadar olmasada yazını okuyunca içim sızladı resmen dualarım senınle

Hakkınızda hayırlısı…ne oldu ne bitti bilmiyorum haddim olurmu yazacaklarım onuda bilmiyorum fakat; bu durum gerçekten zor ama en azından şu var arkadanıza dönüp bakacağınız, pişmanlıklarınız yok her şeyi yaptım ve her şeyden önce sevdim diyebileceksiniz.. ilk günler ağır, zor gelir ama zaman ilaçtır derler… insan ölüme alıştığı gibi ayrılıklarada alışıyor… bu sözler sizi rahatlatmaz çok iyi biliyorum ama ne ilksiniz ne sonsunuz… aslında kaybeden siz değil eşiniz siz yüreğinizde sevgiyle bitiriyorsunuz saygıyla bitiriyorsunuz ama eşinizde hiçbirşey yok…sizde sevgi ve saygı olduğu sürece siz hep kazanan olacaksınız her ne kadar şuan kaybeden gibi gözüksenizde..
Yeni bir hayat var önünüzde bugün ağlayın yarın ağlayın bol bol ağlayın ama ağlarken mutlaka dik olun
Sakın kendinizi bırakmayın üzülün ama salmayın sakın yoksa geleceğiniz daha çok defa acıtır sizi

ben bir süredir erteleyip duruyordum belki düzeliriz ihtimali veriyordum ailemin haberi ipler kopunca olsun istedim..
ama o benim haber vermeyeceğimi düşünerek kendi adına konuşma kararı almış..

birbirimize kötülük yapacak insanlar değiliz.. maddi manevi her türlü arkanda olucam diyor ama
manen yıkıldım onun beni sevmediğini duyduğumda..
çünkü ben biliyordum ki benim sevdiğim gibi o da beni seviyordu ama benim bildiğim kadar değilmiş..
herks burda bana sabret seviyosunuz birbirinizi diyordu meğer o beni artık sevmiyormuş..
cumaya kadar mecburen sabretcem
çünkü hazırlanmam eşyalarımı toplamam lazım

burada işlerim falan vardı programım vardı onları halletmem lazım..
burası onun evi olduğu kadar benimde evim 5 gün birbirimize tahammül edebilriz herhalde diye düşünüyorum kendisinede söyledim
istersen bugüne al biletimi dedim istersen cumaya
böyle gitme dedi biraz toparla kendini bu şekilde yola çıkma dedi..
bilemiyorum..
birde afedersiniz regl dönemimdeyim yollarda rezil olmakta istemiyorum çok sancılı ve yoğun geçiriyorum çünkü..

bu arada dün gece ağlama krizine girdim hçbir sebebi yoktu aslında öylesine acıdı yüreğim ve ağlarken boğazımda bir düğüm yüreyiğimi sanki birisi eliyle sıkıyormuş gibi.. sakinleştiric içip gece 4 te uyudum..
bugün ağlarken aynı şekilde ağlamıyorum sevmiyorum dediğinden beri daha çok kırgınım ona nefret duymaya başladım gizliden belki.. arada akıyor gözyaşlarım birden ağlayasım geliyor 1-2 dkika ağlayıp duruyorum ve şu saatlere gelirken belki sakinleştiricininde etkisi var.. ağlayasım yok hatta böyle eğlenmek gülmek oynamak istiyorum..
hiçbirşeyi düşünemiyorum ne geçmişi ne geleceği

canım sakın içine atma... seni bu hallere düşürenler allahından bulur inşallah...
kaynanan mutlu olsun artık!

canııııııımm benimm ne dıyecegımı bılemedım okuyunca çok sasırdımmm..yazıyorum ama gene solıcek bişeyım yok.senın ıcın hayırlısı neyse o olsun.ama esının bunca zaman durup sonraa bunu soylemesıne bır anlam veremedım.oysakı bılmesemde tanımasam da senın gıbı sana olan sevgısınden emın olmustum..rabbım sana hayırlı nasıpler versın..belkı en ufak bıle olsa bır ıhtıma olur..belkı sen gıdınce farkına varır acı gerceklerın..he bıde aılene nasıl anlattı nasıl bu hala geldı durum cok sasırtıcı

Herşeyin hayırlısı...

Önceki konularınızı bilmiyorum ama, sanıyorum bir takım uğraşlar vermişsiniz.

Bunun akabinde birşeyler iyileşmiyorsa kendinizi yıpratmanızın ve üzmenizin hiç anlamı yok...

Hashas ve kırılgan bir dönemden geçiyorsunuz, duygu noksanlıkları yaşamanız gayet normal.

İnanın bu yıkıntıların ardından çok daha güzel şeyler sizi bekliyor olacak...

Önünüzde koskocaman bir zaman dilimi var o yüzden umudunuzu/ümidinizi yüksek tutun.

Uzman desteğiyle bu günlerinizi daha kolay atlatabilirsiniz... Herşey gönlünüzce olsun...

Tam olarak neler yaşadığınızı bilmiyorum ama takip ettiğim kadarıyla
çook büyük sıkıntılar yoktu sanırım arada.
Birden olmamıştır heralde ama sevmiyorum diyecek noktaya getirecek ne yaşandı ki.
Sevgi bu kadar kolay tükenen birşey değildir sonuçta, ki siz eşinizin sevgsine inanırken hem de önceleri. Bir kavga anında mı söylendi sadece bu sözler?
Bir erkeğin ne olursa olsun sizin ailenizi arayıp, olayı yansıtıp, son noktayı koyması
artık pek anlaşılır ve yutulur şey değil. Haber verilecekse de bu siz olmalıydınız bence. Acelesi neymiş bu kadar.
Hakkınızda hayırlısı olur inş.
Birşeyleri bitirmek kolay değildir, en kötü evlilikte bile canı yanar insanın.
Allah yardımcınız olsun.

Konunuzu biliyorum az çok,dönem dönem denk geldim..çok önceden ayrılığı dillendirmişsiniz zaten,kayınvalidenizle birlikte oturmanın sorunlarından dolayı..işte birike birike çözümlenemeyen sorunlar sonunda kopma noktasına geliyor..severek ayrılmak zorunda kalmakta daha bir acı olsa gerek,biz artık aynı evi paylaşan iki yabancıyız sözünüzüde hatırlıyorum.Acının çoğunu yaşamışsınız ,gerçekleştiğindede acı duyarsınız ama çabuk atlatacağınıza inanıyorum,herşey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…